Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samska sem. Bom za vedno?

Samska sem. Bom za vedno?

Ti pa slabo bereš. 🙂
Če bi ji pasalo biti samska, te teme sploh ne bi bilo.
Še napisala je, da si želi objemov, intime…..
[/quote]

Tudi ko si v zvezi, tega ne dobis vedno, ko si zazelis. 🙂
Hocem rect, da marsikdo, ki rece, da uziva kot samski, lahko marsikaj prikriva za druge, ne pove recimo da mu manjka to ali ono. Tudi ko si v zvezi, ni vedno vse popolno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bila je huda mravljica, … 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Midva sva ze davno tega ugotovila, da se najina pogleda na vse zivo in nezivo popolnoma razlikujeta. Tvoj mentalni sklop deluje popolnoma drugace kot moj. Zato tudi moje besede interpretiras na popolnoma drug nacin. V bistvu bi te z lahkoto psihoanaliziral. Pa se mi preprosto ne da. Nepomemben si mi. Kot neka nadlezna mravlja, lol.

V bistvu sem v avtorici prepoznal le TIPICNO danasnjo zahodnjakinjo, ki razen picke, moskemu, ki si ga zeli, ne more ponuditi nic. Niti casa si ni pripravljena vzeti zanj. Nic od nic. Hkrati pa pricakuje VSE. Od iniciative in prilagajanja na dalje. Zato sem se oglasil. Ker gre za posledico odrascanja v feminiziranem svetu. Slednji zenske preprica, da si “zasluzijo” le najboljse. Le s cim neki? Ker obstajajo? Hahaha… Pa se to se jim mora kar samo servirati na pladnju. In igrati po njej vsecnih pravilih. Oh, se kako ji zna diktirati. Kaj vse ona ne bi. In tip ima, da kima. Kar pozensceni loleti seveda pocno, lol.
Preprican sem, da se je ze kdaj opekla s “pecanjem” tipa, ki je bil 3 stenge nad njo, in temu primerno ob njej seveda ni na rit padu. Kar je v svojem bistvu tudi razlog za taksen odnos do moskih. Ces, ce ti je do mene, se potrudi. Vidite kje je problem? Sem ze veckrat povedal. Danes se ze navadnim povprecnicam zdijo _le_ TOP tipi dovolj dobri. Drugi je NE zanimajo. Niso je vredni. Pa tu sploh ne locujem resno in neresno. Sele, ko je dovolj razocarana, v kombinaciji z razganjanjem hormonov in potrebe po moskem, tako fizicne kot financne, se danasnja zensk spusti s svojega visokega konja. To je tudi razlog, da se ljudje danes precej pozneje “parckajo”. Pa se potem svojega novopecenega PROJEKTNEGA DELAVCA jemlje kot tolazilno nagrado. Govori seveda sve drugo. Pa se sama sebi verjame, lol.

Jaz pa imam s tem le toliko zveze kot moski, ki si s taksno zensko ne zeli NIC. Niti seksa, kaj sele zveze. Torej stvar ni v njenem videzu. Razlog je v njenem attitude. Sorry, ne vem kako prevesti. In vsekakor nisem edini.

Marko pac verjame, da sem jaz enak. Kar je seveda le se ena v neskoncnem nizu njegovih zablod o meni in zivljenju na sploh.

Ves Markec, te dni celo zivim z zensko. Pol mlajsa je od mene. Sportnica. Pa se vedno me ne more dohajati kar se tice rekreacije. Le seksati se mi pa res ne da toliko kot bi ona. Ker ta stvor bi po 3x dnevno. Se dobro, da bo zadeve cez en teden konec.In, ne bos verjel, servirala se mi je. Bolj kot si ti lahko v sanjah predstavljas. Medicinska sestra v kirurgiji. Ata kirurg, prof. In hvala bogu precej starejsi on mene. In stalno cebljata. Prav lepo ju je videt kako dober odnos imata. Tak, da se nekak ne vklaplja v tisto, da ima Daddy issues.
Kar ti cem povedat je, decko, ti pojma o pojmu nimas. Ne o meni, ne o svetu okoli sebe.
[/quote]
ne grize…….😁😁😁

To zgrešeno miselnost si izbij iz glave, da ti ostane le izbira.
Tudi ti se lahko odločiš za točno določenega človeka. In kljub temu, da se on za tebe ne, to ne pomeni, da sedaj moraš izbrati med tistimi ki se zanimajo zate. Ostaneš samska. Dokler/ko če/ se ne najdeta dva ki sta se odločila drug za drugega obojestransko in v celoti.
[/quote]

oprosti, ampak to je meni najbolj logično
ne vem zakaj bi si morala kaj iz glave izbijat. izbira je lahko tudi samski stan

kje jaz pišem, da se mora ženska sprijaznit z nekom, ki ga v osnovi noče?

oprosti, ampak to je meni najbolj logično
ne vem zakaj bi si morala kaj iz glave izbijat. izbira je lahko tudi samski stan

kje jaz pišem, da se mora ženska sprijaznit z nekom, ki ga v osnovi noče?
[/quote]
Napisala si da ženske samo izbirajo, moški pa osvajajo…
S tem se ne strinjam ker izbira ni isto kot odločitev.
Tudi jaz nikjer ne pišem, da se mora sprijaznit z nekom ki ga v osnovi noče.

Škoda, da se te nebi dalo kje spoznati :), sigurno obstajamo tudi kake vredu punce, samo ni pa enostavno, da se srečamo med seboj.

Škoda, da se te nebi dalo kje spoznati :), sigurno obstajamo tudi kake vredu punce, samo ni pa enostavno, da se srečamo med seboj.
[/quote]
Mogoče pa le:)

Zanimivo, da si še tukaj aktiven. Imaš morda kak namig kje naj te srečam ;). Če se registriram, se boš oglasil? 🙂

[/quote]
[/quote]

[/quote]
[/quote]
Najbolje na email: proprc05@gmail.com

In ne morem odgovoriti pa bi zelo rad, spremeni nastavitve ali pošlji mail.

Sicer pa se mi smilite vse samske tu, ki vas desci obsojajo, ko so 4 levele izpod vas

Klasika

In ne morem odgovoriti pa bi zelo rad, spremeni nastavitve ali pošlji mail.
Pisal/a si 11.10. 17:38

Sicer pa se mi smilite vse samske tu, ki vas desci obsojajo, ko so 4 levele izpod vas

Klasika

Kako kaze z vezo? Je kaj novega? 🙂

DXB

Dej mi prosim povej , zakaj se imas ti za top nadpovprecnega moskega? Kaj ponujas?

Kot drugo me zanima zakaj ne dobis top zenske , ce si ti tako top?

Pravis da si dobil pol mlajso, sportnico, lepotico, pa se te se ti ne da f.ukati 3krat na dan?

Mocno te je ena 3 stopnice visje od tebe sf.ukala v lajfu.

Fant se išče. Ne pričakuj realnega odgovora. 🙂

Tudi ko si v zvezi, tega ne dobis vedno, ko si zazelis. 🙂
Hocem rect, da marsikdo, ki rece, da uziva kot samski, lahko marsikaj prikriva za druge, ne pove recimo da mu manjka to ali ono. Tudi ko si v zvezi, ni vedno vse popolno.
[/quote]

Nič v življenju ni popolno, razen končnih absolutnih trenutkov.
Vprašanje je le, na kaj vežeš svoj ego, kje iščeš potrditev sebe kot osebe.
Zunanja potrditev vedno kaže na šibko psiho posameznika. 😉
Človek, ki ima majhne potrebe po zunanji potrditvi, je neodvisen, samozadosten iz zlahka dobro preživi tudi sam.

Jaz ga čisto razumem, da se mu ne da rukat 3 X na dan. Ne vem komu bi se to ljubilo, res ne.

Nič v življenju ni popolno, razen končnih absolutnih trenutkov.
Vprašanje je le, na kaj vežeš svoj ego, kje iščeš potrditev sebe kot osebe.
Zunanja potrditev vedno kaže na šibko psiho posameznika. 😉
Človek, ki ima majhne potrebe po zunanji potrditvi, je neodvisen, samozadosten iz zlahka dobro preživi tudi sam.
[/quote]

Da živiš sam, še zdaleč ne pomeni, da ne iščeš zunanjih potrditev.

poznam tipa, ki se ima za najboljšega. iz njega puhti taka samohvala, taka nadutost, da te mine po petih minutah njegovega samogovora – hvalospeva, da bi ga kakorkoli želel še spoznat. seveda je samski.
pri vsaki najde pikico nečesa kar mu ni všeč. po njegovo si zasluži najboljšo, še več – nadnajboljšo, boginjo.
tako pa ga zmotijo naslednje stvari: neprava dolžina las, zardevanje, napačna znamka telefona, materina znamenja na obrazu, če ima punca službo kjer se dela tudi med vikendi ali v 2 izmenah, moti ga če ima žival doma, moti ga če je vegeterjanka, moti ga…

star je 42. do sedaj je imel eno samo resno zvezo in sicer nekje 7 let. punca s katero je bil, ni bila nič posebnega po videzu, luštkana, čisto normalna, taka zabavna. ko smo bili kdaj skupaj na pijači, je gledal druge in jo spraševal ali bi si ona tudi oblekla tak mini, take žabe, tako jakno, ali bi imela tako dolge lase, ali bi imela uhan nad ustnico,.. – kot ga je imelo mimohodeče naključno dekle, ki je vzbujalo pozornost z videzom. enkrat sva mu na samem z mojim možem pridigala, da naj se obnaša do nje in naj je ne ponižuje na tak način kao, ti pa nisi tako seksi kot so te druge, ti si čisto običajna in zakaj si taka. njegov odgovor je bil da ji je sam rekel da ji bo pokazal punce, ki so mu všeč da bo lahko tudi ona bila taka.
vsi njegovi prijatelji smo se spraševali kaj dela s takim. ampak očitno je bila tudi ona usekana na nek način.
potem ga je ONA pustila in prekinila stike tudi z vsemi nami. na facebooku vidim da se je zaročila v roku treh let in je noseča par mesecev, res ji privoščim. sem ji tudi poslala sporočilo ampak ga ne vidi.

skratka, jaz mislim da bo on ostal samski še lep čas.

avtorica pa, bogtipomagaj, pa saj ti niti NOČEŠ koga spoznat. deluješ popolnoma zadovoljna. niti ne oddajaš vibracij v okolje da iščeš ljubezen. deluješ mi kot robot po napisanem. kot da nič sploh ne čutiš? si ne želiš družine? si res kar sama sebi dovolj? premisli, začni ukrepat da ne bo prepozno.

Poznam tipa, ki popolnoma ustreza temu opisu. Je moj bivši. Zdržala sem slabih 8 mescev, pred mano je bil baje 12 let samski. Oh le zakaj.

Taki tipi ljudi bojo večno sami, za okolico pa tudi boljše, da so. Ker v zvezah ne znajo funkcionirat, samo škodijo, narcisi težkokategorni.

Če se avtorica ne prepoznaš v opisu, imaš dobre možnosti za srečno partnerstvo, tako da jaz se ne bi sekirala, če do sedaj še nisi spoznala koga. Eni prej, drugi pač kasneje.

Draga Katja stara si ravno prav zame povej iz kod si doma .
Ali znaš plesat potem se lahko zmeniva za kakšno zabavo ob živi glasbi .
Mogoče se boš zaljubila na prvi dotik .
Komaj čakam tvoj poljub da se bi sčim hitreje zagledala .
Na sliki si zelo lustna ravno prava punca zame da te usvojim .
Sedaj pa ujemi moj poljub ljubezni in ti rečem da se lahko resnično zaljubiva .

živjo jože, iz kje pa si? deluješ mi prijazen…

Da živiš sam, še zdaleč ne pomeni, da ne iščeš zunanjih potrditev.
[/quote]

Tega nisem napisal. Napisal sem: “Človek, ki ima majhne potrebe po zunanji potrditvi, je neodvisen, samozadosten iz zlahka dobro preživi tudi sam.”

To je samo mojih pet centov.

Nekateri ljudje, pogosto dominantni, v primeru moških t.i. “bad boyi”, se ponavadi čutijo dosti bolj upravičeni do nečesa in si pač vzamejo.

Vsakdo ve ljudi, ki jih je težje reči ne, ponavadi velja za vsa področja -zasebno, poslovno…
Čeprav teoretično gledano nimajo za ponuditi nič več kot nekdo pasiven, zadržan.
Malcolm Gladwell bi rekel, da so se taki ljudje kot otroci navadili uspešno komunicirati z osebami, ki so na papirju nad njimi (učitelj v šoli, zdravnik, knjižničar, praktično vsak odrasel)
Pasivnemu sta do študija vse kar je bilo mogoče urejala starša, v veri ,da delata najboljše za njega.

In po drugi strani lahko ima nekdo občutek, da se vsiljuje, ko izrazi interes, če je manj samozavesten, komunikativen in nima t.i. “game”, bo to konkretno zmanjšalo njegove šanse, naj ima še take atribute, ki se na papirju zdijo večini nasprotnega spola zaželjeni.

In potem ždi(mo) doma polni notranjega hlepenja po bližini, kar pa okolica ne zazna. Introvertne osebnosti tudi težje razglašajo, vsaj zavestno, da iščejo in so željni bližine, večja je verjetnost, da so sramežljive. In konec koncev to večino odbija, v smislu – želim, da me imaš, ker sem nekaj posebnega in ne zato, ker nimaš dosti drugih opcij.

Razlog zakaj bad boyi oziroma tudi alfa gospodi dobijo večino, gre iskati v dejstvu, da so prijazni moški povečini mešanica predvidljivosti, submisivnosti in diplomacije, nikakor nekdo, ki bi vodil, krčevito in brezkompromisno branil svoje, kar pa večina žensk podzavestno išče.

Moderen svet obstaja 200 let, Homo sapiens smo prevladali zadnji 40- 50 000, ampak kot vrsta obstajamo milijone let in možgani so se zelo malo spremenili od prve industrijske revolucije, zato se mi zdi opisani razlogi, čeprav precej prvinski, precej blizu resnice.

Ponavadi je razlog zakaj se držimo stvari, ne samo v razmerjih, čeprav je očitno ,da so slabe, v dejstvu, da je težko priznati,” Ok 15 let sem ga sral s pivom, margarino, ponočevanjem, burekom, glupo službo, slabo planiranim urnikom, slabim partnerstvom; treba je začeti na novo. S tem bi priznali , da smo bili 15 let nepoučeni, neumni, kar je težko ampak, če nisi pripravljen biti neumen, tudi mojster ne boš nikoli

Midva sva ze davno tega ugotovila, da se najina pogleda na vse zivo in nezivo popolnoma razlikujeta. Tvoj mentalni sklop deluje popolnoma drugace kot moj. Zato tudi moje besede interpretiras na popolnoma drug nacin. V bistvu bi te z lahkoto psihoanaliziral. Pa se mi preprosto ne da. Nepomemben si mi. Kot neka nadlezna mravlja, lol.

V bistvu sem v avtorici prepoznal le TIPICNO danasnjo zahodnjakinjo, ki razen picke, moskemu, ki si ga zeli, ne more ponuditi nic. Niti casa si ni pripravljena vzeti zanj. Nic od nic. Hkrati pa pricakuje VSE. Od iniciative in prilagajanja na dalje. Zato sem se oglasil. Ker gre za posledico odrascanja v feminiziranem svetu. Slednji zenske preprica, da si “zasluzijo” le najboljse. Le s cim neki? Ker obstajajo? Hahaha… Pa se to se jim mora kar samo servirati na pladnju. In igrati po njej vsecnih pravilih. Oh, se kako ji zna diktirati. Kaj vse ona ne bi. In tip ima, da kima. Kar pozensceni loleti seveda pocno, lol.
Preprican sem, da se je ze kdaj opekla s “pecanjem” tipa, ki je bil 3 stenge nad njo, in temu primerno ob njej seveda ni na rit padu. Kar je v svojem bistvu tudi razlog za taksen odnos do moskih. Ces, ce ti je do mene, se potrudi. Vidite kje je problem? Sem ze veckrat povedal. Danes se ze navadnim povprecnicam zdijo _le_ TOP tipi dovolj dobri. Drugi je NE zanimajo. Niso je vredni. Pa tu sploh ne locujem resno in neresno. Sele, ko je dovolj razocarana, v kombinaciji z razganjanjem hormonov in potrebe po moskem, tako fizicne kot financne, se danasnja zensk spusti s svojega visokega konja. To je tudi razlog, da se ljudje danes precej pozneje “parckajo”. Pa se potem svojega novopecenega PROJEKTNEGA DELAVCA jemlje kot tolazilno nagrado. Govori seveda sve drugo. Pa se sama sebi verjame, lol.

Jaz pa imam s tem le toliko zveze kot moski, ki si s taksno zensko ne zeli NIC. Niti seksa, kaj sele zveze. Torej stvar ni v njenem videzu. Razlog je v njenem attitude. Sorry, ne vem kako prevesti. In vsekakor nisem edini.

Marko pac verjame, da sem jaz enak. Kar je seveda le se ena v neskoncnem nizu njegovih zablod o meni in zivljenju na sploh.

Ves Markec, te dni celo zivim z zensko. Pol mlajsa je od mene. Sportnica. Pa se vedno me ne more dohajati kar se tice rekreacije. Le seksati se mi pa res ne da toliko kot bi ona. Ker ta stvor bi po 3x dnevno. Se dobro, da bo zadeve cez en teden konec.In, ne bos verjel, servirala se mi je. Bolj kot si ti lahko v sanjah predstavljas. Medicinska sestra v kirurgiji. Ata kirurg, prof. In hvala bogu precej starejsi on mene. In stalno cebljata. Prav lepo ju je videt kako dober odnos imata. Tak, da se nekak ne vklaplja v tisto, da ima Daddy issues.
Kar ti cem povedat je, decko, ti pojma o pojmu nimas. Ne o meni, ne o svetu okoli sebe.
[/quote]

A dej stari umir se, ka si res tolk prepotenten, da moraš v vsaki temi govorit kolikokrat se dol dajaš. WHO CARES! Izpostavljaš se kao neki frajerček, doma pa napihljivo lutko nabijaš

Imas vtis, da si na forumu iscem zensko oz. zenske? Sprasujem, ker si mi postavila vprasanje kaj lahko zenski ponudim.
Saj bi ignoriral. Pa me je pred parimi tedni ena cisto zares nekaj podobnega vprasala. Na moje presenecenje. Pa kdo tako sprasuje? Vecno samske? 🙂
In sem ji lepo razlozil, da pozitivna asociacija s clovekom naceloma pomeni lazji dostop do VSESTRANSKIH kapacitet tega cloveka. Le te pa odkrijes skozi proces spoznavanja clovekove preteklosti, dosezkov na razno raznih podrocjih, vsestranske sirine in globine, zivljenskega stila, itd. Do cesa vec pa pride, ce je tu vsaj delnega ujemanja nacrtov za prihodnost, kar je lahko tako jutri kot naslednjih 10 let ali kaj ze. Pri cemer je prvo kar povem to, da pac nisem “Vanilla tip”, ce jim to ze od prej, zaradi drugih pokazateljev, se ni jasno.

Potem sprasujes zakaj ne dobim top zensko? A si morda dobila vtis, da jo iscem? Sploh pa, zensko v kaksnem smislu ‘top’? Izobrazba? Kariera? Premozna? Lepa?Feminilna? Unobtanium kombinacijo vsega tega? lol
In top za kaj? Top za avanturo? Top za obcasnistvo? Top za pravljicno predstavo “resne zveze” v xy okolju? In kaj, ce je xy okolje neprimerno za to ali ono? Kaj potem? 🙂
Seveda so nivoji. Kombinacija vsega vise gori nastetih lastnosti. S tem, da so ljudem razlicne stvari pomembne. Ponavadi se vse zacne pri videzu. Ni pa to vse. No, kakor za koga, a ne? Ne prav bistra falirana studentka filozofije, katere karierni domet je obcasno pomivanje posode v neki menzi, pa se to za minimalno placo, pac ni na istem nivoju kot intelektualno in karierno neprimerno bolj razvita zenska. Zenska, ki se ni nikoli v zivljenju malenkost resneje ukvarjala s kaksnim sportom, ne glede na kilazo, ipd, pac nima telesa, vitalnosti in energije kot vsaj obcasna rekreativka.
Tu vas pac velika vecina na vse to gleda iz SLO perspektive, okolja z relativno majhnimi razlikami, brez zavedanja, da so te razlike neprimerno vecje, ko na vse skupaj gledas iz globalne perspektive.

Pravis da si dobil pol mlajso, sportnico, lepotico, pa se te se ti ne da f.ukati 3krat na dan?
Vidis, tu mi ze polagas besede v usta. No, na splosno mi nekateri sila radi pripisujete razne atribute, ki si jih sam ne. Tukaj npr. nisem rekel, da gre za lepotico. Punca je okay. Postavna. Sicer pa vizuelno nic posebnega. Ceprav, FYI, pol mlajsa zenska je ze s tem za moskega posebna. Ceprav, neizkusenim v vednost, atletske riti sicer res dobro zgledajo. Je pa vecji gust fukat nekoliko mehkejso. Govorim iz perspektive hetero tipa.

Mocno te je ena 3 stopnice visje od tebe sf.ukala v lajfu.
Infantilna reakcija, ki nakazuje na intelektualni prepad med nama. Jaz sem ti to s tehtnim razlogom “ocital”. Ker VEM, statistika dokazuje!, da je moderni zenski le sam vrh moskih zanimiv. Dokler vas dovolj ne razocarajo. Ker celo taki moski fukajo povprecnice. Seveda pa vas ne jemljejo resno za karkoli vec. Obratno pac ni res. Za zensko, ki je tri nivoje nad mano, jaz enostavno ne obstajam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close