Samske ženske
Moj komentar je “štartal” iz predpostavke, da imate/jo tudi v službi neke “prijateljske” odnose, da imate/jo nek odnos s sodelavci.
Se pa strinjam, da se da takim vprašanjem o privat zadevah rešit s tem, da se koga spomni na njegov “opis del in nalog” in se ga vpraša, če so ta vprašanja tudi del tega opisa….. 😉
Samo potem greš v službo in tam delaš striktno zaradi “opisa del in nalog” tudi sam…. Ni kavic, ni čveka s sodelavci, ni nasmehov, ni vicev, bog ne daj kakega flirtanja in ne nazadnje tudi po monu ne pisat med službenim časom…. Ok? :)))[/quote]
On_, zakaj pa ne bi samska ženska v službenem času flirtala s samskim sodelavcem? :))[/quote]To se tudi jaz sprašujem….. :/
Mogoče jima to celo omogoča njun “opis del in nalog….?” :)))))
Antilopa, ja točno to se meni zdi. Nadlegovanje.
Sicer pa vidiš, ON_ je takoj namiginil, da imam globok dekolte. In ON naj ti namignem, da nimam ne mini krilc, ne globokega dekolteja, ne kažem popka, ne kažem modra, ne kažem ramen. Imam vedno strogo do vratu zaprta oblačila. Tako, da je moje komentiranje njegove moškosti ravno tako primerno kot njegovo komentiranje mojih prsi.
On_, zakaj pa ne bi samska ženska v službenem času flirtala s samskim sodelavcem? :))[/quote]To se tudi jaz sprašujem….. :/
Mogoče jima to celo omogoča njun “opis del in nalog….?” :)))))[/quote]
Absolutno, če sta samska, njuno flirtanje nikomur ne povzroča škode, razen morda kakšnemu drugemu zavistnemu samskemu sodelavcu ali sodelavki. :)) Še več, lahko se poveča delovna storilnost in uspešnost projekta. Če pa predvsem flirtata in nič ne delata, pa temu tudi sama nasprotujem. :))
Nasvet – takega nekaj časa ignoriraj, se bo utrudil. Moški, ki imajo v planu varanje, se hitro umaknejo, ko vidijo, da nimajo uspeha pri določeni ženski. Verjemi, je preveč interesentk na trgu (ljubice), da bi se v nedogled ukvarjal s tabo, ki ne kažeš zanimanja zanj. Ampak, pri ignoriranju moraš biti dosledna. Ne se en dan smehljat njegovim foram, naslednji dan pa ga oštevat.
Saj ta dva sodelavca ne pecata sodelavk, ni njun namen imet kaj s katero, niti ne poskušata v to smer. Rada pa se pohvalita s svojimi skoki čez plot. Še raje težita samskih sodelavkam kdaj bodo imele otroke in kako so čudne, da so samske pa na dolgo in široko razpravljajo o tem kam bi morale it, da bi si našle fante. Ne nagovarjajao nas v smislu seksa,ampak prepričujejo nas, da si moramo ustavrit družine. Ne z njimi, ampak z resnimi fanti.
:)))) Veš poročeni so (smo;) “varno za ograjo” in potem lajajo iza nje….. Samskega bi lahko še napadla in se revež ne bi mogel branit, porečen ti pa reče: “ne to delat, sem poročen…..” 😉 :)))))
Mislim, da so to bolj dejanja iz obupa ali se je pa le doma potice preobjedel…. 😀
To se tudi jaz sprašujem….. :/
Mogoče jima to celo omogoča njun “opis del in nalog….?” :)))))[/quote]
Absolutno, če sta samska, njuno flirtanje nikomur ne povzroča škode, razen morda kakšnemu drugemu zavistnemu samskemu sodelavcu ali sodelavki. :)) Še več, lahko se poveča delovna storilnost in uspešnost projekta. Če pa predvsem flirtata in nič ne delata, pa temu tudi sama nasprotujem. :))[/quote]Kako, da ne? Delovni proces trpi, saj ju niso zato zaposlili, da bi flirtala, dejtala, mogoče celo piiiiiiip na delovnem mestu!?…. 😀
So pa razne take “sodelavke” zelo glasne, nič kaj profesionalne, da so razni nedojebanci (po moji prijateljici Krivokljunki 😉 že čisto slinasti…., ko pa njim ne paše pa reče, da loči med službo in družbo…..
Tu so izvzete vse tiste brez minic, brez dekoltejev, zapete do grla in ostale delavne in pridne….. 😉 :)))
:)))) Veš poročeni so (smo;) “varno za ograjo” in potem lajajo iza nje….. Samskega bi lahko še napadla in se revež ne bi mogel branit, porečen ti pa reče: “ne to delat, sem poročen…..” 😉 :)))))
Mislim, da so to bolj dejanja iz obupa ali se je pa le doma potice preobjedel…. :D[/quote]
Ta zadnji stavek je zgodovinski. :))) Jaz bi mu rekla, da se mi ne mudi poročiti, ker se bojim, da bom v tem primeru tudi sama kmalu prisiljena v varanje. 😉 ;))))))), če kot izhodišče vzamem njega.
Mislim, da so to bolj dejanja iz obupa ali se je pa le doma potice preobjedel…. :D[/quote]
Ta zadnji stavek je zgodovinski. :))) Jaz bi mu rekla, da se mi ne mudi poročiti, ker se bojim, da bom v tem primeru tudi sama kmalu prisiljena v varanje. 😉 ;))))))), če kot izhodišče vzamem njega.[/quote]Hočeš povedat, da tvoje “kuharske spretnosti” niso ravno tvoj adut?…. 😉 :)))
Ta zadnji stavek je zgodovinski. :))) Jaz bi mu rekla, da se mi ne mudi poročiti, ker se bojim, da bom v tem primeru tudi sama kmalu prisiljena v varanje. 😉 ;))))))), če kot izhodišče vzamem njega.[/quote]Hočeš povedat, da tvoje “kuharske spretnosti” niso ravno tvoj adut?…. 😉 :)))[/quote]
Jaz sem objektivno dekle, težko sama sebe hvalim ali kritiziram. :))))
Hočeš povedat, da tvoje “kuharske spretnosti” niso ravno tvoj adut?…. 😉 :)))[/quote]
Jaz sem objektivno dekle, težko sama sebe hvalim ali kritiziram. :))))[/quote]A to lahko razumem kot ponudbo?…. 😀
No pa smo tam kjer ni muh…… :)))))
Aaaaaammmm ne vem bom jo fprašal…..
ps
Če me dolgo ne bo nazaj prosim pošlji rešilca…. ;)[/quote]
On_, kaj ti ji bilo take žene treba. Na MON-u bi našel svojo sorodno dušo. ;)))))[/quote]Kaj se ti nič ne smilim? Daj ne take pisat spet bom dobil batine….. :))))))
Čeprav nisem glih prepričan, ko se vse tako “šporheta” branite in dokler je ona sposobna tako potico spečt… ne vem ni razloga, da bi menjal 😉 :))))
On_, kaj ti ji bilo take žene treba. Na MON-u bi našel svojo sorodno dušo. ;)))))[/quote]Kaj se ti nič ne smilim? Daj ne take pisat spet bom dobil batine….. :))))))
Čeprav nisem glih prepričan, ko se vse tako “šporheta” branite in dokler je ona sposobna tako potico spečt… ne vem ni razloga, da bi menjal 😉 :))))[/quote]
Tvoja žena je dala predhodno soglasje, zato batin ne boš dobil. Rekla je, da mi zaupa. ;)))))
Strinjam se, da je potica temelj vsake uspešne veze.
Upam, da se ne branitš ob takih opazkah. To jim potem daje še večji užitek pikanja, ker čutijo,d a te zadane.
Ko te sprašujejo oz. nagovarjajo za otroke, jim preprosto reci, da zaenkrat še vadiš kako se dela otroke. In da ti je tak fajn, da boš še kar malo vadila.
Forum je zaprt za komentiranje.