Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Različni vizualni tipi žensk

Različni vizualni tipi žensk

Prosim ne polemizirej z Antilopo ker je bila sodba dana in to pravilna in brez priziva. Moškim pač blondine niso všeč :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

mimosunek …

babnica se mora znati “nesti” … in to je to.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Podpis. Pa naj bo blondina, rjavina, črnina ali pa celo rdečina :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj pa je najbolj objektiven kriterij kot tako tekmovanje, saj izbirajo predvsem lepoto? Sicer je res, da so določene države neutemeljeno vedno v ospredju. Moški ženskam pogosto rečejo tisto, kar rade slišijo in ne tistega, kar v resnici mislijo. In navdušenje nad blondinkami ni tako kot mnoge mislijo. Moški pač vedo kako pihati ženski na dušo. Če moški ugotovi, da je določeni ženski zelo pomemben njen izgled, bo pač poudarjal kako je seksi, čeprav v resnici ne bo tega mislil. Sploh, če jo misli imeti samo za eno noč. :)))

Kaj pa je najbolj objektiven kriterij kot tako tekmovanje, saj izbirajo predvsem lepoto? Sicer je res, da so določene države neutemeljeno vedno v ospredju. Moški ženskam pogosto rečejo tisto, kar rade slišijo in ne tistega, kar v resnici mislijo. In navdušenje nad blondinkami ni tako kot mnoge mislijo. Moški pač vedo kako pihati ženski na dušo. Če moški ugotovi, da je določeni ženski zelo pomemben njen izgled, bo pač poudarjal kako je seksi, čeprav v resnici ne bo tega mislil. Sploh, če jo misli imeti samo za eno noč. :)))[/quote]

za f.u.k vsaki rečem vse, kar vem ☺ … tudi kaj je e=mc2 in vpliv sončne gravitacije na pokončnost njenih jošk ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tipi tako radi modrujejo in fantazirajo o tem, kaj je lepo na ženski….zlasti tisti, ki so “poročeni” z mon-om 😀

Ziher niso lepe tisti ženske ki so enako ”poročene” z Monom 😉 in dnevno pišejo tukaj 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

emmm … to si ženske domišljate in rade slišite
tipom je zadosti luknja … žal ne gre brez cele babe in zjeba.nja njenega mozga … ups, aja, saj tega nima, zato tako hitro in rada vsaka “pade” ☺

emmm … to si ženske domišljate in rade slišite
tipom je zadosti luknja … žal ne gre brez cele babe in zjeba.nja njenega mozga … ups, aja, saj tega nima, zato tako hitro in rada vsaka “pade” ☺[/quote]

Dvomim, da to vse rade slišijo, sploh samozavestni dečvi je đabe govoriti, da je grda ali lepa in take ne padejo zlahka, niti stežka ne 😛

Od vekomaj je moja idealna ženska visoka, vitka temnolaska z zelenimi očmi in vsaj D košaricami. Pogledam pa rad tudi za vsemi drugimi, pa naj bodo rdečelaske, blondinke, brinetke, seveda pa morajo oddajati pravo energijo in imeti dolge lase, kratkolaske me ne pritegnejo preveč….V mladosti sem bil zeeeeelo izbirčen, zdaj pri 40+ pa opažam, da mi jih je vedno več všeč….verjetno kriteriji padajo ali pa oči pešajo:))

kriteriji padajo 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kriteriji padajo ;)[/quote]

uffff….hvala Bogu, sem se že bal, da bom moral k okulistu….:))

bistvo je, da zna f.u.kiš šepniti: pejt greva, zapasal mi je ☺

bistvo je, da zna f.u.kiš šepniti: pejt greva, zapasal mi je ☺[/quote]

le kdo sem jaz, da bi ji po teh sladkih besedah odrekel…:))

bistvo je, da zna f.u.kiš šepniti: pejt greva, zapasal mi je ☺[/quote]

le kdo sem jaz, da bi ji po teh sladkih besedah odrekel…:))[/quote]

ličila, robčki, sekret papir, zrcalo, glavnik … ups … ne dosegamo teh nujnih stvari v torbicah ☺

Naravni kodri so lepši kot ravni lasje, vsaj zame (začuda si jih veliko “lika”, da bi jih poravnala.!??)
Drugače pa gledaš s tipično razčlenjevalnimi in v detajle spuščajočimi se očmi ženske. :))
Večina moških, če bi morali opisovati atraktivno žensko, ki so jo recimo videli pred enim dnevom, jih 95% ne bi imelo pojma, kaj je imela oblečeno, obuto, kako pristrižene lase, če je imela maskaro, če ima kak mozoljček na licih…. 😀

Skratka percepcija ženske lepote je z oči moškega nekaj povsem drugega, kakor če ocenjuje ženske ženska (pikolovsko, spušča se v detajle s pedantno kritičnostjo, z zavidanjem pogosto, česar nima, ovrednoti takoj za lepo žensko, v glavi si omisli profile, za katere meni, da morajo biti privlačni pri moških, ker imajo npr. “popolno zadnjico”, ona pa nima in se počuti inferiorno….)

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dolgi lasje so simbol ženstvenosti. Po moje imajo tiste, ki imajo zelo kratke lase (ježek), imajo malo težave z izražanje “prvinske ženstvenosti” in na nek način tudi seksualnosti, ker gre za neke vrste inhibicijo, a ne.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jst sm se pa malprej postrigu. Easy peasy, lahk bi šov za frizerja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dolgi lasje so simbol ženstvenosti. Po moje imajo tiste, ki imajo zelo kratke lase (ježek), imajo malo težave z izražanje “prvinske ženstvenosti” in na nek način tudi seksualnosti, ker gre za neke vrste inhibicijo, a ne.[/quote]
Am, ne. Npr. Demi Moore ni nikoli imela težave z izražanjem ženstvenosti in seksualnosti, pa je bila že večkrat na kratko postrižena.

Tip nima 10-15€ za frizerja:)). Samo, da je za burek:).

[img]http://www4.slikomat.com/13/0926/m44-brus.jpg[/img]

Zakaj bi šov do frizerja, če pa znam sam boljš narest ? Pa sploh me ne čudi, da ti že ob polnoči začne krulit v trebuhu.

Seveda, sam svoj mojster:). Me zanima tvoja umetnina:)). No, razen če si pobrit, to pa ni umetnost.

Medium length.

Barvaš tudi sam? Ombre stil? Potem zgledaš kot krof:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close