Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Različni vizualni tipi žensk

Različni vizualni tipi žensk

Dejstvo je, da za ločitev nikoli ni kriv samo eden. Tudi, če bi samo žena varala in mož ne, je krivda delno na njegovi strani – ker je bil toliko naiven, da jo je oženil. Osebe se ne odločijo za varanje kar čez noč (razen, če bi bil mož tako brezupen v postelji), ampak tendenco k temu kažejo že prej.[/quote]

Kaj? Tendenco k varanju? 🙂 Ah daj no[/quote]

Zakaj pa ne?

Za ločitev sta vedno kriva oba to se obsolutno strinjam 😉

ločenci so škart roba vsaj toliko kot samski 35+ (če smo pri tem) plus tega da plačujejo (najverjetneje) preživnino 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj? Tendenco k varanju? 🙂 Ah daj no[/quote]

Zakaj pa ne?

Za ločitev sta vedno kriva oba to se obsolutno strinjam 😉

ločenci so škart roba vsaj toliko kot samski 35+ (če smo pri tem) plus tega da plačujejo (najverjetneje) preživnino :D[/quote]

Se opravičujem Antilopi… nekaj drugače sem si predstavljal. Ja seveda se odločitev za varanje ne zgodi čez noč. Vsaj v večini primerov ne. Če pustimo avanture, ki se zgodijo na feštah takšnih in drugačnih. Nasplošno pa ja, kaže se nezadovoljstvo, ki jo mora partner opaziti. Če je ne opazi hote ali nehote si je v bistvu sam kriv, da ga je partner prevaral.
Pa še samo replika na brezupnega moža v postelji. Težko verjamem, da bi se ženska zapletla z moškim v vezo, če je omenjeni moški tak brezupen primer. Da pa bi iz dobrega ali vsaj povprečnega postal brezupno slab pa ne morem prebavit 🙂

Tule pa niso vsi na suhice:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9068377

Debele 80 in več kilogramske pujse pa res noben ne mara. Razen, če je sam debel pa še to bolj težka.

Tule pa niso vsi na suhice:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9068377%5B/quote%5D

Ker se delajo lepe 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda, se delajo lepe. Resnica je pa taka, da postavna ženska takoj dobi moškega, če želi.
Debelinke pa tule gor jokajo kako lep značaj imajo pa ni moških. Seveda ne, kdo pa mara 80kg šunko?

za koline bo dobra

ahahahahaha

mmm 80 kil šunke.. njami 🙂
Mišelinček je tud zelo cenjen, pa si ga poglej kakšen je.. zdaj pa da ženska ker je bolj baročno elegantna, ne bi bila zaželjena 🙂

Tole niste obesili ronki?

No tu vidim, da me eni istovetite z avtorico kolk ste eni adijo.. Pomota, nisem ista.

Res pa je, da imam rjave lase, dolge in kodraste, debela še zdaleč nisem, pa vseeno poslušam ženske in moške, zakaj se ne pobarvam na blond ali kozmično črno ter zakaj si jih ne likam bolj pogosto, da bi bila veliko bolj opazna. No, jaz jih ne poslušam, ker mi je naravna barva všeč, ampak očitno bo moja začetna teza držala.

Izjava ene kolegice, ki se je iz lepe naravne barve pobarvala v limonasto rumeno: Saj sem si bila bolj všeč z naravnimi in tudi pristajala mi je bolj. Trenutna barva me postara. A z blond barvo me moški veliko bolj opazijo in se pogosteje pogovarjajo z mano.

Zajela je bistvo, zakaj se nekatere ženske raje pogršajo, da so bolj opazne.

Te slike kodrastih las, ki jih lepite, pa sploh niso ta pravi kodrasti, saj se vidi, da so stilirani in narejeni s kodralnikom. Pravi kodrasti izgledajo tako:

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLBASwBYD5pyG12kFQ2Lz33HDjubm1gkn4cWUs937OxOa5ca_OAg[/img]

Before – after

[img]http://www.google.si/imgres?imgurl=http://zeldalily.com/wp-content/uploads/2010/09/lady_gaga_before_and_after.jpg&imgrefurl=http://zeldalily.com/index.php/2010/09/critic-camille-paglia-no-fan-of-lady-gaga/&h=500&w=600&sz=99&tbnid=ZZXXkLpG0T7YfM:&tbnh=106&tbnw=127&zoom=1&usg=__yGiRHh6k4if4gt4bHkV4i72kTBI=&docid=5HfF_NFFn4BuTM&sa=X&ei=CExFUrC2BcHK4ATbz4GgAw&ved=0CCoQ9QEwAA[/img]

Ronka press.

Torej obstajajo pravi kodrasti in fejk?

poglej kodrasti so KODRASTI… pa naj bodo fejk ali pravi… obojni so luštni če ženski pašejo drugač pa GROZNI in OBUPNI!

na blondine palijo luzerčki ki rabijo malo zabito babo da jo nategnejo … to je to… in verjemi da vsi tisti ki jo večkrat ogovorijo jo hočejo samo podret 😀

Torej obstajajo pravi kodrasti in fejk?

poglej kodrasti so KODRASTI… pa naj bodo fejk ali pravi… obojni so luštni če ženski pašejo drugač pa GROZNI in OBUPNI!

na blondine palijo luzerčki ki rabijo malo zabito babo da jo nategnejo … to je to… in verjemi da vsi tisti ki jo večkrat ogovorijo jo hočejo samo podret :D[/quote]

Ali pa se ta njena prijateljica rahlo namišlja, da ne bi izpadla glupača ker je iz sebe naredila strašilo…
kdo bi vedel 🙂

Komentirala bom samo tvoj nick – mnogi moški, ki zase mislijo, da so postavneži, so v resnici daleč pod povprečjem. Če samo okoli sebe pogledam brezveznjake, ki mislijo, da so fejst…..da glava peče. Poznam pa enega tipa, ki je zelo čeden (brez heca), pa se svoje lepote niti ne zaveda in tudi ni vzvišen.

Ja jaz ne razumem več žensk res ne najprej so tako zbirčne nihče ni dober pa da smo mamini sinkoti, pa živijo doma pa slabo službo pa pivski trebuh itd.

Ko poveš pa resnico da 80 procentov tipov ne mara bajsk pa cel halo. A one pa lahko žalijo, da so moški mamini sinčki in ne vem še kaj. Jbg tako je jaz poznam zelo malo moških, ki so jim všeč bajske.

Prav tako so malo ženskam všeč moški s pivskim trebuhom :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba111, težava je v tem, da se ne ve točno, kaj je “bajska”. Imam eno znanko, ki je za mojo bivšo sodelavko rekla, da je “bajska”. Slednja je čisto fletna ženska, ki ima za drobec močnejšo postavo glede na Cosmopolitan mere. V resnici je lepša od tiste prve. Na poti v službo večkrat srečam visokoraslega mladeniča, s super službo, ki je nekoliko močnejše postave. Daleč od tega, da bi bil bajs. Verjemi, da se ga nobena pametna ženska ne bi branila.

Seba111, težava je v tem, da se ne ve točno, kaj je “bajska”. Imam eno znanko, ki je za mojo bivšo sodelavko rekla, da je “bajska”. Slednja je čisto fletna ženska, ki ima za drobec močnejšo postavo glede na Cosmopolitan mere. V resnici je lepša od tiste prve. Na poti v službo večkrat srečam visokoraslega mladeniča, s super službo, ki je nekoliko močnejše postave. Daleč od tega, da bi bil bajs. Verjemi, da se ga nobena pametna ženska ne bi branila.[/quote]

Ženska ne more oz. ni zmožna relevantno ocenit druge ženske…

to lahko naredi samo heteroseksualen moški (oz več le-teh)

Seba111, težava je v tem, da se ne ve točno, kaj je “bajska”. Imam eno znanko, ki je za mojo bivšo sodelavko rekla, da je “bajska”. Slednja je čisto fletna ženska, ki ima za drobec močnejšo postavo glede na Cosmopolitan mere. V resnici je lepša od tiste prve. Na poti v službo večkrat srečam visokoraslega mladeniča, s super službo, ki je nekoliko močnejše postave. Daleč od tega, da bi bil bajs. Verjemi, da se ga nobena pametna ženska ne bi branila.[/quote]

to lahko naredi samo heteroseksualen moški (oz več le-teh)[/quote]

Kaj pa, če je biseksualen? :)))

to lahko naredi samo heteroseksualen moški (oz več le-teh)[/quote]

Kaj pa, če je biseksualen? :)))[/quote]

Ne morem rečt… ampak bolj ne kot ja pomoje 🙂 ampak tu me pa zdaj preveč sprašuješ… VGLAVNEM ne more bit ženskega spola 😛

Kaj pa če je ženska biseksulka, moški pa je gay only? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj pa če se ti obesiš pa nam daš mir?

kaj pa če se ti obesiš pa nam daš mir?[/quote]
Potem bi te moj duh prišel strašit. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkic ti sigurno želi le dobro:). Naj sam prvo proba:).

kaj pa če se ti obesiš pa nam daš mir?[/quote]
Potem bi te moj duh prišel strašit. ;)[/quote]
Duhec, ki bi še vedno bil parkiran zraven računalnika. Sliši se res strašno.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Glede na njegove misli, je sigurno bližje temu, kot jaz. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close