Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samska sem. Bom za vedno?

Samska sem. Bom za vedno?

Evo, tuki en samček, 37 let, pa ti bom povedal, v čem je po mojih izkušnjah problem. Takle oglas (iskren, ljubeč, družinski človek, bla bla bla …) sem videl že najmanj tisočkrat. Poleg tega sem tudi introvert, veliko berem in sem preskrbljen celo bolje, kot bi si ti želela (čeprav to ne bi imelo nobenega vpliva na mojo potencialno izbiro takšne, kot si ti).

Ampak …

Kadarkoli grem na pijačo s tako Barbiko, jo tako ali drugače zmoti moj fizični izgled. Pa da ne bo pomote, izgledam čisto v redu, sem visok, simpatičen dec, brez heca. Ampak sodobne Barbike imate možgane zbrkljane v tej smeri, da je samo mopoln fizični izgled dovolj dober za vas. Ker ste pač obsedene z videzom, svojim in od partnerja.

Tako da ne mi bluzit o karakterju, prosim te …
[/quote]

Sploh se mora za introvertirane sama potrudit, ti bojo redko pristopili sami od sebe.

Niti ne. Od nekoga, ki na jezik ne da prav veliko, ne moreš pričakovati, da bo pri čem drugem ravnal drugače. Velja tudi zate.
[/quote]
Ne bluzi z neumnostmi.

Samske babe boste večno samske. Tu se ne da nič narediti. Če vas bo sredi dneva slučajno ogovoril moški, boste itak vklopile obrambne mehanizme, da je ziher čudak, da kr sredi dneva peca. Ve nobenega ne boste pecale, ker to ni v vaši domeni. Na zabave in podobno ne hodite. Brezupno je.

:))).. pol pa vprašaš, kaj je videl v ženski, ki ni imela znanja za poglobljene pogovore, se ji zanimanje giba okoli materialnih zadev, nima nekih vrednot ne mej, bila vsak mesec pri frizerju, pedikerju in kozmetičarki, nad čimer potrato je bentil, ne znala it v naravo brez da bi jamrala da si bo nohtek zlomila, ki ni znala ne kuhat, ne gospodinjit, da je vse to on počel, ob tem pa poudarjal, kako njegova nič ne zna itd itn… a vseeno jo je poročil, bil z njo, dokler ga ni prevarala, potem pa njeno obnašanje projecira na ves ostali ženski svet in kaznuje vse ženske zaradi nje, namesto da zdila s sabo in njo in tisto čisto prvo žensko v njegovem lajfu, tisto, ki ga je rodila.
Če moški pada zgolj na joške, rit, mednožje jih niti ne zanima, kdo v resnici je v tem telesu, važno le, da jim lahko nudi fizične užitke.
Ne pa to projecirat na ves ženski rod. Je treba ločit med žensko in babšetno.

:))).. pol pa vprašaš, kaj je videl v ženski, ki ni imela znanja za poglobljene pogovore, se ji zanimanje giba okoli materialnih zadev, nima nekih vrednot ne mej, bila vsak mesec pri frizerju, pedikerju in kozmetičarki, nad čimer potrato je bentil, ne znala it v naravo brez da bi jamrala da si bo nohtek zlomila, ki ni znala ne kuhat, ne gospodinjit, da je vse to on počel, ob tem pa poudarjal, kako njegova nič ne zna itd itn… a vseeno jo je poročil, bil z njo, dokler ga ni prevarala, potem pa njeno obnašanje projecira na ves ostali ženski svet in kaznuje vse ženske zaradi nje, namesto da zdila s sabo in njo in tisto čisto prvo žensko v njegovem lajfu, tisto, ki ga je rodila.
Če moški pada zgolj na joške, rit, mednožje jih niti ne zanima, kdo v resnici je v tem telesu, važno le, da jim lahko nudi fizične užitke.
Ne pa to projecirat na ves ženski rod. Je treba ločit med žensko in babšetno.
[/quote]

Ženske/babšetke, moški/mošketki, sedem miljard resnic na podlagi subjektivna predstave o objektivnih dejstvih. Pa naj gre za padanje na joške/trdo kurčino ali pa na začasno kvazi ljubezen (golo ljubezen).

Jaz sem tudi samski če bi bila za to se lahko spoznava si kaj odpiševa ali pa celo se dobimo na kafe pa poklepetat po moem da ne bo nam žal če se odločiš kar napiši na Stivan.alone@gmail.com

Biti samska ženska je dandanes zavestna izbira in življenjski slog. Vsaka, ki potrebuje redno servisiranje in partnerja za skupino delitev položnic in občasne počitnice v Istri se že toliko potrudi, da ga najde. Mogoče sem brutalno iskrena ampak tako pač je.

skašljala si se zdej pa povej a si medtem dobila kakega fu.kača oz ali si pripravljena na en konkreten komad ke med noge al boš še naprej stiskala pi.čko in si jo metala na roke

Sploh se mora za introvertirane sama potrudit, ti bojo redko pristopili sami od sebe.
[/quote]

V bistvu je to obojestranska stvar.

Si vis pacem, para bellum.

Brutalno smotana. Ampak tako pač je. 🙂

3/4 kandidatk zgubiš že z obupno slovnico, žal. Pa si mogoče čisto dober fant, ampak tole je tako podpovprečno, res škoda. Malo bolj se naslednjič potrudi, teh par stavkov ne bi smelo biti takšen problem!

chloroquinolone https://chloroquineorigin.com/# hydroxychloroquine sulphate

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close