Samski kaj potujete?
Antilopa kako to, da tako simaptičnega dekelta ni še noben omožil? Pa Bibitka tudi? 🙂
Upam, da bom vabljen na ohcet? Zdaj samo čakam, katera bo prva, se mi je zaluštalo torte.
Mah, kaj češ, s temi moškimi je samo križ, niso resni, bo bolje……. :)))[/quote]
@matjazek… te povabim na tortico…. takšno fino osvežujočo z malinami 🙂
Antilopa kako to, da tako simaptičnega dekelta ni še noben omožil? Pa Bibitka tudi? 🙂
Upam, da bom vabljen na ohcet? Zdaj samo čakam, katera bo prva, se mi je zaluštalo torte.
Mah, kaj češ, s temi moškimi je samo križ, niso resni, bo bolje……. :)))[/quote]
Ti, jaz se tudi to sprašujem. Verjetno sem se premalo “metala” za tipi. :)) Edino ti mi praviš, da mi zadnje čase to ratuje glede tebe (metanje mislim). Ne bom imela ohceti, škoda živcev in denarja za to, grem raje na kakšno eksotično potovanje z ženinom.
Hehehe “tega bistva” pa jaz res ne razumem.:)))) ampak to še ne pomeni, da tega ne poznam … sam razumem pa ne.:)[/quote]
Bibita, to je moja splošna ugotovitev oziroma mnenje, saj se ne nanaša konkretno na Matjažka. Zakaj pa ti tega ne razumeš, pa ne vem, ker ne vem, kaj se je dogajalo oziroma se dogaja v tvojem življenju.
Ranca? O tam je pa fino.
Drugače pa pišeš neumnosti, kar se tiče o oltarju in tako naprej. Že kot majhna punčka nisem marala hodit v cerkev, tako, da sanje o oltarju, niso bile nikoli v moji domeni. Tudi o poroki nisem nikoli sanjala. Le zakaj?
Ohcet kot je napisala Antilopa je za žlahto. Bolje dat denar za potovanje kot pa za poroko. v prvem primeru bi denar porabila za prijeten dopust v dvoje, v drugem primeru pa poročni dan prebila z žlahto, kar mi niti malo ne diši. To je bolj za takrat, ko si že v letih. Dokler pa je ljubezen še bolj sveža je pa bolje biti v dvoje kot pa skupaj z žlahto.
Se bom oglasil kaj. Tam na Ranci se lahko dobima, ali si bolj na jug proti Spuhljem in še dlje?
Ah, ne no, že kot majhne punčke sanjate o tem, romatnika, oltar, zdaj pa tako hitro obupaš nad moškimi, pardon, nad sanjami… :))[/quote]
Antilopa
Ah jej, se mi dzi, da veje iz teh sveh stavkov ven malo razočaranje, ščepec idealizma s pridihom romatike je povsod potreben, da ni smo preveliki realisti v tem stvarnem, tehničnem, razumskem svetu, a ne? :)))
metka84
Saj to ravno, zato sem pa Bibito povabil tja.
Ampak če je ne bo z malinino pito, se pa lahko midva dogovoriva. Rokavčkov ne nosi s sabo, bom jaz tauhal in te ven ptoegnil, če te zajame kak dravski vrtinec in te potegne v muljnata globine, ker tam spodaj menda prežijo velikanski somi, sploh če plavaš kot račka, te lahko hitro zamenja.
metka84
Nisi romatična duša kot midva z Antilopo, ali pa nsite imeli mladega simpatičnega župnika, da bi ti bil všeč.
Ah jej, se mi dzi, da veje iz teh sveh stavkov ven malo razočaranje, ščepec idealizma s pridihom romatike je povsod potreben, da ni smo preveliki realisti v tem stvarnem, tehničnem, razumskem svetu, a ne? :))) .[/quote]
Kaj pa vem, mogoče imaš prav. Vse bo odvisno od ženina, če bo romantičen in če bo imel živce z organizacijo, ki jo bom njemu prepustila. :)))
ha, ha, matjažek, hudo se motiš, če misliš, da so sanje vsake ženske poroka. Moje so čisto drugačne: potovanje s partnerjem, brez ohceti. Samo medeni tedni, brez poroke. Meni se zdi romantično če sem v dvoje nekje v naravi, nič romantično pa ni biti na poroki.
Matjazko, jaz vejkam na Ranci, tako, da nikar ne skrbi, da bi se utopila.
Meni so še najbolj kul poroke, ki jih naši organizirajo recimo na Maldivih. Če se ne motim, tudi pričo dobiš tam. A ni to lepo, dva zaljubljenca, brez žlahte, romantika…No, potem ko se vrneš v domovino, pa žlahti vseeno pokažeš fotografije :))).[/quote]
Zdaj še samo morate najti pravega tipčka! 😀
Rabiš pomoč, Antilopa? Bi ti jaz kaj zrihtal pravo robo za ženit s ptujskega konca, ker tu so vsi tako fajn kot jaz. :)))
Meni so še najbolj kul poroke, ki jih naši organizirajo recimo na Maldivih. Če se ne motim, tudi pričo dobiš tam. A ni to lepo, dva zaljubljenca, brez žlahte, romantika…No, potem ko se vrneš v domovino, pa žlahti vseeno pokažeš fotografije :))).[/quote]
Zdaj še samo morate najti pravega tipčka! 😀
Rabiš pomoč, Antilopa? Bi ti jaz kaj zrihtal pravo robo za ženit s ptujskega konca, ker tu so vsi tako fajn kot jaz. :)))[/quote]
Hvala, ne rabim pomoči. Sploh bi bila pa v skrbeh, da bi mi zrihtal nekoga, ki bi bil tako fajn kot ti. :))) Če bi bil tako lep in pameten kot ti, ne bi mogla nikamor z njim, morala bi se skrivati. :)))
Hehehe “tega bistva” pa jaz res ne razumem.:)))) ampak to še ne pomeni, da tega ne poznam … sam razumem pa ne.:)[/quote]
Bibita, to je moja splošna ugotovitev oziroma mnenje, saj se ne nanaša konkretno na Matjažka. Zakaj pa ti tega ne razumeš, pa ne vem, ker ne vem, kaj se je dogajalo oziroma se dogaja v tvojem življenju.[/quote]
Seveda da je splošna ugotovitev, saj tudi moj odgovor je bil splošen in se ni nanašal ne na matjažija (evo sedaj bo matjazek …matjaži…. sem nekje tukaj prebrala danes…. pa mi je tako ljubko…. me spominja na Poletje v školjki) in ne na mene osebno.
Ne razumem pa, da bi moški, ki ima punco in jo ima rad (če jo nima, je pa tako bzv), kar pustil, zato, ker bi mu rnu ena druga bila tako strašno všeč.:) Dopuščam pa, da bistva res nisem razumela :)))
Kolk je danes vroče :))
Bibita, narobe si me razumela. Jaz sem replicirala na tisto, da so se ženske ubadale, ali ima Matjažko punco ali ne. Če ga nobena od nas ne zanima, je povsem vseeno, ali jo ima.
Če tip spozna drugo punco in mu je ta ne le všeč, ampak jo ima rad bolj kot svojo punco, bo slednjo pustil, mar ne? Ta moja misel se je nanašala na primere, ko čustev v vezi več ni in se tip zaljubi v drugo. Mnogi nimajo poguma pustiti dosedanje punce, ker jih straši “skok v neznano”, dosedanjo punco namreč bolje poznajo. Za to gre, nikakor pa nisem mislila, da bi nekdo pustil punco, če jo ima rad (beri: jo ljubi).
Forum je zaprt za komentiranje.