Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samska sem. Bom za vedno?

Samska sem. Bom za vedno?

A dej stari umir se, ka si res tolk prepotenten, da moraš v vsaki temi govorit kolikokrat se dol dajaš. WHO CARES! Izpostavljaš se kao neki frajerček, doma pa napihljivo lutko nabijaš
[/quote]
Ti ze ves zakaj te je ravno ta del zmotil, lol.

Se ne uklapa v tvojo predstavo, da bi moral “nabijati napihljivo lutko”?

Dxb,

Jaz te nekaj vprasam. Ti mi odgovoris z 10 vprasanji, da bi izpadel pameten.

Kaj je zate top zenska? (Po tvojih kriterijih, katerikolih ze)
Zakaj si ti top moski?

Povprecnic pravis ne bi niti fukal. Potem kriteriji za fuk niso nic manjsi od tistih za zvezo.

Isces zensko seveda. Mogoce zdaj eno imas. Drugace pa vsi hetero samski ljudje iscemo partnerje. Ne delaj se samozadostnega.
Ti de delas da nic ne isced in da te nobena ni vredna.

Ravno tako koz tip lahko sexa z eno 3 nivoje pod njim, ravno tako lahko to naredi zenska. Najhuje je pa ko te zapusti, ker nisi dovolj dober zanjo.

… too intellectual.
Kdo si želi ob sebi človeka, ki bo preračunal vsak možni kot, kaj bi bilo, če bi , če , če … to je za na smrt dolgočasno…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za zacetek, skoraj vsa moja silna vprasanja so bila vec ali manj retoricna. Kot receno, tu ravno ne pisam s ciljem osvajanja skozi leporecenje ali ustvarjenjem privida lazne pameti ali cesa ze.

Povprecnic pravis ne bi niti fukal.
Koliko seksa s taksnimi in drugacnimi sem ze samo dal skozi. Tudi povprecnicami, lol. Se grem stavit, da je se Brat Pitt dol dal kaksno grdavso. Pa ne bi jaz, lol.

Razlog, da me avtorica npr ne zanima (in ne le mene, marsikoga) ni njena povprecnost. Razlog je, kot sem ze napisal, njen attitude. Ki pa je med sodobnimi zahodnjakinjami res sila razsirjem. Gre za attitude, “jaz morda nekaj bi, ampak tako kot meni pase in ko mi pase”. Ponuditi ti sicer nimam kaj. Tudi casa v bistvu nimam. Ampak, ce si zelis kaj z mano, se mi moras dokazati, itd. Mislim… Pa po kateri logiki bi naj bilo to komu privlacno? Pa kaj si naj moski s tako? Hahaha…

Isces zensko seveda. Mogoce zdaj eno imas. Drugace pa vsi hetero samski ljudje iscemo partnerje. Ne delaj se samozadostnega.
Ti de delas da nic ne isced in da te nobena ni vredna.

Na forumu vsekakor ne iscem nic. Na drugi temi pa sem ravno napisal tudi kaj si mislim o “samozadostnosti”. Z zenskami se mi zdi smiselno ukvarjati predvsem zaradi zavedanja, da ni zdravo, ce je clovek predolgo sam.

Kaj je zate top zenska? (Po tvojih kriterijih, katerikolih ze)
Prava kombinacija mozganov, dosezkov, izgleda in feminilnosti. Ampak, kot receno, jaz “vzamem” sve i svasta, lol. So pa bile tudi taksne na katere sem lahko precej ponosen. Ampak, kdo bi cakal Godota od top zenske? Potem pac caka kot “vecno samska”, lol. S tem, da je precej lazje, ko clovek vec ne isce “ene in edine”. Zenska mora biti predvsem aktivno voljna, da si moskega zeli in da se mu je do neke mere pripravljena prilagoditi, ne pa da se pusti prosit.
Kako dolgo traja karkoli se ze gremo pa je odvisno od okoliscin. Z zagrizeno opranoglavo levicarko kot je npr. zeno princa Harry-a bi bilo zelo hitro vsega konec, lol.

Zakaj si ti top moski?
Saj nisem. So okolja kjer me “nobena” noce, ce malo zapretiravam, lol. In obratno. Na splosno je za moje pojme top moski v skoraj vseh ozirih bolj oh in sploh od mene. Fizicno, materijalno, intelektualno, … Se lahko le skrijem, lol. Nimam jaz neke naduvane predstave o sebi. Precej realno vem koliko je ura. Prevsem zato, ker vem kaj vse obstaja. Ne gledam iz omejene SLO perspektive.
Vseeno pa je med top moskim in povprecnim Slovenceljnom, ali zemljanom, velik razpon. In v mnogih postavkah tega Slovenceljna, ali zemljana, premocno sisam, da bi igral neko lazno skromnost. Ali, nenazadnje, da bi pustil raznim smrketam, da se iz mene norca delajo. Za kaj takega dalec predobro zivim.

Ravno tako koz tip lahko sexa z eno 3 nivoje pod njim, ravno tako lahko to naredi zenska.
To se dogaja le v filmih, da je lepotica v zvezi s brezveznim knapom, lol.

pa ne zato,ker nič nimaš materialnega, ampak ker samo doma čepiš in se izogibaš stikov pa še kratki stik imaš v glavinamesto, da bi jo nastavila si že sedaj vsa zakompleksana in jo šparaš za stare dni.punca takrat te nobe več ne bo hotu nate.gnt razen kakega debelega pa grdega prdulca

Poznam tipa, ki popolnoma ustreza temu opisu. Je moj bivši. Zdržala sem slabih 8 mescev, pred mano je bil baje 12 let samski. Oh le zakaj.

Taki tipi ljudi bojo večno sami, za okolico pa tudi boljše, da so. Ker v zvezah ne znajo funkcionirat, samo škodijo, narcisi težkokategorni.

Če se avtorica ne prepoznaš v opisu, imaš dobre možnosti za srečno partnerstvo, tako da jaz se ne bi sekirala, če do sedaj še nisi spoznala koga. Eni prej, drugi pač kasneje.
[/quote]ampak a si misliš kak podn od babe si šele ti, če ti je tak kreten rinil svojega cur,akla v tvojo mokro piz.do celih 8 mesecev.in šprical spermo v tvoja usta in pič.ko.kak se sedaj počutiš ob tej misli.

sem iz kurjega dola, iz kje si pa ti, ljubezen moja.
se dobiva na kavi, to dam poljub na tvojo češpljo če boš moja žena

When DXB starts making sense.. is it time to leave this place?

Rule 34

Kurji dol ne obstaja, je edino Kurji vrh in Kurja vas…

Če bi prebral celotno temo, bi tudi razbral iz kje sem. Aja btw, tista na sliki nisem jaz, pojma nimam kdo to je.
Če si resen, mi pusti svoj mail in te kontaktiram.

a s takimle kretenom bi se šla ti dopisovat
Kako se postavit puncam ko si pijan .
Ali grem lahko pijan z kakšno punco na ples .
Vendar če je punca tudi pijana kako jo naj poskušam usvojiti da se bo vame zaljubila .
malo preberi njegove prispevke on je duševni bolnik star okoli 60 let. Katka a je s tabo vse vredu v glavi

160. ☺

tvoj prispevek spremljam že en čas. Zdiš se mi pristna predvsem pa poštena punca, ki ne skače z vsakim. Želim stopiti v stik s tabo, zato dajem mail. cattown afna protonmail pika com

Imam enak problem, zelo tezko se zaljubim, ko pa se se pa definitivno v takega ki mi ljubezni ne vraca oz vsaj ne vraca na tak nacin ko bi jo zelela. Zato se nikoli nisem bila v zvezi

Ne vem kdo je v mojem imenu odgovarjal na tisto od Jožeta. Sama sem namreč povedala, kaj si mislim o dobivanju prek neta in GA NI moškega, ki me bo uspel prepričat v nasprotno takole na tem forumu. Ne, ga ni.

Dodam še to, da sem zelo potrebna, kar sem napisala že v prvo ampak vseeno si jo raje mencam, kot pa grem tukaj s kom.Ga ni moškega, ki bi mi jo lahko polizal,ker moja je posebna , vlažna in pohotna samo za posebnega.

Jaz bi lahko imela pet naenkrat, če bi se zmenili med sabo. Tako pa me hoče samo vsak zase. Vsi bi resno vezo, otroke in poroko. Težko je ostat samo z enim, ker so hude skušnjave.

jaz nočem otrok ne zveze ne poroke, po.fukam te pa prec če si tak fejst kot se hočeš prikazat.pusti mail.ko te bom jaz naskočil boš pustila vse druge in skušnjave več ne bo, ker boš znorela od ugodja

jaz nočem otrok ne zveze ne poroke, po.fukam te pa prec če si tak fejst kot se hočeš prikazat.pusti mail.ko te bom jaz naskočil boš pustila vse druge in skušnjave več ne bo, ker boš znorela od ugodja
[/quote]

Amater. Napačen pristop.

Amater. Napačen pristop.
[/quote]če bi ti bila kaj to kar se hvališ. hvališ se kle gor v resnici si pa ena grda debela zavaljena pra.sica, kle gor pa res vsak norc pride na svoj račun.skrit za računalnikom z mozolji na riti v reali pa vsa nikakva, ki jo noben še povoha ne, kje bo taka sprejela izziv in se srečala, saj bo deca vrglo a rit ko jo bo zagledal

če bi ti bila kaj to kar se hvališ. hvališ se kle gor v resnici si pa ena grda debela zavaljena pra.sica, kle gor pa res vsak norc pride na svoj račun.skrit za računalnikom z mozolji na riti v reali pa vsa nikakva, ki jo noben še povoha ne, kje bo taka sprejela izziv in se srečala, saj bo deca vrglo a rit ko jo bo zagledal
[/quote]

Ne skrbi ti zame kako izgledam. Čudake kot si ti takoj zavoham. Ne ponujaj mi svojega spolnega organa, če nimaš niti kaj pametnega za povedat. Govedo…

Ne skrbi ti zame kako izgledam. Čudake kot si ti takoj zavoham. Ne ponujaj mi svojega spolnega organa, če nimaš niti kaj pametnega za povedat. Govedo…
[/quote]izgledaš debelo, grdo in neprivlačno. zato se tudi skrivaš tukaj na spletu. če bi izgledalo lepo ne bi utapljalo svojih frustracij kle gor. in ker si grdo, se tudi ne boš pokazalo nobenemu.

[/quote]pa podbradek imaš tudi, malo somokritike ko se boš drugič pogledalo v ogledalo, pa še tiste maščobe okol vamba si oglej in debele velike povešene cizetega noben moški ne mara razen inbecilov

Pa bod samska Ane. Kaj cmo ti mi zdej.

Ko napišeš “iz kje sem” samo Jožeta ne mine želja. Večina ostalih pa izgubi vsak interes.

Ti pa verjetno uporabljaš pravilno slovenščino ves čas, kajne? In veselo razlagaš OD KOD si? …

Sicer pa, če si to privoščijo novinarji in tudi učitelji,.. pa da si jaz ne bi na nekem forumu? O moj bog.
Ja, če koga mine, ker sem napisala IZ kje sem, tudi prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close