Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?

Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?

Pri 28 si še na faksu? To je pa daleč od sanjske ženske.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa še večje imajo!, se splača iti ven že zaradi tega. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spider hahaha, tale je bila pa res lame, veš nekateri smo šli delati v tujino, si nabirati izkušnje in je študij počakal oz. jaz sem ga vmes morala prekiniti ker sem dobila job v Londonu.

Ja kakšnega, pomivanje posode v restavraciji s hitro hrano? Hostesa?

Glej, ne ti mene za norca tu emt, nisem po župi priplaval, če bi ti res kaj naredila v tujini, s ene bi vračala v Slovenijo faks končal, rofl.

Pajkec kaj pa ti veš :), ne da se mi na take bedne komentarje sploh odgovarjati. Jasno je da si zelen od zavisti in imaš v sebi veliko jeze ker imaš probleme v zasebnem življenju. Ti iskreno želim vse dobro, resnično.

@preprostapunca: pišeš o lepih in pametnih vseskozi …. meni še nihče (ne tip ne baba) ni bil lep, če ni imel hkrati tudi kolikortoliko vredu karakterja! Tudi, če je nekdo na 1. žogo izgledal fantastično, pa če se je izkazala za bedaka, je tud njegova takozvana lepota izpuhtela.

Morda bi morala dodati še kilometrske noge in ostro brado? 🙂

Zadnjič sem padla dol na enega nasmejanega v delavskem pajacu, ki je na tankšteli spustil naprej nosečnico, pa sta bila še dva bolj poštrikana vmes je reku” gospa vi pa kar naprej stopite”, druga dva pa oba dva na telefonu. Tako da nasmejan urejen fizikalec.

Srček.
Drugič pa ti takemu ponudi, da stopi naprej … in tako dalje. 😉

Sprašujem se, koliko med.over forumašic bi lahko tale dvignil? Tiste, ki ste bolj lahko, vas vrže ko snop žita čez ramo in gre z vami. 🙂
[img]http://jeremyyeo.com/wp-content/uploads/2008/06/hunk1.jpg[/img]

it na levi roki, antilopa na desni roki, jaz za vratom (štuporama), princess pa od spredaj kot koalca, zdaj pa seštevaj :)))

Yup, js mu hočem six-packe šlatat lol

žž

Matjažko, kot hetero (saj si, ne ??) moški nisi relevanten za ocenjevanje tega, kar je ženskam všeč in jih privlači. Ampak tu si pa res dal šolski primer privlačnega moškega.

Uuuau, imaš okus! Moški je TOP! Za vse prste polizat…to pa je BINGO!

Dobra fotka, ni kaj. Matjazko, ti pa imaš okus za moške :).

matjažko je topl, garant.

Meni pa Keni ne sedejo. 🙂
Je zelo podoben fantu od Tom Forda. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Punce, ne pregoret, tale fant je ziher gej.

Matjazko je izbral dobrega tipa, ni kaj.

Če lahko mimogrede vprašam ženske in moške na tem forumu. Ali se samo meni zdi, da v reali nekatere ženske, kadar jim je všeč nek moški izpadejo kot neresne frflice oziroma se obnašajo kot kakšne najstnice. Čim pride kak nov moški v kolektiv, za katerega pa tudi ni potrebno, da je lepotec kot tale na sliki, se že cela četa žensk lepi nanj. Ali se vam zdi, da se tudi moški tako obnašajo pri ženskah, ali pa imam le jaz napačen občutek, da so takšne praviloma ženske?

Antilopa, oboje je tko, ko pride novo meso v firmo se bodo popali in na novinca ali novinko. Samo ženske to mogoče na drugačen način delajo.

Drugače pa tale dec na sliki je res yum, Matjazko a je to tvoj prijateljček? 🙂

Matjazko je bolj nočna ptica, tako da se bo verjetno kasneje oglasil. Ja, tale tip na sliki je baje fouš Matjazku, ker je lepši :)))).

Tipi se ne obnašajo kot frflice, ampak se preprosto šopirijo kot pavijani. Na lepem vlečejo not trebuhe, govorijo z nižjim glasom in se delajo, da je prižiganje računalnika (ali katero koli banalno opravilo že) najmanj srednje zahtevna jedrska znanost.

Ferbčna, zdaj si me pa nasmejala.

Se opazi, da nekaj šmirama, a ne? Samo ni nič resnega, poleti ji samo trato kosim, spomladi pa ji vrt preštiham…

Matjazko, dej mu reč da naj pride v Kranj ker se sončam, da me bo namazal pa pokosil travo:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close