Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Različni vizualni tipi žensk

Različni vizualni tipi žensk

Dejstvo je, da za ločitev nikoli ni kriv samo eden. Tudi, če bi samo žena varala in mož ne, je krivda delno na njegovi strani – ker je bil toliko naiven, da jo je oženil. Osebe se ne odločijo za varanje kar čez noč (razen, če bi bil mož tako brezupen v postelji), ampak tendenco k temu kažejo že prej.[/quote]

Kaj? Tendenco k varanju? 🙂 Ah daj no[/quote]
Ko bo Antilopa našla moškega, potem veš, da bo to pravi moški, ki bo pošten, iskren, spoštljiv in sigurno ne bo varal. 🙂

Kaj? Tendenco k varanju? 🙂 Ah daj no[/quote]
Ko bo Antilopa našla moškega, potem veš, da bo to pravi moški, ki bo pošten, iskren, spoštljiv in sigurno ne bo varal. :)[/quote]…. saj ne bo imel razloga!……. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Imaš prav. Prava ženska ve kaj rabi moški, da ne bo rabil iskati drugje. 🙂

A vidva to o meni govorita za mojim hrbtom? 🙂

Imaš prav. Prava ženska ve kaj rabi moški, da ne bo rabil iskati drugje. :)[/quote]

Pravi moški rabi grupiča (FFM)… ker je to njegova največja spolna želja v povprečju oz fantazija…

torej vse prave ženske morajo biti vsaj biseksualke 😉 in iskat babe za v troje 😉

Zdaj pa da vidimo kolko je ”pravih” žensk 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Trenutno ne. 🙂

Samo hvaliva te 😉
Menda te ne moti? :)))

Samo hvaliva te 😉
Menda te ne moti? :)))[/quote]

Danes sem si kupila beležnico, v katero bom zapisovala vajine življenjske in ljubezenske nasvete, ki mi jih namenjata. :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close