Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek noče dotikov…poljubov..objemov…kaj ji je???

noče dotikov…poljubov..objemov…kaj ji je???

Bi rekel, da se fant premalo posveča njenim občutjem ali pa samo misli, da se posveča, v resnici pa še ne ve, kaj to sploh pomeni. To dela tako, da ima ona občutek, kot da je ne razume. To je pa tudi njena dolžnost, saj ima svoj jezik, pozna svoje želje. Mogoče je to tudi počela nekaj časa, potem pa preprosto obupala s časom, ko je videla, da fant ne “zna”. Na žalost lahko samo ugibamo, ker nimamo zgodb obeh strani, gotovo pa ni krivda samo na eni strani. Včasih eden potrebuje nekaj, kar se drugemu zdi nesmiselno in dokler se to stanje ne spremeni, gre odnos samo navzdol, partnerja pa se vedno bolj odtujujeta.
Meni se zdi, da odnos ni dovolj iskren, razen, če je avtor vse, kar je povedal tu, povedal tudi svoji partnerki. Če ji je, nas zanima njen odziv. Če ji ni, potem se zdi, kot da išče krivdo le v njej, seveda v nemoči storiti karkoli drugega, ker se mu zdi, da dela vse, kar zna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja. Ponavadi to ljudje mislimo. Pa to priznamo ali pa ne.

Jaz pa bolj obup berem kot neko izrazito zamero. Ali pa vsaj še obup.

Kdo bo ustvarjal pogoje? Oba, ali pa nobeden. Vmesne poti ni. On jih poskuša ustvarjat, ona ne. Bi se v tem strinjala z Sadnim. Brodolom je hitrejša pot do lepšega življenja.
4 leta skupnega življenja pač ni več štart. 4 leta je ravno dovolj, da sta se spremenila od najstnikov do nekaj starejšega.

Si imel ti? Pa ti napiši iz lastnih izkušenj, če jih imaš.

Če je to znotraj ženskega pogovora, bi že lahko držalo. Če je pa to znotraj moškega pogovora, pa absolutno ne drži.

S tem se deloma strinjam. Če to res ni naredila oz. ne dela. Torej da res ne govori o sebi. Ampak veš, Sadni, samo eno plat te zgodbe poznamo. Samo eno. In sprašujem se, kaj je še vse odzadaj. Mi lahko samo domnevamo, kaj bi lahko bilo, zakaj se njegova partnerka tako počuti, tako odziva, ampak samo naša domneva je to. Izhajamo pa tako ali tako samo iz sebe in tega, kar je nam znano.

Zakaj ti Denzi-ju tako 100% verjameš, da vidiš njo kot edino odgovorno za nastalo situacijo?

Kaj pa vem, če ga res dojema za prijatelja. Do prijateljev si vsaj prijazen, strpen, in ti je mar za njih, kako se počutijo, in ti je mar, kaj lahko ti narediš za njihovo dobro počutje. Vsaj malo mar. Me zanima, kako Denzi njo dojema…

Če je to znotraj ženskega pogovora, bi že lahko držalo. Če je pa to znotraj moškega pogovora, pa absolutno ne drži.

S tem se deloma strinjam. Če to res ni naredila oz. ne dela. Torej da res ne govori o sebi. Ampak veš, Sadni, samo eno plat te zgodbe poznamo. Samo eno. In sprašujem se, kaj je še vse odzadaj. Mi lahko samo domnevamo, kaj bi lahko bilo, zakaj se njegova partnerka tako počuti, tako odziva, ampak samo naša domneva je to. Izhajamo pa tako ali tako samo iz sebe in tega, kar je nam znano.

Zakaj ti Denzi-ju tako 100% verjameš, da vidiš njo kot edino odgovorno za nastalo situacijo?

Kaj pa vem, če ga res dojema za prijatelja. Do prijateljev si vsaj prijazen, strpen, in ti je mar za njih, kako se počutijo, in ti je mar, kaj lahko ti narediš za njihovo dobro počutje. Vsaj malo mar. Me zanima, kako Denzi njo dojema…[/quote]

Eeeem… jaz za prijatelje in njihovo dobro počutje ne skrbim spet v toliki meri :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kdo bo ustvarjal pogoje? Oba, ali pa nobeden. Vmesne poti ni. On jih poskuša ustvarjat, ona ne. Bi se v tem strinjala z Sadnim. Brodolom je hitrejša pot do lepšega življenja.
4 leta skupnega življenja pač ni več štart. 4 leta je ravno dovolj, da sta se spremenila od najstnikov do nekaj starejšega. [/quote]Vedno mora eden začet in pritegnit še drugega, če je to pomivanje posode je to hitro fertik, če je to kaj drugega pa naj sam razmišlja.
Ja po tem času sta ravno polizala ves med, sedaj bi bilo najlažje it narazen in k drugi čebelci lizat med…..
Klasika…. :/

Sem prepričan, da tam ne bo tako slepo ribal krožnikov kot jih je sedaj 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moje mnenje je tako, da partnerici enostavno nisi všeč in da si te telesno ne želi. Najbrž si te nikoli ni. Ženske včasih izberejo partnerja po drugih kriterijih, med katerimi ni fizične privlačnosti in posledično moškemu ne morejo nuditi tistega, kar on pričakuje. Goli seks občasno ja, izkazovanje nežnosti, poljubi , dotiki in podobno pa ne.
Kruto, ampak resnično.

On_ in Robi sta vse povedala. Nimam kaj dodat. denzi aka goveja župa se je očitno tud ohladil, verjetno z litri mrzlega piva 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close