Samska sem. Bom za vedno?
Mislil sem napisati enako kot ti, a si bil pred mano. Ker tvoj link ne deluje, kopiram del članka iz Nove 24:
Islamska skupnost v Republiki Sloveniji odklanja dialog o vprašanjih s področja verske svobode. Glede na to, da je dialog med različnimi deležniki nujen pri naslavljanju družbenih izzivov ne čudi, da je zaskrbljenost glede tega izrazil tudi sam minister za kulturo Zoran Poznič, ki je v odpovedi seje Sveta Vlade RS sporočil, da predstavnik Islamske skupnosti Nevzet Porić odklanja dialog o vprašanjih s področja verske svobode, ki zadevajo njegovo versko skupnost.
Nevzet Porić je z nepripravljenostjo sodelovanja na seji Sveta Vlade RS, ki je bila predvidena 9. oktobra, dal vedeti, da ga več kot očitno ne zanima dialog z drugimi verskimi skupnostmi, neodvisnimi organi, ki skrbijo za zaščito človekovih pravic in prepoved diskriminacije ter neodvisnima strokovnjakoma za področje religije in prepoved diskriminacije.
Džamijo so dobili, zdaj pa lahko pokažejo zobe!
Kje pa živiš, če nimaš stanovanja? V najemu? pri starših?
Če sam kofetkaš s prijateljicami cele dneve, čez vikende, sam bereš in gledaš limonade po TV in filme, take žal noben pameten moški ne bo vzel. Tvoje finančno in materialno stanje je najmanjši problem tukaj 🙂
V tebi je problem, resne veze nočeš, želiš le machota – moškega dobrega videza na klic, ki bo imel vedno čas takrat, kadar boš zlo potebna in da tvojo pohoto poteši in pol adijo 🙂
Tudi zaradih takih bab kot si ti, se slovenci raje ozirajo za azijkami, ki tudi niso materialno preskrnljene, nimajo stanovanja, toda imajo pa veliko več v glavi in človeškega čuta in je več v njih življenja, kar je najbolj pomebno!
Napisala sem že, da živim sama v najemu.
Ne, ne iščem moškega machota. Niti ne takega, ki bo pritekel na vsak moj klic. Tudi ni glavno samo to, da dobro izgleda.
Želim si takega, ki zna imet zares rad, ki je iskren, ljubeč, bolj kot ne introvertiran, da ima lepe odnose s svojo družino, ki rad bere, ki mu nekaj pomeni dom,.. Da ne bom zdej zabluzila. Ne želim nekoga, ki je preizobražen, s hudo dobro plačano službo, hudim avtom, ki me lahko pelje kamorkoli… ne, takemu jaz ne bom zanimiva, ker me to ne pritegne. Tudi mu ne bom zanimiva, ker nimam nič materialnega nazaj za ponudit, pustimo predporočno pogodbo ob strani… Ker mi je bolj pomembno, da se zna pogovarjati o vsem živem in tu izobrazba ne igra vloge, niti videz. Niti nisem tip ženske, ki bi rinil na neke počitnice, meni je dovolj da grem 2x letno za 10 dni nekam na morje na Hrvaško, kar si tudi lahko sama privoščim, organiziram si prevoz in vse.
Želim si pač sorodno dušo. Je pa zanimivo, da mi tukaj pišete da je več kot očitno, da nočem nobenega. Mogoče pa res to izžarevam in oddajam v okolico, hm.
Malo sledim tejle temi… Ne bi rad seciral tvojih izjav, ampak takle, mogoče podzavesten zapis jaz razumem kot da dobro izgleda, je samo eden od glavnih kriterijev. Pa še par zraven in je izbor na koncu sila majhen.
Mogoče bom preveč poenostavil, ampak se mi zdi da imamo moški manj teh, recimo jim glavnih kriterijev.
Mogoče nisem normalen, to je bilo verjetno mišljeno kot nekaj skromnega. Ne vem, meni se zdi to kar bogato…
Groza. Za se zjokat. Pa raje crknem, kot da imam tako dolgočasno babo.
[/quote]
Zakaj takoj obsojanje? Saj je lepo napisala, da isce “bolj kot ne introverta”. Najbrz je tudi sama karakterno v tej smeri in torej isce sebi podobnega in s tem ni nic narobe.
Nekdo, ki je introvertiran in raje doma pod deko bere knjigo, bo na dolgi rok zelo tezko shajal z nekim ekstrovertom, ki mora biti stalno v srediscu pozornosti.
Kje pa živiš, če nimaš stanovanja? V najemu? pri starših?
Če sam kofetkaš s prijateljicami cele dneve, čez vikende, sam bereš in gledaš limonade po TV in filme, take žal noben pameten moški ne bo vzel. Tvoje finančno in materialno stanje je najmanjši problem tukaj 🙂
V tebi je problem, resne veze nočeš, želiš le machota – moškega dobrega videza na klic, ki bo imel vedno čas takrat, kadar boš zlo potebna in da tvojo pohoto poteši in pol adijo 🙂
Tudi zaradih takih bab kot si ti, se slovenci raje ozirajo za azijkami, ki tudi niso materialno preskrnljene, nimajo stanovanja, toda imajo pa veliko več v glavi in človeškega čuta in je več v njih življenja, kar je najbolj pomebno!
[/quote]
Tudi meni je na pamet padla sosednja tema o uvazanju Azijk. Vse po vrsti bi naj bile revne, brez stanovanja, sluzbe, … Nic od nic nimajo.
Veste kaksne vse stroske imajo z njimi? Pa se “tu” jim morajo vse servirati na krozniku. Le zakaj se ne potrudijo najti zenske kot je avtorica teme? Le zakaj…… Kaksna misterija, lol.
Evo, tuki en samček, 37 let, pa ti bom povedal, v čem je po mojih izkušnjah problem. Takle oglas (iskren, ljubeč, družinski človek, bla bla bla …) sem videl že najmanj tisočkrat. Poleg tega sem tudi introvert, veliko berem in sem preskrbljen celo bolje, kot bi si ti želela (čeprav to ne bi imelo nobenega vpliva na mojo potencialno izbiro takšne, kot si ti).
Ampak …
Kadarkoli grem na pijačo s tako Barbiko, jo tako ali drugače zmoti moj fizični izgled. Pa da ne bo pomote, izgledam čisto v redu, sem visok, simpatičen dec, brez heca. Ampak sodobne Barbike imate možgane zbrkljane v tej smeri, da je samo mopoln fizični izgled dovolj dober za vas. Ker ste pač obsedene z videzom, svojim in od partnerja.
Tako da ne mi bluzit o karakterju, prosim te …
Evo, tuki en samček, 37 let, pa ti bom povedal, v čem je po mojih izkušnjah problem. Takle oglas (iskren, ljubeč, družinski človek, bla bla bla …) sem videl že najmanj tisočkrat. Poleg tega sem tudi introvert, veliko berem in sem preskrbljen celo bolje, kot bi si ti želela (čeprav to ne bi imelo nobenega vpliva na mojo potencialno izbiro takšne, kot si ti).
Ampak …
Kadarkoli grem na pijačo s tako Barbiko, jo tako ali drugače zmoti moj fizični izgled. Pa da ne bo pomote, izgledam čisto v redu, sem visok, simpatičen dec, brez heca. Ampak sodobne Barbike imate možgane zbrkljane v tej smeri, da je samo mopoln fizični izgled dovolj dober za vas. Ker ste pač obsedene z videzom, svojim in od partnerja.
[/quote]
Kaj slisite, ko kaj taksnega pove moski v svojih najboljsih letih za parckanje z izzivetimi “zresnjenimi” 30+ letnicami, ki si po vecini iscejo resnega, situiranega in zanesljivega partnerja?
Vam jaz povem kje je problem. Zahodnjakinjam se je ze cisto “odpeljalo”. Zgubile so vsak stik z realnostjo. Po drugi strani pa gre za cisto pricakovano posledico zivljenja v pozenscenem svetu.
Tudi meni je na pamet padla sosednja tema o uvazanju Azijk. Vse po vrsti bi naj bile revne, brez stanovanja, sluzbe, … Nic od nic nimajo.
Veste kaksne vse stroske imajo z njimi? Pa se “tu” jim morajo vse servirati na krozniku. Le zakaj se ne potrudijo najti zenske kot je avtorica teme? Le zakaj…… Kaksna misterija, lol.
[/quote]
Zato, ker večinoma gre za tipe, ki so sicer “nezanimivi” oziroma nesposobni dobit slovenko. Ja z drugimi besedami bi lahko tudi rekel, da so prezahtevne zanje oziroma imajo le ti bolj malo za ponuditi, če mene vprašaš.
Ampak …
[/quote]
zakaj pa hodiš na pijače z barbikami? Ti nebarbike niso všeč?
Zakaj pa iščeš samo Barbike, a normalne punce pa ne pridemo v poštev?
[/quote]
Ampak …
[/quote]
no in kaj če sem jaz tvoja sorodna duša, kaj če mi je vse to všeč kar si napisala.VSE SKUP JE TO BREZVEZE KLE PISAT, ČE PA SE NIKOLI NE BOŠ DOBILA Z NEKOM PREK INTERNETA, NIKOLI., KER KE SMO ITAK SAMI NORCI. JA HALO POL PA VSAJ PIŠ , PIŠ PUNCA PIŠ, BOVA TAM MAL DEBATIRALA, BOVA PA SAM PISALA SI.MAIL ŽE IMAŠ cattown pa tako dalje
Zato, ker večinoma gre za tipe, ki so sicer “nezanimivi” oziroma nesposobni dobit slovenko. Ja z drugimi besedami bi lahko tudi rekel, da so prezahtevne zanje oziroma imajo le ti bolj malo za ponuditi, če mene vprašaš.
[/quote]
Hoces reci, da gre praviloma za incele, katere NOBENA Slovenka noce? Ali gre bolj za to, da si lahko kje drugje dobijo boljso, prijetnejso? Kar drugace povedano pomeni, da v globalni konkurenci Slovenka enostavno ni konkurencna. Da bi znalo biti to drugo nakazujejo locitve expatov, ki sirom Azijo svojo zahodno partnerko prej kot slej zamenjajo za mlajso, lepso in karakterno prijetnejso domacinko. V vsakem primeru, zadeve so vse kaj drugega od izrazito enostranskega pogleda, ki nam ga servira pozenscena zahodna druzba.
Hoces reci, da gre praviloma za incele, katere NOBENA Slovenka noce? Ali gre bolj za to, da si lahko kje drugje dobijo boljso, prijetnejso? Kar drugace povedano pomeni, da v globalni konkurenci Slovenka enostavno ni konkurencna. Da bi znalo biti to drugo nakazujejo locitve expatov, ki sirom Azijo svojo zahodno partnerko prej kot slej zamenjajo za mlajso, lepso in karakterno prijetnejso domacinko. V vsakem primeru, zadeve so vse kaj drugega od izrazito enostranskega pogleda, ki nam ga servira pozenscena zahodna druzba.
[/quote]
Bolj prvo ja. Enako pa velja tudi za ženske. Eni nikakor ne najdejo pravega. Človek pač mora izpolnjevat neke “kriterije”, da je kolikor toliko primeren za zvezo. Pa to še zdaleč ne pomeni, da bo uspešen.
Da pa ljudje pogosto menjajo, pa je to odraz tudi potrošniške družbe, ki partnerja zamenjuje za potrošni material, ki ga le začasno zadovolji.
Forum je zaprt za komentiranje.