Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski kaj potujete?

Samski kaj potujete?

Antilopa, saj midve se razumeva, čeprav se ne razumeva :)))))

Princeska, seveda je ime matjaži otroško, najstniško… pač takšno kot je naš matjaži 🙂

Ja bibitka:) To me vedno spominja na eno mojo znanko, ko ji čist pritisk dvigne če kakega odraslega moškega drugi kličejo s pomanjševalnico namestno Matjaz Matjazko.

Bibita

Katenjka je en velik mutibarić, kdo jo pa razume, kaj se ji plete po njeni glavi in njene sestavljenke? :)))

Bibita

Ne jamraj, naj te kakšen sleče, če si sama bolj težko spraviš majčko čez glavo.

Antilopa

Za partijo šaha bi me zanimala kakšna. V blitzu (hitropoteznem šahu) bi se lahko udarila? :)))

Antilopa

Uh, kakšno nadejanje, saj upanje čisto na koncu umre, pravijo Rusi. :)))

metka84

Ne se drenjat, kandidatke lepo v vrsto, potegni številko, čakaj malo, Antilopa, Bibitika, Japka… Menda številko 4 ali 5? Kaj so tvoji dobri aduti, razen to ,da si Štajerka? :))))))

Princess

Ah, spet prelom obljube, pa si se že 2x poslovila, pa prideš vedno znova nazaj. Karmične vezi? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ooooooooo matjaži, dobro jutro…. si že vstal? :))

Kako ti je všeč novo ime? :)))

Kaj pa ima Katenjka pri tem, da jaz ne razumem antilope :)))))))))))

matjaži, zame si premlad tako, da se ne bom postavila v vrsto. Meni so bolj všeč izkušeni, zreli moški. To ne pomeni stari, da ne bo pomote.

Valda da je že vstal, v jaslicah jim ne pustijo spati predolgo. More zdj pomagat teti fruštek napravit.

Bibita, a spet ne razumeš?! :)) A ti moram narisat?

Ne vem, kaj mi toliko Katenjka hodi po glavi? 😀
En prizor na eno ljubko veveričko se mi je stisnil v spomin, ko se spomnim nanjo. :)))
A nisi napisala, da je ona nekaj omenjala neke moje veze, da si potem vedela, kako “stvari stojijo”. Zdaj veš, kako stojijo, ali eš vedno ne? :))

Princes, pridi na kak oplojen emrionalni jajčkek, tu na vasi imamo peteline. :))

Odvisno, če lepo rišeš? Še bi lahko zame kaj narisala?? 😀

Ne vem, kaj mi toliko Katenjka hodi po glavi? 😀
En prizor na eno ljubko veveričko se mi je stisnil v spomin, ko se spomnim nanjo. :)))
A nisi napisala, da je ona nekaj omenjala neke moje veze, da si potem vedela, kako “stvari stojijo”. Zdaj veš, kako stojijo, ali eš vedno ne? :))[/quote]

Kako lepo si to napisal… katenjka kot veverička…. luštno 🙂

Tisto o tvojih vezah je že zgodovina, zdaj se postavlja vprašanje, če jaz spljoh kaj razumem? :)))

p.s.
matjaži tam pri vas na ptujskem polju, na tisti ravnini (sem se spomnila na eno pesmico…. tam dol na ravnem polju, stoji, stoji en beli grad, beli grad …..) mora pa bit hudo vroče. :))))

Jah, ne vem, zakaj tak oslabo moške razumeš? Premalo si jih študirala? :)))
Tam na ravnem polju stoji Borl, ne ravno na ravnem, ampak an haloški strani, se je, kot veš, pred kratkim vsul plaz, odkrhnila velika skala, k ise je skotalial v Dravo. Lahko bi pozročil cunami val in bi nas zalilo. Saj ti si tudi tu nekje doma, koliko mi intucija govori, se delaš nevedno malo, a ne? 😀

Ah. whatever, Matjažko, s tabo šaha ne bom igrala, ker se ne želim metati za tabo. :))

Bibita, ti imaš nekaj za bregom, to slutim. :))

Lahko se vržeš na mene, ali bi se raje pod mene, če ti ne uspeva met za hrbtom? 😀

Kaj ima Bibitka za bregom? Kaj naklepa, kaj se kuha v njenem loncu? :)))

Matjažko, kar sanjaj, tudi sanje so dovoljene. :))

Sanje so že ob meni. :)))

Sanje so že ob meni. :)))[/quote]
To misliš na računalnik na katerem gledaš kakšne erotične fotke ? 🙂

Ooooooo, kako lepo. Pa ima dobre ženske atribute? :))

Ooooooo, kako lepo. Pa ima dobre ženske atribute? :))[/quote]

Seveda, vse je na pravih mestih. Pri tebi tudi? :)))

Robi

Robi, tebe pa hitro ženske premutijo, da plešeš po njihovem. 😀

Matjažko, se ne pritožujem. :)))

Robija je pa njegova zvezala z dvema otrokoma, ni mu več pomoči. :))

matjaži, saj veš, Robi je to od doma navajen, tako da mu ni težko… skratka se prilagaja, da je mir v hiši :))))

p.s.
Saj boš videl, ko bo tvoja začela …. boš plesal, tako kot bo ona igrala.:)

p.s.s.

Nisem iz ravnega polja doma, je pa Slovenija tako majhna, da lahko rečem, da sva soseda :)))

Ženske imajo tu gor premoč..Moški smo samo trije. 🙂
Pa še Metka zna uporabljati pormašino. Ne bi rad imel kakšne luknje več..:)

Pa še Metka zna uporabljati pormašino. Ne bi rad imel kakšne luknje več..:)[/quote]

Obračajo te ko majhnega mucka. Predober si ti, tako kot jaz, naivščina phaha:)))
Mah tako žensko lahko samo iščeš, ki si kot bi pljunil na pleča naprta 50 kg cementni žakelj, to je že pol hiše zgrajeno. ;))

Zato pa so zdaj 25 kilske vreče, da lahko tudi povprečne ženske opravljajo zidarska dela. 🙂

Pa še Metka zna uporabljati pormašino. Ne bi rad imel kakšne luknje več..:)[/quote]

Obračajo te ko majhnega mucka. Predober si ti, tako kot jaz, naivščina phaha:)))
Mah tako žensko lahko samo iščeš, ki si kot bi pljunil na pleča naprta 50 kg cementni žakelj, to je že pol hiše zgrajeno. ;))[/quote]

Ta ženska je potem verjetno zelo dobra plavalka, če ima tako široka ramena. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close