Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?
Ja od takih pavov sem vedno bežala :). Pa, čeprav je bil po videzu še ne vem kako čudovit pa tudi, če je bil dejansko pameten. Samo kaj, ko je važen tudi EQ.
Vedno so mi bili najboljši tisti, ki so bili pametni, lepi, zraven pa skromni, vedno pripravljeni pomagat ostalim.
Spomnim se tudi nekaterih sošolcev, ki so bili pametni, imeli lepe ocene pa bili vzvišeni in se norčevali iz tistih, ki jim ni tako šlo. Jej pa spet mešam temo.
[/quote][/quote]
Samica, saj si razumela, da pišem v sedanjiku, da pa o pretekliku (namerno ali pa ne) nisem nič napisal? 😉
Никола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.
In ne nisem slabe volje, me spominjaš vedno znova na mojo veliko ljubezen, rusko literaturo, nekje zaprašeno, izgubljeno v enem zadnjih kotičkov moje duše… kaj naredi napačen študij, bog mi odpusti, da sem srečna brez tega ….
Ne resno, čitaj ruski realizem, svet je lep, in življenje verjetno tudi zna biti, če ga ne razumeš :))))[/quote]
Zelo lepo napisano…[/quote]Saj ne morem verjeti, študiram zdaj stranske učinke vseh meni znanih kemikalij v teoriji in praksi, kaj neki si vzel ti danes zjutraj, ali od česa zaveden si to napisal, še nikoli, ampak res nikoli se nisi strinjal z mano, internetni neznanec s totega mesta…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Oja, sem spoznala, je več takih moških :). S tem, da moram reči, da eno je reči, da moški je lep, če recimo gledaš nogometno tekmo 🙂 (in te nogomet ne zanima)… drugo pa je, če je nek moški kandidat za potencialnega partnerja. Takrat pa vizuelni kriteriji pri meni močno padejo. Pri pameti, značaju imam vedno visoke kriterije, pri videzu pa po mojem, da ne. Če je kemija me ne motijo redki lasje ali pa močno nastajajoča pleša (čez par let me niti povsem plešasti ne bodo motili :)), ne trebušček, ne kosmat hrbet :)… in takrat je to zame najlepši moški na svetu.
Tako, da pamet, značaj morata biti na mestu in če je kemija… se res ne sekiram za par preveč al ipremalo kg, las na glavi, dlak na telesu…
Pa si kdaj spoznala kakšnega takšnega ali je to le nek ideal ?[/quote]
Oh, ja. Napisal si, da zadnje čase nič ne bereš, to lahko pomeni katerikoli pretekli čas, vek…. ;)[/quote]
Imaš prav, res sem tako napisal. Zadnje čase bolj malo berem, ker živim. 🙂 Sem pa prebral ogromno. Vse kar sedaj napišem je iz mojega življenje, ne iz knjig. Vem, da eni ne bodo verjeli, ampak, komu mar. 🙂
Oh, ja. Napisal si, da zadnje čase nič ne bereš, to lahko pomeni katerikoli pretekli čas, vek…. ;)[/quote]
Imaš prav, res sem tako napisal. Zadnje čase bolj malo berem, ker živim. :)[/quote]
Se pravi, da tisti, ki berejo oz beremo ne živimo ALI tisti, ki malo berejo tudi malo živijo :-))))))))
Matjazko-kako to misliš če veljajo stereotipi o črncih oz. mulatih? A to da naj bi imeli ogromne?
To je stereotip ja, vsaj tako mi je bivši pravil ker je basket treniral, in so se tuširali skupaj, tko da yup to je stereotip:)
Sam nasplošno ne vem, mulati oz. mešanci imajo meni full huda telesa, obraze pa oči, en moj kolega je bil pol latino in pol afro-američan in je imel sivo-modre oči, res freaky. Tko da očitno se pol res geni tolk pomešajo in ven pridejo dosti lepe kombinacije ljudi.
Forum je zaprt za komentiranje.