Samski kaj potujete?
Obračajo te ko majhnega mucka. Predober si ti, tako kot jaz, naivščina phaha:)))
Mah tako žensko lahko samo iščeš, ki si kot bi pljunil na pleča naprta 50 kg cementni žakelj, to je že pol hiše zgrajeno. ;))[/quote]
Ta ženska je potem verjetno zelo dobra plavalka, če ima tako široka ramena. :))[/quote]
Ni dvoma, ima svoje kvaltiete. Tudi natepe te lahko, saj nič ne rečem, če si moški zasluži, ga naj…. 😀
Boga tista, ki bi tebi polena držala. Ziher bi bila ob roko.
Ja, pri nas drugače delamo.
Seveda vemo, kako se bukova polena cepijo. Ženska pristavi oz. pidrži in rukneš gor s sekirčičem, da se razcepi na 2 dela? Pri vas delate kako durgače, ker jaz sem južnjak za vas, tja proti Ormožu že. :D[/quote]
Čuden način imate pri vas na jugu. Vidim, da zdaj tudi na podeželju, rastejo fantje, ki so spretni pri iskanju erotičnih fotk na netu, fizično delo pa jim ne diši :).
Še nisi nobenega pravega polena držala, ker potem bi vedela, da te ne mroe poškodovati, kaj šele, da bi bila ob roko. :))) Hudič, vse morava za Antilopo narisati ,da kapirate. :D[/quote]
Še nisi nobenega pravega polena držala, ker potem bi vedela, da te ne mroe poškodovati, kaj šele, da bi bila ob roko. :))) Hudič, vse morava za Antilopo narisati ,da kapirate. :D[/quote][/quote]
Metka, nekam nasršeno deluješ. Drži, fizično delo sprošča, menda tudi seksualna aktivnost.:) Sama praviš, da delaš dovolj, torej točno veš, kaj ti manjka. Potem boš pravi veseljak brez pikrih pripomb. Moške boš naravnost ljubila! 😀
Fizično delo sprošča? Mene ne, mene utruja :). Šport me pa sprošča, zidarska dela pa niti najmanj. Seksualna aktivnost sprošča, dvomim pa da iskanje erotičnih fotk na netu tudi sprošča, amapk to ti veš, jaz ne vem?
Vesljak? A to, da vsako temo spremeniš v seks temo je vesljak?
Moške ljubila? Zakaj množina? Jaz ljubim vedno le enega, nikoli več.
[/quote]
Metka, nekam nasršeno deluješ. Drži, fizično delo sprošča, menda tudi seksualna aktivnost.:) Sama praviš, da delaš dovolj, torej točno veš, kaj ti manjka. Potem boš pravi veseljak brez pikrih pripomb. Moške boš naravnost ljubila! :D[/quote]
Popotna potovalka
kako pa to izgleda, ko potuješ sam? Oz. čemu daš prednost, naravi, znamenitostim ali spoznavanju ljudi? Kako ti mineva čas? V opazovanju pokrajine?
V hribe ali pa kolesarit grem z lahkoto sama, če imam pa še omejen prosti čas še raje sama. Ampak, to je potem rdeča nit šport. Je drugače. Si pa nekako ne predstavljam sebe na potovanju same. Me pa po svoje mika..
Poznam jaz take, kadar nima kaj pametnega povedat pa poka štose. In ti v večini primerov to počneš. Ti res ni že malce trapasto, da vsako temo spremeniš v seks?
metka84, kaj si tako “napičena” in napeta, saj Ptujčani menda znajo z božanjem vsako Slovenko spraviti v boljši voljo in jo umiriti ,da je potem krotka ko mucek?? :D[/quote]
Metka84, ni mu lahko, ker živi dvojno življenje, je rekla Katenjka. Ona ga od vseh še najbolj pozna, ji je treba verjeti. :))[/quote]
Antilopa, ne me no razočarati, saj nisi najstnica, da ti tako odpoveduje tvoja intucija. 😀
Kaj se to spletajo čudne teorije zarot in skrivnih ljubezenskih povezovanj v tvoji bučki? 🙂
Japka
Japka, ti imaš vse, kar rabiš? 🙂 V tej vročini bi ti verjetno prišlo prav kakšno dodatno pivo, tako kot meni? 😀 Samo imam občutek, da bi še ti kaj drugega rabila???:))) Hladna prha bi se prilegla, a ne? 😀
Nimam. 🙂
Ne pijem piva. Imam hladno vodo na mizi. 🙂
Bolj želela, kot rabila. 😉
Hladna prha? Niti ne.[/quote]
Potem praviš, da imaš vse, kar rabiš? 🙂 Ti samo pij dovolj tekočine, da ne boš dehidrirala. 😀 Scier pa škoda, da te sršeni ali ose več ne ogrožajo, da bi ti prišel kak mad pubec osirjev dol stepat? :)))
Nimam nobene “bučke”. A ni Katenjka vedno pisarila za mano in me citirala ter opozarjala, da si ti neka “temna sila” in da te se moram bati? No, potem je od tega odstopila in bila vsa mehka in prijazna. Mar je tebi pomembno, kaj si jaz o tebi mislim? Saj sem ti že rekla, da ti najbolj veš, kakšen je vajin odnos.
Nimam nobene “bučke”. A ni Katenjka vedno pisarila za mano in me citirala ter opozarjala, da si ti neka “temna sila” in da te se moram bati? No, potem je od tega odstopila in bila vsa mehka in prijazna. Mar je tebi pomembno, kaj si jaz o tebi mislim? Saj sem ti že rekla, da ti najbolj veš, kakšen je vajin odnos.[/quote]
Mehka in prijazna je postala zato, ker je znam z ženskami, tako kot dreser levov v ringu.
Sem pač rabil svoj čas, 2x z bičem zamahnil, in že je krotka ko mucek. 😀
Najin odnos je seveda nabit z erotiko, kaj si pa mislila??? 😀
najstniško obnašanje press 😉
Forum je zaprt za komentiranje.