Samska sem. Bom za vedno?
Jest sem bila taka. Pa se je name nalimala senca (3 sence, sem jih videla, vse skupaj, pa tudi ko so bili v klanu v družbi, bila je večja združba) – v živ mozak, v živ mozak mi je prišel in tam ždi….. 24 ur na dan, depresivne človek, težek… k iz pekla, sedaj sem pa kot Matilda, samo še za v grob….. dobesedno.
Moški so mi pa postali odvratni, dobesedno.
Ne vem no, le komu se da iti te neke teste in podobne igrice… Saj nismo stari 15. :))))
[/quote]
😀 Itak.
…potem pa jamrate, ko se izkaže, da je on/ona narcis, psihopat, pijanec….
Imam znanko, ki se je zakalkulirala. Tip ji je bil všeč, imel je dosti cvenka pa je – hop – skočila z njim v zakonski stan. Danes občasno pretepena, vztraja ob psihopatskem pijancu iz strahu in zaradi otrok. Malo več previdnosti pa kak šit-test pa bi se hitro pokazalo, da z njim ni vse vredu.
Če ne poskrbiš zase, kako lahko potem poskrbiš še za druge?
Podobno jaz, stara 32, dve sluzbi. Se brez lastnega avta in stanovanja. Delam, sparam za stanovanje. Si pa priznam, da sama morda podzavestno odbijam resno partnerstvo, ker zelim prvo poskrbeti za lastno eksistenco, torej najprej stalca. Ne zelim biti odvisna od moskega. Hodim pa na pijacke, imam kdaj kaksno avanturo. Vcasih imam tezavo, da moskemu najprej povem, da trenutno ne zelim kaj resnega, ko se pa umakne, pa ga zacnem pogresat, ceprav vem, da nama ne bi slo, razlicni cilji, pogledi. No to traja kak mesec. Potem sem spet ok.
Ta tema pa nisem jaz in jo nisem jaz napisala. Jst sploh ne jamram,žvim svoj lajf. Uživam.
Niti najmanj se ne sekiram če bom celo življenje samska. V bistvu se tko vidim. kul mi je. Sej pravim,uživam. Isto predlagam avtorici,nevem zakaj se sekiraš. Zakaj si sploh želiš družine?A nimaš kej druzga pametnega za počet v lajfu? Zakaj se sploh sekiraš? Če te pa potreba daje,si pa najdi enga samo za sex pa je. Dont worry be happy 🙂
babe,ne sekirejte se če nč nimate. Pa valda da veste kako je danes s tem. 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} si ne more niti prvoščt niti da se od doma odselijo v najem,ker delajo za minimalca. Večina,jih starši nimajo nekih stanovanj da bi kej podedvali. Pa kaj,a so zato manj vredni? Boste pač našle nekoga,s katerim bosta skupaj nekaj ustvaril. ni lepšega,bosta združila moči 🙂
Jst tud nč nimam,stara 33,sem redna obiskovalka Polja hah hahah :)) mam pa spodnje gate,pa modrc,pa še to je bilo podarjeno hah hahaha :)) boli te… žviš lajf.
V življenju niso pomembne materijalne dobrine pomembna je ljubezen in da se dva med sabo razumeta. Če imaš službo si finančno preskrbljena. Avta kot praviš ne rabiš kar je seveda res. Le še en dodaten strošek bi ti povzročal. Imaš vse pogoje da partnerje dobiš. Imam 38 let stanovanje če želiš se lahko pomeniva.
ampak res,tok lepo napisano <3 v življenju sploh ni pomemebna materialnost. Ampak ljubezen. Bi rada živela v 300 miljonov vredni vili,z nohti za 200 eurov in 30kg zlata okol vrata,uspešna,z 35 nepremičninami po svetu,ampak v duši tako gnila in osamljena in nesrečna z nekim možem,ki te ima samo zato ker imaš denar? pol bi te najdl k bi se obesla. pa bi vsi rekli,pa zakaj,sej je mela vse kar si je želela v lajfu? pol bi se spomnla na svoje besede,da ni to ker nič nimaš,ampak mogoče nisi še spoznala pravega. In pravi te bo imel rad,in skupaj bosta ustvarila nekaj. Dont worry be happy 🙂
Samskost je odločitev, zavestna ali podzavestna.
Jaz sem se zavestno odločila za Samskost,in danes imam skoraj 39 let.
Lepo je.
Nebi menjala, čeprav si me marsikdo zeli.
Ne, hvala.
Neobvezno dobiva je, Ja, veza, opa, niti pod točko razno.
Tako da, punca, naredi tako kot si se odločila, material pride, verjemi.
Ni pogoj za pravega.
Ne išči in imej se rada.
Pravi prihaja. Mlada si in vse imaš pred sabo.
Srečno.
😀 Itak.
…potem pa jamrate, ko se izkaže, da je on/ona narcis, psihopat, pijanec….
Imam znanko, ki se je zakalkulirala. Tip ji je bil všeč, imel je dosti cvenka pa je – hop – skočila z njim v zakonski stan. Danes občasno pretepena, vztraja ob psihopatskem pijancu iz strahu in zaradi otrok. Malo več previdnosti pa kak šit-test pa bi se hitro pokazalo, da z njim ni vse vredu.
Če ne poskrbiš zase, kako lahko potem poskrbiš še za druge?
[/quote]
Aha, torej zaradi otrok locitev ni sprejemljiva, istocasno je pa sprejemljivo, da otroci gledajo kako pijan ati pretepa mamico in maltretira vse skupaj in jih psihicno unicuje? Je to kaj bolj sprejemljivo, ce je ati poln kesa?
Saj sploh ne vem kaj bi rekel…brez besed. Sicer pa tak tip ni noben moski, ne oce, nic. Slabsi od nica. Gnida.
Ja tokrat ste pa oreng zafilozofirali. Avtorica ti prevec tuhtas kaj bi, kaj ne bi in potem ti prilike spolzijo iz rok. Morda pa so ti vsec moski, ki so zate nedosegljivi? Pricakovati od moskega, da bo letal za tabo kot muha velikokrat ni realno. To pocnejo kuk fehtarji in podobni. Meni se zdis kljub letom precej neizkusena. Ce nekdo ne pristopi pravi cas, ce se ne slini za tabo ti pa v jok pa na drevo je otrocje.
V bistvu se zavedaš, da delaš napake, hkrati pa se tolažiš, da ne boš večno samska. Ne vem, če je to ravno plan, da bi ne bila samska. Pa kaj bi ti sploh rada? Kje je problem v samskosti? Moškega bi si morala želeti, želeti bi si morala biti ljubljena, želeti bi si morala sex-a. Če se ne želiš spogledovati, če ne želiš… mislim, potem je vse skupaj brezveze… Takšne ženske, ki si poželjivo ne želijo pokazati moškim interesa so odbijajoče…
Forum je zaprt za komentiranje.