Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Različni vizualni tipi žensk

Različni vizualni tipi žensk

Haters gonna hate.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ah…it’s just me.

Čudno vprašanje. NE bi rekel, da je tak moški presegel svoje okvire, ampak da je presegel tvoje okvire, ki si jih ustvarila glede tega, kar je moških všeč. Moški, ki so všeč kodrasti lasje, ni presegel svojih okvirjev, ampak ima samo drugačen okus od drugih moških. Lepota je v očeh opazovalca, torej relativna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eo, en lep pudelček ( biča iz back to the future ) :

[img]http://www4.slikomat.com/13/0926/kps-muaa.jpg[/img]

Torej si želel povedat, da boš ves zaljubljen v svojo punco. Če bo pa reva zbolela, se zaradi tega zredila ali pa bila polna brazgotin ali pa bila vsa zabuhla od tablet (zabuhla, ne debela) jo boš pa zbrcal stran.
Kako pa veš kdaj je ženska debela zaradi bolezni in kdaj zaradi lenobe?
Bi jaz rada videla vas lepotce kaki ste. Ženska, ki je bila na TV in je zaradi bolezni brez las, je res prava ženska. Ena redkih, ki se vam upa postaviti po robu. Ne nosi lasulje, ker premore toliko samozavesti, da je ne prizadane tako pisanje kot ga imate tu gor.
Kapo dol pred takimi ženskami.
Marsikatera obobupuje, ker bere in sliši komenatarje kot so tile tu gor. Ko so kar vse ženske grde, če niso ravno za naslovncio. Ziher ste sami lepotci in lepotci boste do konca življenja.

hahaha odličen komentar:)))

Ni vredno obupavati zaradi določenih izjem. Kdor obupava, gotovo ne obupava zaradi teh izjem, ampak zaradi česa drugega. To so le izgovori, zato da so lahko ljudje še naprej nesrečni in jim ni potrebno nič ukrenit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej si želel povedat, da boš ves zaljubljen v svojo punco. Če bo pa reva zbolela, se zaradi tega zredila ali pa bila polna brazgotin ali pa bila vsa zabuhla od tablet (zabuhla, ne debela) jo boš pa zbrcal stran.
Kako pa veš kdaj je ženska debela zaradi bolezni in kdaj zaradi lenobe?
Bi jaz rada videla vas lepotce kaki ste. Ženska, ki je bila na TV in je zaradi bolezni brez las, je res prava ženska. Ena redkih, ki se vam upa postaviti po robu. Ne nosi lasulje, ker premore toliko samozavesti, da je ne prizadane tako pisanje kot ga imate tu gor.
Kapo dol pred takimi ženskami.
Marsikatera obobupuje, ker bere in sliši komenatarje kot so tile tu gor. Ko so kar vse ženske grde, če niso ravno za naslovncio. Ziher ste sami lepotci in lepotci boste do konca življenja.[/quote]

Ne se sekirat , pa ne vzet vsega tako zelo resno. Za samske moške je itak značilno, da imajo zelo visoka estetska merila za ženske. Vsaj do takrat dokler ne srečajo prave. 🙂
Mislim, da tudi večina moških, ko je z nekom v zvezi, ki temelji na čem več kot zgolj zunanjem videzu, ni takšnih, da bi svojo izbranko kar pustili, ko se ta morebiti znajde v težavah, ki spremenijo tudi njen zunanji videz. Žal pa se najdejo tudi takšni, ki brez da bi trikrat premislili, partnerja v takšni situaciji pustijo. V takšnem primeru je škoda točit solze za takšno osebo. Večja sreča kot biti z njimi je sploh nikoli ne poznati takšnih ljudi.
Zelo dobro poznam primer para v zrelih letih. Ženska je po prometni nesreči postala invalid in mož se je od nje ločil prej kot je minilo eno leto od nesreče, češ da je to preveč zanj, da on tega ne zdrži.In ona revica je potem poskušala, na srečo neuspešno, naredit samomor. To niso malenkostne zadeve. To so resne teme. Saj je res, da ima vsak človek pravico odločat o svojem življenju, bit s komer pač hoče bit, ampak če se z nekom spustiš v nekaj resnejšega, je najmanj, kar lahko partner pričakuje od tebe vsaj malo empatije. Samo človek brez srca, brez vsakršnega občutka za druge in brez vesti, bo hladnokrvno za seboj puščal strta srca. S takšnimi ljudmi se ni dobro it ljubezen.

čak mal … a je šlo zagotovo za poročen!! par??
ker poroke so ravno zaradi takih primerov … obljubi se … v dobrem in slabem (ne pa flancanja o varanju) … bi pričakoval, da organi razveze ne privolijo v razvezo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bikini, za primer moje najboljše prijateljice gre. Samska. Ljudje pa bulijo v njene roke, kjer ima brazgotine, na telesu so k sreči pokrite. V njen zabuhel obraz.
Da ne omenjam neokusnih pripomb na njen račun. Še dobro, da ne bere MONa.
Sem pa tudi sama okusila žaljenje na račun težav z zdravjem. Ko berem take kot je Sadni, Matkič, zgoraj tudi Seba, mi gre na bruhanje. Ob moškemu, ki sedaj pohvali moj videz, pomisli le kaj bo tipček rekel, če se mi zdravje spet poslabša… me bo zmerjal s šunko?

čak mal … a je šlo zagotovo za poročen!! par??
ker poroke so ravno zaradi takih primerov … obljubi se … v dobrem in slabem (ne pa flancanja o varanju) … bi pričakoval, da organi razveze ne privolijo v razvezo ☺[/quote]

Zagotovo poročen par. Mislim da pri civilni razvezi ne gledajo kaj dosti na to, če nekdo ne izpolnjuje obljub, ki jih je dal ob poroki. Seveda pa je tip tudi varal.

1001 vzdevek, ne, ker se znam obnašat v reali, pa niti nisem tok nesramen, kot se ti zdi. Itak pa, kva pa, ko tip izgubi službo in mu zaradi tega potem uide še ženska ? Ker sodeč po tem forumu, je po vašem tip brez službe vreden natančno nula. Jst sm za fair game, torej če mene ženska zapusti zaradi tega, ker izgubim službo, lahko tudi jaz zapustim njo v primeru, da se ji poslabša zdravje.

Sadni, ti se ne znaš obnašati. To je dejstvo. NIkjer. Tudi taki, ki se delajo, da se znajo obnašati, njihova natura slej kot prej pride na dan. Gnilba vedno ven udari. Slej kot prej.
Veš moj partner je izgubil službo pa misliš, da sem ga zaradi tega pustila? Ne, mi na kraj pameti ni padlo in mi tudi ne bo.
Če bi bil ti vsaj malo pismen, bi ugotovil, da ženske nismo nikjer pisale, da bi moškega zapustile, če bi izgubil službo. To si si ti povsem gladko izmislil, da bi opravičil svoj gnil značaj. Mogoče kdaj tudi ti zboliš in ne boš več tak lepotec kot misliš, da si.

takrat ga ženska zagotovo ne bo zapustila ☺
ga pa znata Pajkec in Matkić abortirat iz samostana ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, ženska ga res ne bo zapustila, ker ne bo nikoli našel ženske :). Samo Pajk in Mamič mu ne bosta več slave pela .

Jaz sem tudi za fair game, ampak ne vem, kako bi ti zapustil nekoga, ki je tebe zapustil ali obratno. Ali si hotel povedat, da boš zamere, ki ti jih je povzročila oseba X, gojil do osebe Y?

Ženske sprijaznite se. Vsi ok moški so oddani. Ostanejo vam razni Sadni, Matkoviči, Spiderji… si katera želi kaj takega? Verjetno ne.
Torej ali bodite samske ali pa v lov za ločenci.
Samo na MON pogledaš in vidiš, da je res to, da kvalitetni moški so oddani. Samo vezani so sposobni normalne komunikacije na MONu. Samski pa vidite kaki so.
Se opravičujem samskim, ki se mogoče tu in tam oglasijo in normalno komuniciarjo. Žal se tako redko oglasijo, da so opazni le razni sadeži.

1001 vzdevek, to je samo tvoje mnenje. Tako da, že samo na podlagi tega to ne more bit “dejstvo”.

Kaj zdaj, a sem, ali nisem lepotec ? hahaha

Če moški/ženska izgubi službo je pomembno, kako se potem obrne, kaj naredi v dani situaciji. Enako je z boleznijo. Bistvena sta odnos in pristop do “problema”.

Sadni, samo moje mnenje? Močno dvomim. Kolikor vidim, si zelo nezaželen.
Misliš, da si lepotec.

Waw, zdej pa že rekorde podiraš. A misliš, da če mi isto stvar napišeš pod 10imi različnimi vzdevki, da bo potem tvoje mnenje postalo večvredno ?

Sadni, jaz sem pisal ženskam. Ne tebi. Si ženska?

Lahko pošpegaš v moj zasebni predal, pa si sama pogledaš kok sem zaželjen tu gor. Ni ti treba stresat jezo na nekem anonimnem forumu. Pejt raje za kako urco na fitness, boš več dosegla, mogoče boš potem imela več sreče v ljubezni.

Sadni, kvantiteta še ne pomeni kvalitete. Če prodaš zanič izdelek, boš imel tudi poln nabiralnik pošte, reklamacij seveda.
Fitnes? Si ti malce bolan? Kdo bi ob takem lepem vremenu, idealnem za športanje, čepel v fitnesu med kupom prešvicanih tipov? Ven, v naravo se gre, dokler je lepo vreme. Ne pa čepet v fitnes.

Si ti malce bolana ? Kdo, ja take, kot ti ziher ne visijo tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close