Ne znam kuhat
Hehehe malo(meščan) kuhat sicer znam, “gospodinja” pa nisem … če pa že komu kaj postrežem pa to z veseljem naredim in ne iz razočaranja.:)
Resnica…. ja vem, da te booooooooooliiiiiiiii ….. je pa daleč od pljuvanja :)[/quote]
Bibitka, no use, resnično, ti napravi domačo nalogo, saj veš katero, potem pa lahko kaj skupaj skuhava za take, kot je spider. Nekaterim je očitno dano, da jih bo še dolgo bolelo.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Se trudim s to nalogo, pa nisem prepričana, če mi bo uspelo… če bo sila te pokličem na pomoč.:)
Za take, ki imajo radi različne vrste jedi, ne bova imele težkega dela.:) Šmorn pa je itak moja specialiteta.:)[/quote]Ah kakšno pomoč… ne vem, kaj si imela v mislih, jaz nisem pristojna za take naloge, ni to moje področje, jaz sem bolj za v kuhinjo, no mogoče bi še lahko dala na analizo kakšno zelišče, če ni morebiti strupeno, namreč zdaj je ravno čas, ko nekateri po gozdovih nabirajo kake zeli pa je treba paziti, da jih ne zamenjamo s čim strupenim. Še Robija bi bilo dobro o tem poučiti, on menda tudi malo z raznimi recepti eksperimentira, ko je vegetarijanec, naj pride raje k nama na kosilo, kot da sam kje kaj išče, kaj praviš?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Se trudim s to nalogo, pa nisem prepričana, če mi bo uspelo… če bo sila te pokličem na pomoč.:)
Za take, ki imajo radi različne vrste jedi, ne bova imele težkega dela.:) Šmorn pa je itak moja specialiteta.:)[/quote]
Bibitka, škoda, da ne znaš narediti cesarskega praženca, ampak zgolj šmorn, bi se oglasil kaj pri tebi, da bi se skupaj mastila. 🙂
Bo katenjka naredila cesarski praženec 🙂 če imaš pa rad kaj bolj takega, za sabo vzet, pa lahko jaz naredim skutine-pehtranove buhtle :)[/quote]
Jaz bi že poskrbel za nadev….Samo ne vem, če je Bibitka bolj tradicionalno usmerjena in pride v poštev le marmelada ali pa bi bila zadovoljna s kakšno vanilijevo kremo…:)
Mogoče se premalo oziram za mlajšimi modeli..Tistimi do 25 let…:)
Robi kako pa tega ne opaziš 🙂
Krajše kiklce, hitreje skuhana kosila, hitreje oprano perilo, bolj drzne kopalke, manj kosmate,…. :))
O tehnologiji pa raje ne, ker še trenutno obdelujejo industrijsko revolucijo, čez kakšnih sto let pa bodo spoznale tehnologijo prve svetovne vojne :)[/quote]
Hja prvo vojno so dobili kemiki, drugo fiziki, tretja menda pripada biologom? je pa tako, kar se tiče ravno tehnologije prve sv. vojne, a ni strup že od nekdaj bil bolj v pristojnosti žensk…ne vem no… jaz ne bi bila tako neučakana na tvojem mestu…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Bo katenjka naredila cesarski praženec 🙂 če imaš pa rad kaj bolj takega, za sabo vzet, pa lahko jaz naredim skutine-pehtranove buhtle :)[/quote]
Jaz bi že poskrbel za nadev….Samo ne vem, če je Bibitka bolj tradicionalno usmerjena in pride v poštev le marmelada ali pa bi bila zadovoljna s kakšno vanilijevo kremo…:)[/quote]
Vanilijeva krema bo v redu Robi, upam, da jo znaš pripraviti, jaz večkrat delam rogljičke iz kvašenega listnatega testa, saj veš mini 7days…marmelada je tudi kul, ali pa špinača, moram poskusiti še s pehtranom… včasih res začutim globoko empatijo do nevegetarijancev, ki so čisto preveč omejeni s tisto za človeka nehrano pa ne vidijo ničesar drugega.
Ja seveda do 25, kaj pa drugega… čeprav jaz sem začela kiklice nosit šele po 25em, pa kitke si spletem in potem me v trgovini tu vsi tikajo, alkohola pa sama sploh ne morem kupit. A misliš, da bo pri 30+ kaj boljše 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Ne pečem peciva…..Ne upam preveč jesti…Moram paziti na linijo…:)
Ti kar ostani pri kiklicah…:)
Mogoče je to le neko obdobje, ko želiš ugajati…Ko boš našla svojega princa, te bo verjetno malo minilo…Ne bo več takšne potrebe.
Ti kdo drugi kupuje alkohol ? Saj jaz ga tudi ne morem, ker ga ne rabim.
To je res. Večina nikoli ne pogleda na tiste police, kjer je kakšna bio hrana, pa druge alternative.
Praksa pravi drugače 🙂
Poglej enostaven primer. Žarnica je v uporabi že več kot sto let pa še danes 99,9999 % žensk ne ve praktično nič o njej :), kljub temu, da jih uporabljajo dnevno.
Če zna ženska sama zamenjat žarnico pol je to že velik uspeh, če pa še pozna koliko vatov ima pol pa je to za Guinnessovo knjigo rekordrov. Da pa še slučajno ve kakšno fasungo ima žarnica ali pa tip žarnice pol pa ji je potrebno postavit kip kot najbolj razgledani ženski na svetu 🙂
Da sploh ne omenjam kakšnih bolj zahtevnih naprav 🙂
Glede strupov pa takole. Tisti “strupi”, ki so nastali na štedilniku so res bolj v domeni žensk :))
Praksa pravi drugače 🙂
Poglej enostaven primer. Žarnica je v uporabi že več kot sto let pa še danes 99,9999 % žensk ne ve praktično nič o njej :), kljub temu, da jih uporabljajo dnevno.
Če zna ženska sama zamenjat žarnico pol je to že velik uspeh, če pa še pozna koliko vatov ima pol pa je to za Guinnessovo knjigo rekordrov. Da pa še slučajno ve kakšno fasungo ima žarnica ali pa tip žarnice pol pa ji je potrebno postavit kip kot najbolj razgledani ženski na svetu 🙂
Da sploh ne omenjam kakšnih bolj zahtevnih naprav 🙂
Glede strupov pa takole. Tisti “strupi”, ki so nastali na štedilniku so res bolj v domeni žensk :))[/quote]
Pajade!! Iz ene menjave žarnice delaš neko posebno! Ti to po sebi meriš sposobnosti? :)))
Če bi ženska morala sama žarnico zamenjat, bi to tud nardila no. Ne se hecat s takimi teorijami. Malo preveč poniževalno in vase zagledano je tole posploševanje. To delo pač moški že v svoji naravi raje opravi sam, da se počuti bolj “moško”, zato ženskam tega nikoli ni treba. Podobno je z nekaterimi ženskimi opravili in moškimi izkušnjami na tistem področju. Sicer pa se nekatere ženske še niso povsem osamosvojile, iznenačile z moškimi, to obdobje šele nastopa. Na vseh področjih pa so izjeme. Za vsakega se najde primerna ali za vsako se najde primeren. Smo si dovolj različni.
Forum je zaprt za komentiranje.