Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Dejte moderatorji no , pošteno popravite in dajte tole nazaj – ker ste že brisali 3 moja sporočila dva dni nazaj…. – “avtor” Sara 65 je dal povezavo direkt na svoj blog.. Dajte lepo še linkec direkt, no…. Pa da me ne bi slučajno spet blokirali, busted again. Igrajte pošteno igro, če vam je že karkoli naročeno 🙂

Evo, rešitev na dlani.

Mertelj je psiho, ne bi zelela imeti opravka s takimi, kaj sele,da mi je oce tak..

Pa zdej ne vem, a sta že ločena, pa jo on hoče nazaj, al hoče sam met stike z otrokom al da bi skupi živeli, al kaj je zdej v tej drami point. Hvala.

Meni se zdi, da ne delate nic narobe, imate pa svoj modus. Vse situacije so narejene za in iz cloveka. Dokler greste po poti, ki vas vendarle osvobaja, vam daje lazje dihati, se gibajte dalje. Ce smem- 15 let je razlika, ampak tu ni problem, saj sta se porocila voljno in kot dve in obe odrasli osebi.

V enem filmu je duhovnik na poroki rekel: Skrivnost uspesnega zakona je……se vedno skrivnost.

Srecno Andrej, vas bom se spremljala in vam zelim, da se kmalu kot oce zblizate z vaso potomko. Imam pa namig, ce ste bralec, Transurfing realnosti 1 (do 5).

Glede na prizadevanja za hcerko menim, da je oz bo krasen oce. Se ironija, da najvecji psihoti po kriminaliteti (op. p. ne AM) so bili krasni ocetje, celo ocimi, npr Ted Bundy.

Berem tale njegov blog, sem ze skoraj vse prebrala, ker je blazno zanimivo napisano. Mertelj ocitno vsako svojo zeno spravi v droge, na CSD in na sodisce. Ocitno se mu pusti samo tista bivsa zena s katero nima otroka in se odlicno razumeta. Ona kot kaze, nima niti moza niti otroka niti nikogar, hodi z bivsim mozem na dopust, ze to je malo cudno ampak ok, ocitno ji pase, njemu pa tudi, meni se to zdi zelo trapasto, mi na kraj pameti ne pade, da bi sla z bivsim kamorkoli kaj sele na dopust. Karin pa je verjetno pricakovala neko lagodno zivljenje, ne pa stalnega tezenja od moza. Tip je mislil, da bo dobil osebo, ki jo bo lahko nadziral in komandiral, ona pa bo skakala kot bo njemu pasalo. Ko se to ni zgodilo pa popoln sok. Meni se najbolj v tem primeru smilijo otroci. Skoda, da jima ne uspe, da bi se normalno dogovorila za neke obiske in stike, da bi bilo za puncko najbolje. Najbrz zato, ker oba mislita samo in izkljucno nase. Mertelj sicer krivi Karin, da samo ona misli nase. Ha ha a on pa ne? Ne vem zakaj bi zelel mater svojega otroka tako očrniti in kakšen čudak si, da to počneš javno vsem na očeh.

se ne bi mogla bolj strinjat. Hvale lepa za tako zateženega tipa. Nosečo ženo, s katero je poročen šele nekaj mescev, zmerja z neumno kuro in jo žali. Ko je kljub temu še vedno pripravljena na sex z njim, ji reče (privlačni mladi manekenki), da se mu gabi. Halooo? Đabe mu ves denar in uspeh, pa še na videz zgleda zatežen in čisto nič privlačen. Upam da mu bo pobrala čimveč, za vse prestane bolečine.

Na internetu sem naletela na zapise tega andreja…kar pise, kako to pise, mi zgleda hud psihopat. V mislih sem s Karin.

Kar sem povzela iz njegovih zapisov je to, da je ta clovek zelo materialisticen, skrt in zagledan vase narcis s hudimi osebnostnimi motnjami.

Zahteval, da dela noseca? Prosit ga je morala za par sto evrov, ji rekel, da nima denarja za placat najemnino in naj mu ona da od podarjenega zneska iz poroke??  Tako on pise, pljuva v lastno skledo, a zraven se hvali koliko denarja in uspeha ima??

Prosim vas lepo, neka huda drogerasica naj bi rodila zdravega otroka…ne verjamem??!

In ce bi bilo to res, bi samo en test na drogo razkril celo resnico. Dvomim, da tega niso naredili, ko so imeli pravde na sodiscu.

Mnenja sem, da bi morali zascitit njo in njeno hcerko, ne pa da mu dovolijo stikov. Nekdo, ki javno blati, zali in unicuje zivljenje materi otroka, bi moral bit posebno obravnavan, kot nevaren in psihicno moten osebek, ne pa da mu se stike dovolijo??

Grozno:-( vse kar lahko naredim je, da posiljam pozitivne misli Karin, ceprav je sploh ne poznam osebno.

K se najdeta dva odvisnika pol pa bolečina

Odgovor na objavo uporabnika
Enaena, 29.08.2021 ob 23:19

Na internetu sem naletela na zapise tega andreja…kar pise, kako to pise, mi zgleda hud psihopat. V mislih sem s Karin.

Kar sem povzela iz njegovih zapisov je to, da je ta clovek zelo materialisticen, skrt in zagledan vase narcis s hudimi osebnostnimi motnjami.

Zahteval, da dela noseca? Prosit ga je morala za par sto evrov, ji rekel, da nima denarja za placat najemnino in naj mu ona da od podarjenega zneska iz poroke??  Tako on pise, pljuva v lastno skledo, a zraven se hvali koliko denarja in uspeha ima??

Prosim vas lepo, neka huda drogerasica naj bi rodila zdravega otroka…ne verjamem??!

In ce bi bilo to res, bi samo en test na drogo razkril celo resnico. Dvomim, da tega niso naredili, ko so imeli pravde na sodiscu.

Mnenja sem, da bi morali zascitit njo in njeno hcerko, ne pa da mu dovolijo stikov. Nekdo, ki javno blati, zali in unicuje zivljenje materi otroka, bi moral bit posebno obravnavan, kot nevaren in psihicno moten osebek, ne pa da mu se stike dovolijo??

Grozno:-( vse kar lahko naredim je, da posiljam pozitivne misli Karin, ceprav je sploh ne poznam osebno.

Če prebereš tole, res potrdi vse tvoje zapisano… Javno objavlja  sodbe -120 strani umazanih cot.

.https://mertelj.eu/ned-20-11-21-odstranjam-cenzurirane-zapise/

samo bejži od takega, 26.11.2021 ob 18:08

Če prebereš tole, res potrdi vse tvoje zapisano… Javno objavlja  sodbe -120 strani umazanih cot.

.https://mertelj.eu/ned-20-11-21-odstranjam-cenzurirane-zapise/

Jaz ne poznam ne enega ne drugega, tut sem samo preletela tole pranje umazanega perila.

Žal mi je predvsem nje, da ni ugotovila, da si je navlekla psihopata.

Normalen človek ne obračunava in blati mater svojega otroka na tak podel način.

Očitno ni spoznala pravi čas, s kom ima opravka. Žal.

Porka motorka, 26.11.2021 ob 18:26

Jaz ne poznam ne enega ne drugega, tut sem samo preletela tole pranje umazanega perila.

Žal mi je predvsem nje, da ni ugotovila, da si je navlekla psihopata.

Normalen človek ne obračunava in blati mater svojega otroka na tak podel način.

Očitno ni spoznala pravi čas, s kom ima opravka. Žal.

In v svojih zapisih navaja, da ga je Karin “posiljevala”, ko je prišel iz bolnice po op. hrbta.

Moški tič ne vstane in ne ejakulira semena, če ni užitka, trenja, stimulacije zanj -ne v gornji, ne v njegovi glavi ne… sploh ko ima njegov lastnik pred nosom stimulans v ženski obliki, ki mu je tudi sicer všeč. Holy guacamole. Še vedno bi jo lahko dol s sebe frcnil,  če je že bilo tako  in tako hudo.  Zakaj je torej ni?  Ne pa da  ” vrti prljavi veš”,  da ga je posiljevala 🙂  Kriza 50ih očitno seka na polno . Fama drama.

Gliha vkup štriha. Vsak normalen bi se ognil enega in drugega. Njiju pa so skupaj privlekle napačne vrednote, totalna plehkost bivanja in dobila sta lekciji. Oba. On star vol si dela sramoto s svojimi primitivnimi negentelmanskimi tehnikami in lovom za svežim mesekom. Jadnik. Nezrel pač. Kokica pa oportunizem na veliko. Ko bosta svoj osebni nivo dvignila in namene bo življenje za oba lepše do takrat se bosta pa učila o življenju..

prednisone 10 mg tablet non prescription prednisone 20mg prednisone over the counter
https://prednisonet.com buy prednisone 1 mg mexico
prednisone no rx prednisone 40 mg buy prednisone online canada

Ko se dobita ostareli patološki narcis/manipulator in pa cash/party ženska…

Višje ko gre, bolj so igre pokvarjene.

Značilnost oseb z MOM je že v štartu zveze bahanje s pravim ali namišljenim premoženjem, želja po hitri poroki, želja po hitri oploditvi, blatenje in grdo govorjenje o VSEH bivših partnerjih, odrekanje spolnosti že po parih mesecih, vpitje, pranje umazanega perila v javnosti, nesoočenje z resnico ob odhodu partnerja, obraz za javnost, druga podoba med stenami doma.

Te osebe pokažejo svojo pravo nrav v parih mesecih. Med njimi so tako moški, kot ženske.

sej sta bila za skup. Kolikor je bilo prej prostaško lušno in burno je zdaj samo še prostaško in burno. Morda pa bosta dojela vsak svojo lekcijo? Nizke osebne standarde imata. Tako se ne vede, tako se ne komunicira in take se ne izbira. Drug drugemu sta bila super lekcija. Če sta dovolj inteligentna, da bosta dojela bosta prešla na višjo osebnostno raven in temu primerno se bodo tudi osebni standardi zvišali. Denar absolutno nima nič pri vsem tem. Gre za osebne standarde, nivo bivanja in opustitev nizkotnosti bivših “novih rusov”. Denar marsikaj lahko kupi, morale in nivoja obnašanja žal ne. Očitno socializacija i vrednote pri obema niso bile na mestu zato je vesolje združilo ta dva, da drug drugemu naredita škodo oz korist za možnost osebne rasti.

No manners no class, 06.01.2022 ob 09:54

sej sta bila za skup. Kolikor je bilo prej prostaško lušno in burno je zdaj samo še prostaško in burno. Morda pa bosta dojela vsak svojo lekcijo? Nizke osebne standarde imata. Tako se ne vede, tako se ne komunicira in take se ne izbira. Drug drugemu sta bila super lekcija. Če sta dovolj inteligentna, da bosta dojela bosta prešla na višjo osebnostno raven in temu primerno se bodo tudi osebni standardi zvišali. Denar absolutno nima nič pri vsem tem. Gre za osebne standarde, nivo bivanja in opustitev nizkotnosti bivših “novih rusov”. Denar marsikaj lahko kupi, morale in nivoja obnašanja žal ne. Očitno socializacija i vrednote pri obema niso bile na mestu zato je vesolje združilo ta dva, da drug drugemu naredita škodo oz korist za možnost osebne rasti.

samo psihopat in narcis lahko takole žali žensko.

Anonimno 5088, 25.03.2022 ob 16:07

samo psihopat in narcis lahko takole žali žensko.

Res je, sploh ni dvoma o tem. Ampak tudi samo po domače pleharca oz oseba ki hlepi po lagodnem življenju ob bogatem moškem (in je revnejši, a normalni ne zanimajo) se s tako osebo zaplete. It takes two.

še hujše oblike nasilja so, 04.01.2021 ob 15:56

V mojem primeru nič od tvojega naštetega. Samo prepozno spoznanje, kakšen narcis s psihopatskimi nagnjenji je bil, ker je znal odlično prikrivati, dokler je potreboval koristi zase in za lepo sliko za javnost. Zato ne posplošuj.

Če nekdo na ves glas trobi laži, ne pomeni, da je transparenten.

Bravo za ta komentar. Tip je dejansko psiho, nevaren, pa še z denarjem.

Tip je bolan… kdo to pocne? Nekoc bo to bral njun otrok!

ce je ona butasta kot trdi, je on psiho. Da se porocis in vodis tabelo kamor vpisujes, koliko in za kaj ji dajes denar… zdaj pa to obesas na velik zvon! Pise da je narkomanka, a sami lahko preberemo, da je z njo jemal drogo. Sam sebe povelicuje, celo kako dobro fula (kak narcis). Njo pa blati! Kdo to pocne?!!! Vse vse vse si je zapisoval in zdaj to obesa na velik zvon!

Podn od cloveka, ona je itak kura, da se je spetljala s takim debilom… ona pa…. Fuj!

naj samo upa, da ne bo kdaj kateri moski takole ravnal z njegovo hcerko!!!

fuj!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close