Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?
Mi smo dobili takšne, pa imam raje staro za zavezat.
Le zakaj pa obstaja internet: http://www.mojvideo.com/video-kako-zavezati-kravato/fbf0de1af4a7e9ecf3b6
Whattttt??? lolz, ok Matjazko da tebe prvo obdelam:). Jst se nikoli v lajfu nisem hotela poročiti, o tem nisem nikoli sanjala, niti mi to ni v interesu v prihodnosti.
antilopa-nekako si opisala mojo zgodbo izkušnje s prijateljicami. V bistvu je bilo skoraj vedno tako da so sčasoma postale ljubosumne. Tudi če sem jih sama ličila, jim posojala obleke, ena mi je celo rekla da se noče več z mano družiti zato ker vsi samo mene opazijo. Enkrat v baru je zakričala pred vsemi A mene pa noben ne pogleda. Ne hecam se, to se je zares zgodilo. Vedno sem pazila, ko sem šla ven s tako da sem jo spedenala da so tudi njo opazili. Pa jim tut to ni bilo prav, kr neki, se ne ubadam več s takimi. Samo sedaj zaradi teh izkušenj takoj zavoham ljubosumnost in skenslam tak folk že v štartu. To so mi delale večinoma ženske, ki se niso ličile, urejale itd…Ženske, ki so izgledale podobno kot jst z njimi ni bilo nikoli takih scen. Tko da zdj imam samo še znanke, pa moške kolege. Sem pa odprta za vse ljudi ki so skoncentrirani bolj na mojo osebnost in ne zunanjost.
Ja vem antilopa se opravičujem če sem mogoče grobo zvenela. Saj ljubosumne ni nujno slabo, je pač naravno čustvo. Jaz ločim negativno in pa konstruktivno ljubosumje. Meni če sem bila nekomu kaj zavistna sem v bistvu hotela tega človeka ali situacijo bolje spoznati in ugotoviti kako se jaz lahko temu približam oz. naredim nekaj svojega unikatnega, ki bo še boljše kot tisto s čemu sem bila zavistna.
Ljudje pa načeloma skušajo človeka ali karkoli že zatreti, ga uničiti, biti agresivni do tega…V bistvu se moraš ravno obratno obnašati v takih primerih.
Ni pa slabšega kot žensko ljubosumje ufff, sem hodila na tako sredno šolo, kjer so bile skoraj same babnice, je bilo obupno za vse.
Princess28
Glej, “super-luštna” Princeska :), tukaj si sedaj spet domišljava in precej samozagledana (samovšečnost dokazuje dejstvo, da daješ svoje slike gor in jih oglašuješ, kot tukaj, ko želiš biti opažena in svoje prijateljice posredno razglašaš za grde račke,:), tako tudi te domislice, da če te hoče pokavsat teksaški milijonar, se oproščam sočnemu izrazu :)), da si spet nekaj posebnega :D, ker kateri 40-letni moški pa ne bo mlajše, pa če je reven, kosmat, lep, grd, visok, majhen…? Lepo te prosim … 😀 Postavi se na realna tla. “Dobra roba” se sama hvali. 😉
Jaz pa ne vem, kaj misliš, s strinjam s Princess, očitno tipi gledajo njene fotke in se ji posvečajo če že ne morejo fizično pa vsaj virtualno; še jaz bi dala svoje fotke gor, če bi mislila da sem lepa… Ali pa se vseeno slikam v dm majčki v ta namen, še zdaj študiram o tem :))))
Konstruktivna ljubosumnoast, točno res, sem že mislila da to ne obstaja cccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Kaj pa, če tip preprosto nima skoraj nič dlak na prsih, pa se NE brije? Vsaj jaz sem same take srečavala, pa ni imelo veze na konstitucijo, meni so delovali zelo možato. Veliko raje vidim tako kot pa ljubavni tepih, a-a, po možnosti še na hrbtu, da mu na ovratniku srajce ven štrli, bruh
Kaj rada pogledam? Tipčka v barvasti srajčki (brez reklca), hlače pa raje, če bolj fensi. Okoli vratu kak šal ali pa pulover. 2-dnevna bradica ali brez s prodornimi očmi (jaz jim rečem temnimi, ker so oči “bojevnika”). Če se pa rad smeji in (me) spravlja v smeh, je pa sploh 10-ka :)))
Vem kaj misliš krivokljun, sem hotela napisati v tem postu. Obstajajo tipi, ki nimajo “ljubavnega tepiha”:) Saj kemija mora tudi štimati, to je prvobitno. Samo če govorimo o privlačnosti me privlačijo tipi, ki niso goli po prsih. Pa temnolasiiii! na to sem pa opazila da full padam. V Angliji je dosti tipov, ki jim sploh ne rastejo nobene kocine, tudi po obrazu ne ali pa zelo minimalno, pa ne samo med chavi, eni angleški moški so taki, nedlakavi.
Ne ne haha, to je prehudo da ima dlake po hrbtu ali pa da je res full poraščen da vse ven štrli yuk. Men je lepo da ima malo, da ni čisto gol. Ja bradica enim full paše jih naredi bolj rough.
Katenjka, sploh nisem šla pogledat slike od Princess, ker me niti ne zanima. Nimam pa ti namena dokazovati tukaj na forumu, da nisem zavistna.
Zato pa sem prepustila moškim, da objektivno ocenijo situacijo. In glej, matjazko ima enako mnenje kot jaz, očitno sva na isti valovni dolžini glede tega primera. Morda je na tem forumu še kakšna ženska, ki je precej lepša, pa tega ne izpostavlja in ravno to cenim pri obeh spolih, če ne izpostavljajo svoje lepote, pameti, spolnih izkušenj, bogastva ipd. Sicer pa je lepota relativna, nekaj kar je meni všeč, ni všeč drugi ženski…:)
Že je že elegantna oprava, naj bo vsaj brez te anti kravate, pa izgleda čisto ok 🙂
Vsak rad pogleda slona, pa ni nujno, da bi ga imel doma. Tudi jaz načeloma rada pogledam poraščene moške, moj pa ni po trebuhu in prsih in trebuhu poraščen čisto nič razen nekaj puhkov, pa mi je ravno tako privlačen.
Se strinjam z Matjažkom glede pecanja moških … Če bi vsa ta pecanja jemala resno, bi lahko mislila, da sem maroška lepotica za Berlusconija … Tako kot večina žensk.
Jst pa ne razumem, zakaj ljudje obsojajo nekoga ki dobro izgleda. In če sem jst samozavestna glede svojega izgleda to niti podrazno ne pomeni da sem vzvišena ali karkoli že me nekateri tukaj imenujete. Kot ste že izvedeli iz nekaterih postov precej naredim za svoje telo, in sem ponosna na to kako izgledam. To nima veze s tem da se imam za lepšo, boljšo, slabšo od drugih. Če se vam tako zdi, imate sami s sabo probleme.
Ravno to sovražim v sloveniji, da ljudje ne dopustijo drugim da si ponosen nase. Thank god niso vsi taki.
Princeska
Đokica te buba, preveč na silo oni tujci? Niso tako nežni kot Slovenci, a ne? :)))
Jaz opravljam umazano delo za druge, kakšna je nagrada, se ve. haha :)))
Aja, kako sem jaz neumen, hvala za obrazložitev, zdaj mi je kapnilo… 😀
Katenjka me je videla, bila je ljubezen na prvi pogled, zdaj pa se je ne morem rešiti. :)))
Šala, šala, haha… Videla pa me je… 😀
S svojo karizmo in lepoto te bo čisto zastrla, v njeni senci boš, tako kot so Angleži padali nanjo, ki še ženske menda od blizu niso prav videli :), zato se ji raje dobrikaj, še boš ti dobila kakšno drobtinico od moških pogledov stran, če boš se je držala, tako kot njene prijateljice. 😀 😀
Krivokljun-ja predvsem med chavi je dosti takih, pegastih, rdečkasto rjavi lasje, roza ten kože, brez dlak. Ne vem vse sorte obstaja, nekje tipični angleži izgledajo kot Wayne Rooney. Samo vse vrste obstaja. Mešancev je tam full, to mi je blo všeč, sam da ne izgleda preveč afričan te mi niso privlačni. Moj ex je izgledal kot beli-latino čeprav je bil coloured, mtka iz karibov, fotr pa pol irec/azijec.
Matjazko, sicer se ti ne dobrikam, da ne bo pomote :)), ampak opazila sem, da odlično “testiraš” osebe (na tem forumu), predvsem ženske. Kar se mi na tem forumu dopade je pa to, da moški vsaj tukaj upate izraziti svoje mnenje, čeprav nam kdaj ni všeč. Ne vem, ampak vsaj meni se zdi, da imam v reali okoli sebe same take moške, ki se ne znajo po “moško” postaviti.
Forum je zaprt za komentiranje.