noče dotikov…poljubov..objemov…kaj ji je???
exotic…se iskreno opravičujem..;) ma tole vse skupaj res ko predelujem v glavi mi je polna zmešnjava.. 😉 nobene hvaležnostii…to me ubija…negledam materialnih dobrin ki sem jih dal ampak vsa ta moja pozornost trud za prazen nič.. katastrofa! samo ona in še enkrat ona..mene ni nikjer..nevem izgleda da pač ta moj trud nebo dovolj in bom kmalu predivdevam in upam užival v svojem samskem živlenju;)
…da se je malo izpovedal…. ;)[/quote]
Oh, kako si že želim, da bi enkrat napisal, da se je komaj rešil, ker se je prejšnjo noč utapljal v sli … da še vedno čuti na koži dotik njenega prepotenega telesa … da se je prebudil z nasmehom na ustnicah, ki so še malo pred tem s poljubi okušale njene … in to vse v njegovem slogu.
Kaj ne bi bilo luštno (enkrat za spremembo) kaj takšnega od njega prebrati?[/quote]
Jaz bi tudi uživala v branju, samo mislim, da tega ne bo napisal….Njega je ena dotolkla. Se pa strinjam z njim, da je manipulacija s partnerjem nekaj najbolj podlega, čeprav sta avtor in njegova žena za take podlosti premlada.
S čim pa ti kažeš svojo hvaležnost, denzi? Ti si tud na nek nalin kalkulator. Da ji skuhaš in jo zmasiraš, pričakuješ, da bo to zgaldilo spore. No, zgleda je masla na glavi preveč.
Sploh pa: v dobrem in slabem, kajne? Kako dolgo se ti trudiš za spremembe in kaj vse si naredil, da bi vama oz. vam trem bilo boljše?
Kaj bi pa ti naredila na njegovem mestu? Za kakšne vse spremembe bi se potrudila? Kaj bi ti na njegovem mestu vse naredila, da bi bilo vse bolje? Kar konkretno povej, koliko gora bi moral tip premaknit, da bi pokazal dovolj hvaležnosti za tisti hlad, ki mu je podarjen od njegove “drage?”
Če bi imela ti takega zlovoljnega tipa doma, kot ima on žensko, kaj vse bi ti storila, da ga razvedriš? Kaj vse bi žrtvovala in pretrpela v sami hvaležnosti, da mu lahko pomagaš?
Sem že v prejšnjem postu vse zapisala. Ne gre za ugajanje, ampak za razbijanje iluzij, za delo na odnosu. Pogovor, strokovna pomoč itd. Če pa nekateri raje jamrate, kako se vam godi krivica in podobno, potem raje odidite iz odnosa, ker niste pripravljeni sprejet odgovornosti za svoj delež na svoja ramena in se potrudit za drugačne rezultate.
Sem že v prejšnjem postu vse zapisala. Ne gre za ugajanje, ampak za razbijanje iluzij, za delo na odnosu. Pogovor, strokovna pomoč itd. Če pa nekateri raje jamrate, kako se vam godi krivica in podobno, potem raje odidite iz odnosa, ker niste pripravljeni sprejet odgovornosti za svoj delež na svoja ramena in se potrudit za drugačne rezultate.[/quote]
In kaj konkretno bi ti storila s tipom, ki bi se obnašal tako kot tale ženska iz teme? Kaj bi storila na odnosu, namesto da bi jamrala, kako se ti godi krivica? Koliko odgovornosti bi si naložila na ramena in kako KONKRETNO bi se potrudila za drugačne rezultate?
Težava je, da morata v primeru para biti oba za to, da se nekaj izboljša. Tu očitno ni tako. Zanjo je dovolj dobro tako kot je. Manjka morda le še kakšno darilo.[/quote]
LOL zanj več kot očitno tudi, saj tudi sam sodeluje v tejle igrici. Sori, sam dokler se bosta oba takole preigravala in štela, kaj sta drug za drugega storila, bo zadeva ostala nespremenjena.
@goveja župa, če že greš dobesedno kopirat nekoga, bodi toliko fer, da citiraš avtorja in ne prodajaš napisanega kot svoj izdelek!!
S čim pa ti kažeš svojo hvaležnost, denzi? Ti si tud na nek nalin kalkulator. Da ji skuhaš in jo zmasiraš, pričakuješ, da bo to zgaldilo spore. No, zgleda je masla na glavi preveč.
Sploh pa: v dobrem in slabem, kajne? Kako dolgo se ti trudiš za spremembe in kaj vse si naredil, da bi vama oz. vam trem bilo boljše?
krivokljun! nisem noben kalkulator niti nič….jaz naredim vse brez problema ampak če je ona hladna to ne pomeni da imam jaz kaj pri tem…noče objemov poljubov niti nič..haloo kaj ti špila po glavi hočem pogovor ona pravi da taka je..da spremenit se ne more…potem pa jaz igram igrico ko skuham in vse..aaa pa saj nisi stara 20 let…!trudim se pa 4 leta in vztrajam ..tisti ko me poznajo in se druzijo z nama pravijo da vsa čast menii..tako da le nisem tako slab! pa lep večer in brez zamere..
aja z čim jaz kažem svojo hvaležnost kaj naj ji še prste na nogi začnem lizati preden obuje čevlje?? za kaj?? zato da se ji nič neda…vedno utrujena in izmučena…stem da jo jaz živim in vse???? in še potem ko bi moralo priti do normalnega spontanega sexa je tudi to težko…se mi zdi da ne..! prava bi bila zadovoljna in vesela da bi imela takega tipa..moža!
Denzi ti narediš “vse”, ji kuhaš pospravljaš, plačuješ položnice ne dobiš pa tistega kar si ti želiš “spontani sex”.
Ja očitno vse to kar delaš ni recepr, da bi dobil to oz, da bi ti ona nudila spontani sex oz da bi si želela s tabo seksat 😉
Kaj boš sedaj? Še naprej javkal kako se ti godi krivica ali boš kaj spremenil, zaigral na kake druge strune? 😉
Denzi ti narediš “vse”, ji kuhaš pospravljaš, plačuješ položnice ne dobiš pa tistega kar si ti želiš “spontani sex”.
Ja očitno vse to kar delaš ni recepr, da bi dobil to oz, da bi ti ona nudila spontani sex oz da bi si želela s tabo seksat 😉
Kaj boš sedaj? Še naprej javkal kako se ti godi krivica ali boš kaj spremenil, zaigral na kake druge strune? ;)[/quote]
To pa tudi mene zanima, na kakšne strune bi ti na njegovem mestu zašpilal? Kaj bi ti konkretno spremenil, namesto javkal o krivicah? Krivokljunka je tudi takole začela modrovat, pa ni nič konkretnega potem za predloge skupaj spravila. kako bi se ti problema lotil?
Če že nekomu napišeš, da javka, pa da se obnaša kot da se mu je zgodila največja krivica na svetu, potem bi mu vsaj lahko predlagal kakšno rešitev. Mater kir debil si ti On_.[/quote]Kaj bi ti instant recept?
Kaj naj mu napišem, da jo prime za…… levo koleno, če na desnega ne trza?
Menda je toliko, da bo sam skapiral kaj naj naredi drugače, če mu kuhanje in pospravljanje ne prinese želenih rezultatov! Menda toliko pozna svojo ženo, če mu pa tudi to ni mar in se ne zna potrudit, da bi jo slišal potem je pa vsak nasvet đabe……
Bučko Sadni….. :/
Itak ja, dajmo spet vso krivdo zvalit na moškega. On je tisti, ki je neodgovoren, ki ji premalo prisluhne, on je tisti, ki mu ni mar za zvezo in mu je vseeno za nastalo situacijo. Tema je pa kar sama od sebe nastala, pa to, da nas že od samega začetka sprašuje kako naj žensko pripravi k pogovoru, tudi ne igra nobene vloge tu.
Tipični nasveti tradicionalistev.
Očitno so ji otrok in klasično monotono partnersko življenje ubili naravno željo po spolnosti.
Morda se je njeno telo po porodu spremenilo in se ne počuti več seksi.
Morda ji ti nisi več seksi. 🙂
Morda je res utrujena – beri v neke vrste depresiji, ki se lahko kaže tudi v občutku utrujenosti.
Morda je na splošno nezadovoljna s svojim življenje – spet smo pri depresiji.
Kaj lahko narediš?
Morda bi lahko šla za kakšen dan kam sama, brez otroka.
Lahko greste vsi skupaj na kakšen romantičen dopust.
Lahko jo presenetiš v seksu s čim novim. Ne vem kaj ji paše, česa je navajena. Lahko ji kupiš zapeljivo spodnje perilo. V normalni trgovini, ni nujno, da je sex shop, lahko pa tudi. 🙂
Občutek imam, da vidva vse od rojstva otroka nista uspela nazaj vzpostavit normalen seksualen odnos. Nosečnost in rojstvo otroka spremenita spolno življenje. Se je treba zelo potrudit, da je potem vse spet “po starem”. Se nekaterim tudi zgodi, da potem sploh več ne seksajo. Tudi po več let.
To,da se je marsikaj spremenilo,moraš razumet kot dejstvo. In ni pametno, da kar “zahtevaš” svojo običajno dozo seksa. Teži bolj h kvaliteti ne h kvantiteti. Naj ne bo seks ena od vsakdanjih obveznosti, ampak nepričakovano nenavadno doživetje.
Uporabi domišljijo in vnesi v vajino spolno življenje kakšno novost. Ne samo tistih 5 minut preden si želiš odpeti zadrgo na hlačah, ampak tudi drugače. Pošlji ji tekom dneva kakšen prijazen sms.
Mogoče bodo sčasoma to bolj nagajivi smsi.
Rajcajta se njaprej z možgani,ker seks se začne najprej godajat v glavi. Če tam nič ne dogaja, je vse skupaj bolj plehko, noge narazen pa gremo. In užitek pri tem? Kot da bi dojenčku zamenjal plenico.
Predvsem pa je ne priganjaj s tem seksom in idejo, da mora uživat v seksu,dajat pobudo. To jo bo še bolj odrinilo od tebe. Poskusi se ji ponovno približat. Previdno, nežno in počasi. 🙂
Sadni temo je spisal moški, ki mu nekaj ne štima. Kdo naj potem kaj spremeni?
Kaj bi mu ti svetoval? Naj nagarba nehvaležno babo, da bo po steni plezala, ker on je popoln? :/ :/
Po moje, če mu ni všeč tako kot je naj pač on ustvari pogoje, da se bo odnos odvijal drugače kot se sedaj, naj tisti, ki mu tako stanje ne ustreza prvi povleče neke poteze, naj pač reskira. Ali naj raje trmari na svojem bregu ponosa? Kaj se ti zdi kdaj se bo bolj verjetno kaj premaknilo (na bolje)?
Forum je zaprt za komentiranje.