noče dotikov…poljubov..objemov…kaj ji je???
S tem, ko sama pravi, da je takšna kakršna pač je, le omogoča, da se njene izkušnje in vzorci prenašajo naprej. Tako bo njen otrok spet “podedoval” problematičen odnos in bil žrtev ločenih staršev. Kot je bila sama.
Seveda pa se tu piše le o tem, kako ima le ona težave za razčistiti. Pa jih sigurno nima le ona.
S tem, ko sama pravi, da je takšna kakršna pač je, le omogoča, da se njene izkušnje in vzorci prenašajo naprej. Tako bo njen otrok spet “podedoval” problematičen odnos in bil žrtev ločenih staršev. Kot je bila sama.
Seveda pa se tu piše le o tem, kako ima le ona težave za razčistiti. Pa jih sigurno nima le ona.[/quote]
Seveda jih ima tudi on. V prvi vrsti bo moral postat dedec in pokazati malo hrbtenice. S samo še bolj intenzivnim gruljenjem in prhutanjem s perutničkami (kot svetuje On_ ) daleč ne bo prišel. Problem takih ljudi kot je ona ponavadi je, da si po eni strani pozornosti želijo, po drugi pa je niso pripravljeni sprejemati, saj je niso navajeni. Jim je tuja in moteča. Še posebej, če je od osebka, ki je bil izbran bolj kot ne za osnovno sredstvo (tu se pač moram s fotrovim sinetom le malo strinjati).
Kar pravim je, da bo potreben najprej resen pogovor, jasno artikuliranje svojih želja, dati vedeti, da se isli resno in predvsem potem tudi stati za predočenimi odločitvami.
Jaz nisem pisal “le o njej”. 😉
Sploh nisem pisal o njej…..[/quote]Saj to je ponavadi problem tvojih nasvetov. Kot da je izvirni greh vedno samo v moških.[/quote]Mogoče se res tako bere, vendar, če si on nekaj želi od nje naj se za to tudi potrudi na ustrezen način! Ta, ki ga ima sedaj ne bo obrodil želenih sadov, se meni zdi 😉
Tudi pri golobčkih sledi po intenzivnim gruljenju in prhutanju s perutničkami, da samička strastno počepne…. če bi jo pa kljuval pa ne bi bilo nič….. 😉 :)))
Ne vem zakaj bi bilo pri ljudeh drugače? :/
…da se je malo izpovedal…. ;)[/quote]
Oh, kako si že želim, da bi enkrat napisal, da se je komaj rešil, ker se je prejšnjo noč utapljal v sli … da še vedno čuti na koži dotik njenega prepotenega telesa … da se je prebudil z nasmehom na ustnicah, ki so še malo pred tem s poljubi okušale njene … in to vse v njegovem slogu.
Kaj ne bi bilo luštno (enkrat za spremembo) kaj takšnega od njega prebrati?
…da se je malo izpovedal…. ;)[/quote]
Oh, kako si že želim, da bi enkrat napisal, da se je komaj rešil, ker se je prejšnjo noč utapljal v sli … da še vedno čuti na koži dotik njenega prepotenega telesa … da se je prebudil z nasmehom na ustnicah, ki so še malo pred tem s poljubi okušale njene … in to vse v njegovem slogu.
Kaj ne bi bilo luštno (enkrat za spremembo) kaj takšnega od njega prebrati?[/quote]To potem ne bi bil več njegov stil…. On je srečen ko šinfa, za kar so drugi krivi….. 😉 Negativec :))))
Tukaj ni problem seks. Problem je v tem, da sta vidva odtujena. Razen otroka tukaj ni ničesar, kar bi vaju trdneje povezovalo. Če ne bi bilo otroka, bi bila verjetno že zdavnaj narazen.
Za dober seks se moraš s človekom najprej pokonektat na eni drugi ravni. Vidva, kot je videt, živita vsak v svojem svetu. Na žalost to mnogi ugotovijo šele, ko je seks zanič. In slab seks ne pelje v nič dobrega.
Ker so pa tukaj tudi posamezniki, ki so v nedavnih temah zatrjevali, da seks za zvezo ni pomemben, upam, da dobiš od njih kakšen čudežni nasvet kako biti srečen brez seksa ali s slabim seksom.
Auč, to pa boli :))) …
Še dobro da jaz tega nisem trdila. Če pa slučajno sem, pa me le naj zdej z mojimi lastnimi besedami kdo krcne po nosu.
V glavnem, se strinjam. Strinjam s tem, da je seks še kako pomemben za dober in lep partnerski odnos.
Ampak kot že avtor v uvodnem postu ugotavlja, seks brez čustev pri partnerju je kot delati silo – posiljevati…
Sex jej katalizator. vse, kar se nabere čez dan, mesec, letom, leti… se pokaže na sexu. Po drugi strani pa dober sex sam po sebi ne pomeni, da gre za tud dobro zvezo, definitivno pa tako stanej ne more dolgo trajati in še tako fantastičen sex se po daljšem obdobju medsebojnih težav začne lomit … in tako smo od profesorice sexa prišli do guljenja 1x na 3 mesce pa še to je na prisilo. On malo zagruli, jo zmasira, ona se vleže in reče opravi. Kako ponižujoče! Za enega in za drugega. Cela procedura. Od nagovarjanja do samega akta.
Nekje v tej kolobociji sta se pozabila pogovarjat z besedami. Pogovorita se, obiščita pomoč za pare in naj se sliši še tako neverjetno, ne sexajta, dokler ne rešita težav. Med preletavanjem postov sem zasledila komentar, da jo probaj videt kot osebo, ne kot spolni objekt. Verjamem, da se trudiš, da ti ne bi misli speljevalo na mesenost (ko jo recimo masiraš) pa vseeno, kako lahko seksaš z nekom, ki ti jasno kaže, da se mu to gnusi? Ki te zavrača? Ki te ne sprejema? Oz. ne. Ob katerem se ti počutiš zavrnjeno in nesprejeto? Zato mislim, da si tudi sam neiskren tu in si mečeš pesek v oči. Raje zagrabiš drobtinico, kot da bi prijel bika za roge in se lotil težave.
Želim vama, da zopet najdeta drug drugega – predvsem pa vsak sebe.
Pa sej ti je povedala kaj jo moti; a fantje ne razumete namigov???
Povedala je, da je dobila od bivšega kakšno darilo.
Torej se bo potrebno potruditi kaj v tej smeri: punce želimo gentlemene, ali jo povabiš na pijačo, kosilo, kaj kupiš?? Mislim, da fantje premalo naredite na tem področju.
Jaz sem ravno zaradi tega razoga pustila bivšega, ki je kar pustil, da sem jaz plačevala, zato mi tudi do sexa ni več bilo, čeprav je bil drugače sex dober, ampak se ti enostavno človek zameri….
lp
zveza
kupim ji nešteto darill povabim sem ter tja…uzivamo v skupnem dnevu ampak enostavnoo ni ji do dotikov poljubov..ni fora v teh darilih denarju ..pravi da ona je rojena sama zase da zivi samo sama z otrokom!!! ni fer odnosa to je tista stvar ki me moti ..evo kuham kosilo ona pa me grdo gleda! pravi da ima tak dan.. vsak dan je tisti ki je slab..ne da bi priskočila k meni pa rekla kok si priden…fak a je to tok tezko…moja pozornost do nje za vsak korak je pa uredu..pohvala tam pohvala tam..vpšanje za to vprašanje za tisto..vse to a njej je tezko do vsega! ni omembe vredno..vem da sem dober moški ki znam ugajati zenskam in najbolje mi je da izberem svojo pot tisto katera me bo vodila do tiste katera me bo cenila…jaz njo hkrati tudi ona mene! varanje..nedelaj tisto kar ne zeliš da kdo dela tebi! pa lep pozdrav vsem in hvala na svetovanjih…
denzi, mojega ne boš komentiral? Se ti ne zdi logično, da OBA prispevata k slabemu odnosu? Je težko vprašat, kaj je narobe? Po možnosti sredi kuhanja med vama? I(n ko jo objameš, ona pa se ne odzove – kaj narediš takrat? Ko ji v očeh vidiš odpor ali žalost, kaj storiš? Po pisanju sodeč se delaš, da tega ne vidiš in nadaljuješ s početjem. Dejansko ignoriraš realnost in pol se čudiš, da se tudi sam počutiš nesprejetega in neslišanega? Koliko pa si naredil da te sliši? In da ti njo slišiš?
Imata otroka. Koliko se ukvarjata skupaj in koliko vsaj posebej? Sori, sam, pri tebi se vse giblje okoli sexa in tega, da te telesno zavrača. Telesno zavračanje je red alarm!!
Nehaj si zatiskat oči in dvigni preprogo, kamor sta nametala kup stvari, ki jih ne želita videt in se z njimi soočit! Začni iskat resnice, namesto iluzije!
wtf za sex darilo? Pa saj ni kur.bica.
exotic
zadel na polno ona zasluzi par sto evrov na mesec jaz na mesec v tem času čeprav je resecija zasluzim okoli 2tisočaka stem da je živim v hiši dokončana..pred tem pa delo v švici 2 leti! finance niso problem..zanjo pa z 800 euri najemnina otrok hrana..stroški avta itd..ja bilo bi zanimivo! hvala vsem na komentarjih! lp
Forum je zaprt za komentiranje.