Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski kaj potujete?

Samski kaj potujete?

Če greš v Romunijo moraš pogledati Melnik. :)[/quote][/quote]

Eh, sm malo zaribala… Melnik je v Bolgariji… Verjetno ne boš šla tako nizko, saj si omenjala le Romunijo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sj hobotov ne napadajo, si laho brez skrbi :))

Pa nehite me smatrat kot eno punčko. A so res na temu forumu same tomboy type ženske? A ni nobene take kot sem jaz, ki nekaj da tudi na videz in je kljub temu spiritualna in ambiciozna. ahhh

Im giving up…si morm en bolj primeren forum najt lol

Ciao

Japkica, sem že bila v Bolgariji, samo vseeno ne vem kaj je Melnik.

Markiz, jaz nisem napadal Princess, čeprav je do mene žaljiva.

O, super popotnapotovalka. Koliko časa misliš vandrati po Romuniji in ali imaš okvirno kalkulacijo stroškov?

Princeska, ti sama se predstavljaš kot ena punčka. Znova in znova poudarjaš ene in iste zadeve. Ja luštna si. In? Pa saj nisi edina. Meni si tudi simpatična s tvojim pisanjem, opažam pa tudi to, da kar naprej iščeš potrditve, kako dobro si videti. Po moje ti manjka le prijeten in prijazen nasmešek (vsaj po videnih fotkah).

Po moje ženska, ki je lepa in ambiciozna ne potrebuje konstantno ponavljati, kako ji vsi težijo, kako da nekaj na videz, kako je ambiciozna. Jaz ne potrebujem tega, da bi pisala o prejetih komplimentih, o načinu življenja, o dosežkih…

Ampak glej, ljudje smo različni. Le ni potrebe, da se čudiš kakšni reakciji, ki je bila izzvana iz tvoje strani. In zato ti še ni treba oditi iz foruma. No, razen če nismo dovolj lepi, ambiciozni in spiritualni zate. Ampak saj veš, ta forum ne prenesa lastne hvale. 😉

Pohodniška oblačila so pa daleč od hobotov. Je treba biti pač primetrno oblečen za tisto, kar počneš. To je vsa umetnost. Ženska lahko namreč izpade velika QQŠ (kot bi rekel… kdo že?) če se pojavi našminkana v nulo in vsa sexy na (kaj vem) pohajkovanju po Ayutaji.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Veš, da takih ni, tu so same sive miške, neduhovne, neatraktivne, neambiciozne in blond, pa čisto nič domišljave. ahhh :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Melnik je na jugu, skorajda na meji z Grčijo. Najmanjše Bulgarsko mesto… lepo je. Pogooglaj malo.

ferbčna, kakih 10-14 dni. Nimam še planov. Lowbudget :).

ja, matjazko, same neambiciozne, sami hoboti, same nelepe smo tu gor… samo smo toliko samozavestne, da se nesekiramo, če nas kdo zmeče v ta koš.

japkica, te vzhodne države so res lepe. Nekak drugačen stil življenja kot pri nas, čeprav smo tudi mi bili v vzhodnem bloku. Ko potujem po takih državah, ki so v končni fazi čisto blizu nas, sem vedno vesela, da živim v Sloveniji in vedno znova ugotovim, da nam je pravzaprav precej lepo.

Popolnoma se strinjam s tabo. Je treba kam it (pa ne samo vzhodne države), da vidiš, kako je pravzaprav pri nas. In mene veliko bolj od Pariza, New Yorka ali Dubai-a privlačijo takšni mali kraji, ker so veliko bolj pristni. Podeželje daje namreč pravi vtis o neki državi.

Kako ti je pa tu ratal sebe najdit? Mislil sem pač Princess. Ker kolikor sem bral njo stalno napadajo. Pa ne tle na forumu ampak v real life. Ne more sama na bazen, ker jo napadajo. Ne more sama na avion, ker jo napadajo. Nevem, če more sama po jogurt v trgovino, da je ne napadejo. 😀

Pa saj princeska ni nikjer pisala, da jo napadajo v pravem pomenu besede.:)

Ampak, kolikor sem jaz razumela, da kamor koli gre se v njo vtikujejo in jo ogovarjajo, kar ji pa jaz čisto verjamem. Saj je luštna in atraktivna punca in take so vedno bolj izpostavljene kot npr. “sive miške” 🙂

Ti pa nisi kaj prida športnica, kaj?! Športna oblačila so med najbolj pisanimi, pohodniške hlače pa lahko uporabiš tudi kot causal za po mestu.

@popotnapotovalka: to greš z vlakom/busom ali s kolesom?

Kako ti je pa tu ratal sebe najdit? Mislil sem pač Princess. Ker kolikor sem bral njo stalno napadajo. Pa ne tle na forumu ampak v real life. Ne more sama na bazen, ker jo napadajo. Ne more sama na avion, ker jo napadajo. Nevem, če more sama po jogurt v trgovino, da je ne napadejo. :D[/quote]

Prekletstvo, če si lep, povsod te moški napadajo, nima nikjer miru pred to golaznijo. :)))

Ti že veš matjazko, kako je to, ko te vse obletavamo, ti pa ves prestrašen in trepetav, se komaj otepaš 🙂

Ti že veš matjazko, kako je to, ko te vse obletavamo, ti pa ves prestrašen in trepetav, se komaj otepaš :)[/quote]

Seveda, enostavno se mi je vživeti v Princeskino kožo. Ne upam si iti ven ,ne vem, kaj obleči, da bi bil čim manj opazen, ne upam dati fotografije na internet, ker to te zalezujejo na vsakem koraku in so vsiljive kot muhe. 😀

Ti že veš matjazko, kako je to, ko te vse obletavamo, ti pa ves prestrašen in trepetav, se komaj otepaš :)[/quote]

Seveda, enostavno se mi je vživeti v Princeskino kožo. Ne upam si iti ven ,ne vem, kaj obleči, da bi bil čim manj opazen, ne upam dati fotografije na internet, ker to te zalezujejo na vsakem koraku in so vsiljive kot muhe. :D[/quote]

Prav imaš. Že senca je povzročila zlom brane. :)))))))))

Seveda, enostavno se mi je vživeti v Princeskino kožo. Ne upam si iti ven ,ne vem, kaj obleči, da bi bil čim manj opazen, ne upam dati fotografije na internet, ker to te zalezujejo na vsakem koraku in so vsiljive kot muhe. :D[/quote]

Princeska si vse to upa in tudi počne….

tako da ti si pa res revček, ubošček… še dobro, da imaš punco, in da to tudi večkrat poveš, da bi te ja pri miru pustile.:))) Sicer pa lahko še malo zagroziš, da bo punci povedal, potem pa ….. :))))))

Pa saj Matjažko več ne omenja toliko svoje punce, bolj ženske drezajo vanj, ker upajo, da jo bo pustil. :))) On je samo rekel, da je prelepa, magična črnolaska. Aja, pa da je navihana kot kakšna divja mačka. Zato ne drezajte v Matjažka, boste imele opravka z njegovo. :))

Pa saj Matjažko več ne omenja toliko svoje punce, bolj ženske drezajo vanj, ker upajo, da jo bo pustil. :))) On je samo rekel, da je prelepa, magična črnolaska. Aja, pa da je navihana kot kakšna divja mačka. Zato ne drezajte v Matjažka, boste imele opravka z njegovo. :))[/quote]

Ja, antilopa le pazi se, če boš še naprej preveč drezala, se zna res kaj takega zgodit.:)

Bibita, bo Matjažko sam povedal, če preveč drezam vanj, saj je polnoleten in ne rabi zagovornika. :)) Jaz sem bežala pred njim, v koruzi, on pa kar za mano. 🙂

@Antilopa, nič se zdaj zgovarjat… vse je zapisano tukaj gor črno na belem :))))))

Japka

Če je zemlja dovolj vlažna, se z lahkoto vlečejo brazdice.
Mogoče je v vašem okolišu bolj suho, ne zalivate? 😀

Bibita

Baje tu na forumu ni nobene prav nevarne. Antilopa te ima za povsem nedolžno – in kar ona reče, je zame sveto, tako kot materine besede :), tako da ne vem, če bi bila pravšnja za testiranje, da bi z visoko gotovostjo izvedele, če imam ali če nimam punce, saj moraš za to delo biti dovolj “prodorna”!?? 😀

Kaj bi pa počela v koruzi? Bi smukala klasje? Samo ne veš, kako se to počne, če si iz mesta…

Čaki, čaki, … kaj zdaj mutiš (je katenjka že enkrat prav napisala) saj si sam to napisal, to je zame dovolj, da vem, kako in kaj “stvari stojijo” :)))))))

Čaki, čaki, … kaj zdaj mutiš (je katenjka že enkrat prav napisala) saj si sam to napisal, to je zame dovolj, da vem, kako in kaj “stvari stojijo” :)))))))[/quote]

In kam in kako stojijo? Razumem, da je to zate dovolj, da veš, da stojijo, niti ni pomembno kako. Lahko malo pod kotom stvari stojijo, navpično, tako kot obešalnik, da lahko kaj gor obesiš… :)))

Bibita, ti sploh ne razumeš bistva. Če pogledava v reali (pustiva zdaj virtualo). Če je moškemu neka punca zelo všeč, bo pustil dosedanjo punco zaradi nje, če mu pa ni všeč, pa je vseeno, ali ima punco ali ne, saj se v nobenem primeru ne bo zanjo odločil. ;))

Matjažko, ti si predlagal koruzo, jaz sem bolj za poroko :))). Hec,hec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close