Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Promocija sončnega zahoda d.o.o.

Promocija sončnega zahoda d.o.o.

Lani bili na Fuerteventuri cena za 4 osebe ALL hotel 4* vse skupaj 1.200 EUR.

Leto gremo spet imam naslednje ponudbe

Gran Canaria pol penzion 3,5 * 850 EUR za vse štiri ALL pa 1051 EUR

Tenerife ALL 4* 1100 EUR. Leti se pa iz Dunaja

Zdaj pa mi naj eden obrazloži, ko da za najem apartmaja 700 EUR in leti iz Milana, ker je “poceni” zakaj se že to splača ?????????????????

Zato, da ti pol ostane nepremičnina po dopustih, ne pa samo spomini. Pa da otroci lahko dedujejo (in morajo za kazen še oni hodit celo življenje v isti apartma na dopust). Ti je vse zgoraj Tadej razložil …
Ne morš verjet, no!

pa dej Rolba ne smeti!

Lp

da ti ostane nepremičnina… ma ti si ziher blond… dobiš možnost koristit enkrat letno en teden en apartma nekje. za to plačaš vsako leto še vzdrževanje, stroške agencije, vodenja…. 400 eu +.
torej a se ti splača dat full denarja, da lahko potem še naprej plačuješ. Če ti je to res tko fajn, ti jaz to takoj omogočim.

mater ste naivni da nasedate takšnim ponudbam.folk ki nima keša ravno zaradi naivnosti še tega ne obdrži. Še dobro da držite državo pokonci s svojimi krediti:)))

Jonaaaa.. mene bi pa zanimala ta oseba na Tenerifih, ki lahko tudi letalske vozovnice poceni posreduje ? Lepo prosim za kontakt =)
Lp,
Ana

In ja, ROMANCA, kako bi stopili v kontakt, da ne objavljave podatkov javno ? =)

Teli fantje od PZS so še zmeraj aktivni – danes so me klicali, če pridem v nedeljo na nagradno žrebanje v njihove prostore na Viču.

Seveda se nič ne predstavijo od katere agencije so, ampak kar takoj začnejo razlagati, da si baje neko nagrado prislužil z anketo. Lepo poslušam, se nekoliko izmotavam in na koncu klica podrezam od katere agencije pravzaprav so. Kratko in odrezavo pove da od PZS, s čemer se je razgovor tudi končal.

Ker danes nič ni zastonj,mi je bilo vse skupaj malo sumljivo. V googla vržem “agencija pzs” in takoj najdem to vašo debato, ki mi je samo potrdila sum, da zadeva le ni tako rožnata, kot bi mi jo radi na telefonu prodali.

Vsekakor mene v nedeljo tam ne bodo videl!

Hvala za vaše komentarje na to temo.
Upam, da jih bo še kdo prebral, predenj jim bo nasedel.

Ojla akdo potuje oktobra na Tenerife.Mi smo dobili termin,sedaj še samo karte iščemo.Lep pozdrav iz Ptuja

ANA111 Javi se na moj e.mail
horvat.romana@amis.net
Lp

Najina današnja izkušnja:
zelo prijazne predstavnice in predstavniki, vendar Anglež, ki je predstavitev vodil, totalni kreten.
Med odmorom smo šli ven na cigareto in je mož videl na mailu, da mu je nekdo pisal in mu je moral NUJNO TAKOJ odgovoriti. Vmes smo šli že nazaj in je ta Anglež začel kvazi licitacijo za eno buteljko in čokolado:-))))) Mož še ni dokončal s pisanjem in Angležekmu je rekel, če namerava sodelovati na licitaciji, pa je moj rekel, da ne, mu je pa rekel, da lahko kar gre, če misli kar naprej tipkat po telefonu, da to je prezentacija:-))) Seveda sva potem vstala in šla.
Res ni kulturno, da nekdo tipka po i podu, a mož je pač mislil, iz vljudnosti do predstavnice, da bo to dokončal za mizo (kot sem rekla, če bi ne odgovoril v parih minutah, bi bilo lahko prepozno, šlo pa je za kar precej denarja, ki bi ga btw morda zapravila ravno pri njih).
Midva sva si vzela čas, prišla poslušat tipa, ki govori angleško kot bi jajca nesel, potem je pa on nevljuden. Škoda res, za njih, mislim…

Pohvalila bi pa luštno Majo, Maja, če boš za tole zvedela, boš že vedela, katera sem…

Odgovor vsem ki bi radi dobili svoj denar nazaj, ta vikend (4 in 5.6) so bile promocije na Bernardinu in baje bodo tudi drugi vikend…se da preverit (kličeš Bernarin pa ti povejo)…vglavnem pejte tja in jih počakte – pa ne na vhodu hotela, ker tam čakajo njihove predstavnice vsakega naivneža z kodo za obljubljeno nagrado….vas ne bodo spustle mim…… pejte od spodaj z obale je vstop (se da prit) v tiste kongresne sobe in jim jih malo napejte….naj vrnejo dnar, prekinejo pogodbo če ne bodo sami doživeli promocijo svoje kvazi agencije na pop tv…Boste pol vidli Angleža k se bo res usrou in Tina bo takoj dnar prnesla……Vam povem, preizkušena metoda enga tud naivnega para, ki je padel na njihove sanjske počitnice – na en velik nateg…

Tudi bil na————-njen. plačal sem že vse…potujem 24.06.11-1.07.11…Če obstaja kdo,ki prav tako potuje na tenerife v tem času,ga prosi,da se javi in mogoče bo stvar izpadla boljše kot se nam vsem zdi.Prosim,če se javite vsi,pa se mogoče tam vidimo in naredimo stvarlepšo,in jim pokažemo,da se s Slovenci ni za igrati…..ko pridemo nazaj, bomo pa videli kdo se bo zadnji smejal.
Na željo posredujem tudi svoj telefon in mail

O merda, jaz sem se tudi pustil nategniti ta vikend … včeraj sem pa v tedniku videl prispevek in začel še na netu prebirat o tem in me je kar groza…a odstop od pogodbe je mogoč v roku 15 dni, al kako? Je mogoč samo, da greš na njihovo predstavitev in jim zagroziš, da naj ti vrnejo denar?

laufer napisi svoj mail prosim..:)

Pozdravljeni. Tudi midva sva nasedla ponudbi pri LHBC in vplačala počitnice na Malti in Tenerife za 950€. Zanima me, ali je še kdo, ki ima zakupljeno za Malto, ali je morda že bil v njihovih RCI apartmajih? 15 dni je že minilo od podpisa pogodbe…Peco, gre za LHBC v Bernardinu? Ker bi šla res tja..

Pozdravljeni,

Tudi moji starši so minulo soboto zvečer nazdravljali na to, kako fajn kupčijo so sklenili z PSZ:) Po reklami na tedniku, me resno skrbi, da firma ne bo dočakala novega leta…Obstaja zdej nek kulturen način kako razdreti pogodbo in dobit denar dobit nazaj al ne? Ne bi rad, da pride spet do kakega strelskega obračuna…;)

Laufer

Mi potujemo istočasno kot vi 24.6 -1.7.2011….let imamo iz Pise….
prosim, če me kontaktiraš na email: snezanaje@gmail.com

dejana t

lahko se javiš tudi meni na email…..če potuješ istočasno…..

za dejanat valentinkestnar702@gmail.com

Nasedli..
Tudi midva s partnerjem sva nasedla..žal!
Zanima me, če kdo ve, kdaj in kje bo v kratkem kakšna njihova naslednja predstavitev..?
Oz. kako na boljši način pridi do vplačanega denarja?
Hvala.

..mogoče kdo ve kateri RCI je lažen, namreč v Tedniku je bivša zaposlena v eni od teh dveh firm omenjala ta podatek, torej ali od PZS ali od LHBC… Hvala…

naslednje promocije so v soboto 18.6.2011 na sedežu PSZ Dolomitskega odreda 10 in sicer ob 10, 14 in 18 uri. vsaj nam so ponudili take ure.
po vsem napisanem, mi sigurno gremo, ha,ha,ha,:))

nasedli, čimprej naj gredo nazaj ali pa kar na naslednjo predstavitev in zagroz, da boš naredu štalo pa ti bojo hitr nazaj dal denar. Zakonski rok je 8 delovnih dni brez razloga.
lp

Neumnost in naivnost res nima meja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close