Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne znam kuhat

Ne znam kuhat

Japkica, zakaj pa ti rabiš igračko? Nisi malo prestara? 😀 Menda smo moški najdragocenejše igračke v ženskih rokah, ki jih znajo s pridom uporabljati.:D

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Menda se to nanaša na vse žarnice, tu so pa vsi pisali o sijalkah; jaz bi samo pripomnila, da si malo preberite, kako je z električnim! in EM! sevanjem tega blagostanja, dalje, z reciklažo, sem prepričana, da marsikdo tega ne ve, kako je to strupeno, sicer ne bi imeli košev za žarnice kar za hrbtom trgovcev v trgovinah in še to, sploh še ne vemo, kakpšni so vse stranski učinki, ker so v rabi šele nekaj let… no samo v toliko.
Kar se tiče svetilnosti in moči , je pa pač tako a ne, da je najbolj zdravo svetilo tisto, ki ima to razmerje (izkoristek) pač najslabše…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

V kombinaciji z…http://www.crimezzz.net/serialkillers/B/BESNARD_marie.php
V kolikor je predolgo, preberi prvi in zadnji stavek.
Aja pa še tole, kar se tiče naravoslovja, analiz, je bila stvar jasna. Toliko o tem, kako delo opravljamo naravoslovci in tisti, ki to niso. ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Napisala si, da ustvarjaš po kuharski knjigi, tako da sklepam, da to niso ravno zadeve kot hrenovke in jajca na oko, ampak najbrž nekoliko zapletenejše jedi, vredne imena “kosilo”? Torej neke osnove že imaš. Najbrž potrebuješ samo več prakse – pogostejše kuhanje in postopno nekoliko zapletenejše jedi ter samozavest v roke, pa bo. Skrbi te, da bi se pri fantu razkrila nesposobnost? Od tega, kako bodo vrednostili tvoje kuhanje, so odvisni oni in njihove navade doma (če ne komplicirajo, zelo komplicirajo in vsak dan pečejo itd.). Če boš dobila kakšno zateženo in “prepametno” taščo, pa tako ali tako po njenem ne boš nikoli znala kuhati (tudi če boš delala bolje) in ti bo ves čas molila nos zraven in nadzirala, da nisi slučajno dala kake eksotične začimbe not, ki je ona ne daje, pa da nisi slučajno zrezkov ali solate odrezala za kak milimeter drugače, kot ona.

Srečno!

@neznam: Nočeš ali hočeš? Nobena se ni rodila kuharica, zato pobrskaj med policami in privleči na plano prašno kuharsko knjigo in začni brat. Ali pa bodi moderna in se odpelji na http://www.kulinarika.net imaš ogromno receptom, nasvetov o tem in onem.

Začni eksperimentirat s hrano, malo jo popraži, okušaj, tako ti bo kuhanje postalo v zabavo. Sčasoma boš še kako začimbo gor vrgla. Meni se zdi fer, da če živiš v skupnem gospodinjstvu še z nekom, da ne kuha samo en, torej samo tvoja mama.

Neznanje ni opravičilo.

Meni je super kuhat, se mi pa večkrat tudi ne da. Ponavadi zmrznem (svojo) hrano ali zelenjavo, sadje in jih uporabim takrat, ko ni sezona zanje ali pa, kadar želim kaj na hitro narest. Enolične hrane se hitro naveličaš, ne moreš se cel teden prehranjevat z recimo špageti na žnj-načinov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close