Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?

Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?

Preprostapunca, ni potrebno, da se hvali, lahko se že tako obnaša :)).

[/quote][/quote]
Bolj pomembno je kaj berejo..Še bolj pomembno pa, kako živijo.

Kljub temu, da ti dam načeloma prav pa se je za zamislit tudi nad tistimi, ki sicer povejo, kar si mislijo o (domnevno) takem, pa potem ne znajo z napadi nehat.

Boom, nič te nisem napadala, niti nisem nikogar pisala poimensko. Samo komentirala sem temo. Če se pa kdo čuti, da sem ga napadla, hja, potem se je verjetno našel v tem.
V reali se takih ljudi izogibam na daleč. Jih ne napadam.

Alkopen, kaj naj bi pomenilo da blefiram? 🙂

A noben več ne razume smeha in zabave. Meni je tale forum predvsem namenjen za to. Dont take life too seriously guys.

Ja od takih pavov sem vedno bežala :). Pa, čeprav je bil po videzu še ne vem kako čudovit pa tudi, če je bil dejansko pameten. Samo kaj, ko je važen tudi EQ.
Vedno so mi bili najboljši tisti, ki so bili pametni, lepi, zraven pa skromni, vedno pripravljeni pomagat ostalim.
Spomnim se tudi nekaterih sošolcev, ki so bili pametni, imeli lepe ocene pa bili vzvišeni in se norčevali iz tistih, ki jim ni tako šlo. Jej pa spet mešam temo.

Tudi nisem niti napisal, niti mislil, da kdorkoli napada mene in tudi moja pripomba ni letela izključno nate. Izogibaš pa se lahko kogarkoli želiš, zaradi mene.

Pa si kdaj spoznala kakšnega takšnega ali je to le nek ideal ?

[/quote][/quote]
Samica, saj si razumela, da pišem v sedanjiku, da pa o pretekliku (namerno ali pa ne) nisem nič napisal? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Princess, meni se tudi že lep čas zdi, da tu folk ne šteka heca, vsi bolj ali manj v večini postov preberejo žalitve, morda pa res vsi tu pišejo in berejo smrtno resno 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Никола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.
In ne nisem slabe volje, me spominjaš vedno znova na mojo veliko ljubezen, rusko literaturo, nekje zaprašeno, izgubljeno v enem zadnjih kotičkov moje duše… kaj naredi napačen študij, bog mi odpusti, da sem srečna brez tega ….
Ne resno, čitaj ruski realizem, svet je lep, in življenje verjetno tudi zna biti, če ga ne razumeš :))))[/quote]

Zelo lepo napisano…[/quote]Saj ne morem verjeti, študiram zdaj stranske učinke vseh meni znanih kemikalij v teoriji in praksi, kaj neki si vzel ti danes zjutraj, ali od česa zaveden si to napisal, še nikoli, ampak res nikoli se nisi strinjal z mano, internetni neznanec s totega mesta…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Oh, ja. Napisal si, da zadnje čase nič ne bereš, to lahko pomeni katerikoli pretekli čas, vek…. 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Oja, sem spoznala, je več takih moških :). S tem, da moram reči, da eno je reči, da moški je lep, če recimo gledaš nogometno tekmo 🙂 (in te nogomet ne zanima)… drugo pa je, če je nek moški kandidat za potencialnega partnerja. Takrat pa vizuelni kriteriji pri meni močno padejo. Pri pameti, značaju imam vedno visoke kriterije, pri videzu pa po mojem, da ne. Če je kemija me ne motijo redki lasje ali pa močno nastajajoča pleša (čez par let me niti povsem plešasti ne bodo motili :)), ne trebušček, ne kosmat hrbet :)… in takrat je to zame najlepši moški na svetu.
Tako, da pamet, značaj morata biti na mestu in če je kemija… se res ne sekiram za par preveč al ipremalo kg, las na glavi, dlak na telesu…

Pa si kdaj spoznala kakšnega takšnega ali je to le nek ideal ?[/quote]

Tip se ima za intelektualca, a ne bere knjig. Je lahko še kdo bolj kontradiktoren?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Oh, ja. Napisal si, da zadnje čase nič ne bereš, to lahko pomeni katerikoli pretekli čas, vek…. ;)[/quote]
Imaš prav, res sem tako napisal. Zadnje čase bolj malo berem, ker živim. 🙂 Sem pa prebral ogromno. Vse kar sedaj napišem je iz mojega življenje, ne iz knjig. Vem, da eni ne bodo verjeli, ampak, komu mar. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mater, kako sem jaz lep in pameten. A ni očitno? :))) Pravi strup za ženske… hahah 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, kje je una slikica, ki sem ti jo predlagala za avatar, a je bila napačna ritka?:)

Oh, ja. Napisal si, da zadnje čase nič ne bereš, to lahko pomeni katerikoli pretekli čas, vek…. ;)[/quote]
Imaš prav, res sem tako napisal. Zadnje čase bolj malo berem, ker živim. :)[/quote]

Se pravi, da tisti, ki berejo oz beremo ne živimo ALI tisti, ki malo berejo tudi malo živijo :-))))))))

Veš, kaj bi me zanimalo ,ti lahko poveš iz prve roke, ker si bolj internacionalen človek, jaz sem navadni zapečkar, pač samo Slovenček, če veljajo stereotipi o črncih oz. mulatih? 😀

Matjazko-kako to misliš če veljajo stereotipi o črncih oz. mulatih? A to da naj bi imeli ogromne?

To je stereotip ja, vsaj tako mi je bivši pravil ker je basket treniral, in so se tuširali skupaj, tko da yup to je stereotip:)

Sam nasplošno ne vem, mulati oz. mešanci imajo meni full huda telesa, obraze pa oči, en moj kolega je bil pol latino in pol afro-američan in je imel sivo-modre oči, res freaky. Tko da očitno se pol res geni tolk pomešajo in ven pridejo dosti lepe kombinacije ljudi.

Tip se ima za intelektualca, a ne bere knjig. Je lahko še kdo bolj kontradiktoren?[/quote]

Mogoče je pa navdušenec nad avdio knjigami 🙂

Nočeš povedati iz prve roke, prav, čeprav si omenjala čokoladne fantke, zdaj pa se ven mažeš. 😀 haha

What, what:)?..kaj s prve roke? Yessss, ja bil je big, kaj še hočeš mero? lolz Sam to nima veze če je tip črn, mulat, bel..whatever. Frendica iz Londona je takrat hodila z enim črncem nabildanim, visokim 192cm pa je imel samo 15cm. Velikost tiča ni pogojena z raso, višino, barvo whatever…

Zakaj se ti že enkrat ne preseliš v London in si najdeš nabildanega črnca, ter nehaš težit, kako je tam vse boljše?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zato, ker morm najprej fax tle zaključit. Sam pol bom tut iz tam težila tuki in pisala če teb paše al pa ne:)

Je pa tvoj problem, če meniš da zvenim kot da je tam boljše kot tukaj. To je moja perspective o tej situaciji, kako si jo pa ti razlagaš…I dont care

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close