Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne znam kuhat

Ne znam kuhat

Koliko kaj znate kuhat tisti oz. tiste, ki še niste v vezi?
Jaz živim še doma pri mami, dajem za hrano denar, vendar kuham pa ne. Zajtrk in večerjo ter malice si seveda sama naredim. Kosilo pa mama kuha. Sploh pa tako meni kot sestri prav paše, ko prideva pozno iz službe imeti toplo kosilo. Dobro, če mame ni doma, tudi včasih dva, tri tedne, potem že skuham tudi kosilo, ampak to bolj tako osnovne zadeve.
Je pa stvar zdaj nerodna: novega fanta imam in ne bi mu rada priznala kako sem nesposobna kuharica. Ne upam si mu povedat, da sem glede tega totalno smotana. Zdaj doma ni problema: vzamem kuharsko knjigo in po njej kaj ustvarim. Samo nekje drugje pa je to težje, se razkrije nesposobnost.
Znate vse ženske kuhat?

Jaz znam, in razlog, da sem se naučila, ni bil tako romantičen kot v tvojem primeru. Po kuharski knjigi sem malokdaj gledam kar se tiče kuhanja, kar se tiče pečenja pa, pač s tem raje več eksperimentiram. Sicer pa preko interneta oziroma preizkušeni recepti babic, in tete. Pa seveda moj oče. On tudi zna kuhat. Je pač netipični moški, menda.
Kuhati je umetnost, pa ne samo to… Mogoče ti bo všeč. Meni najprej sploh ni bilo.
Ah ženska pa res lahko zakamuflira to, da ne zna kuhat. Še hujše grehe znamo.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tipična moderna ženska: misli, da ima službo in izobrazbo pa ji ni treba znat gospodinjit. Ona pa v telovadnico ali pa v gledališče, ker je prefina za kuhinjo.

Tipični moderni moški: namesto ženske kuha on, ji daje potuho, potem se pa jezi 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Moški pa kuha? To pa se pri meni ne bi izšlo, da bi ga ona okrog svirala jaz pa delal. Jaz pospravim po kleti, garaži, ona pa ima, da kuha, pere.

Z jamranjem preko foruma se ne boš naučila kuhati.
Namesto mame se ti spravi k delu…Imaš internet ter neomejeno možnost dostopa do receptov….

Zdaj ne vem, če je to provokacija, namreč, po kleti, garaži ti ni treba posprvljati vsak dan. Kuhati in po kuhinji pospravljati pa je treba vsak dan. Isto je treba vsak dan skrbeti za otroke, če jih imata. V službo tudi menda hodita oba vsak dan. No v tem je problem. Če njej ne bi blo treba, je fair, da tudi ti ne kuhaš & stuff.

Skuhaj ji dobro kosilo, potem pa preživiš nepozabno noč v postelji. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Skuhaj ji dobro kosilo, potem pa preživiš nepozabno noč v postelji. :)[/quote]
Njej ali zase (za oba)? Nekaterim pač ni po tistem, ko se full najejo, nekaterim je, ko se full najejo vsega mogočega, celo slabo. In končno, nekateri se celo full najejo, ker česa drugega itak ne počnejo.

Skuhaj ji dobro kosilo, potem pa preživiš nepozabno noč v postelji. :)[/quote]
Njej ali zase (za oba)? Nekaterim pač ni po tistem, ko se full najejo, nekaterim je, ko se full najejo vsega mogočega, celo slabo. In končno, nekateri se celo full najejo, ker česa drugega itak ne počnejo.[/quote]

Saj se ne rabiš tako najesti, da gor počiš po šivih! 😀 Sicer pa po kosilu pride še večerja.

Netipični moški, ki zna kuhat sem tudi jaz, le da se to zdi le tebi netipično!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Samo še en primer tega, kako feminizem uničuje življenja.

Čim prej se nauči kuhat, ker se boš slej ko prej postarala in ti izgled, mlada koža, itd. ne bodo več dovolj.

Netipični moški, ki zna kuhat sem tudi jaz, le da se to zdi le tebi netipično!![/quote]

Vaška deklina, ne ji zamerit, nekdo pa bi je bil vesel, da bi mu dobro kuhala, likala, prala…. :))))

Saj, če je fant še čisto “friški” mu pač ni treba razlagat, da ne znaš kuhati, ker niti ne veš ali bosta še na daljši rok skupaj. Če pa bosta… se pa potem čisto lahko izkaže, da je ta tvoj sedaj “novi” fant odličen kuhar. Saj menda veš, da so danes najboljši kuharji prav moški. 🙂

Kaj pa ima feminizem skupnega z ne(znanjem) kuhanja ali obratno?

A potem, ko se bo postarala bo pa čist dovolj, da bo znala kuhat? Joj, joj …ti si res en malo(meščan)… saj menda sem ti to že enkrat napisala, pa nič ne škodi, če ti večkrat.:))

Netipični moški, ki zna kuhat sem tudi jaz, le da se to zdi le tebi netipično!![/quote]

Vaška deklina, ne ji zamerit, nekdo pa bi je bil vesel, da bi mu dobro kuhala, likala, prala…. :))))[/quote]Hja, je pač evidentno, da ti ena takšna manjka, ampak te moram razočarati, v zvezi z mano nimaš možnosti, pa četudi znaš popraviti pralni stroj boljše od Robija 🙂 🙂

Enim res manjka takšna, ki bi jim kuhala, pa prala….:)
Sam nikoli nisem iskal ženske, ki bi morala znati kuhati…Za netipične moške to sploh ni pogoj ali neko merilo.

Res se da…Samo moški ne sme biti zahteven…:)

A netipičen si? A to zato, ker znaš in moraš kuhati doma:) 🙂

A netipičen si? A to zato, ker znaš in moraš kuhati doma:) :)[/quote]
Recimo…Če upoštevam tvojo definicijo netipičnega moškega…:)

Drugače pa veš, kako je z nami, ki ne jemo tipične, mesne hrane…Če sem hotel jesti kaj konkretnega, sem se moral sam pozanimati glede receptov in najti ideje….Od drugih pač ne morem pričakovati, da bodo poznali še druge vrste hrane, ki večini ljudi ni poznana.
Takšne ženske, ki bi bila vege in ki bi me marala (in jaz njo), pa mi ni uspelo najti…:)

Vaška deklina, ne ji zamerit, nekdo pa bi je bil vesel, da bi mu dobro kuhala, likala, prala…. :))))[/quote]Hja, je pač evidentno, da ti ena takšna manjka, ampak te moram razočarati, v zvezi z mano nimaš možnosti, pa četudi znaš popraviti pralni stroj boljše od Robija 🙂 :)[/quote]

Ne, jaz sem bolj software tip in ne hardware kot Robi. Znam popraviti Windows, če se ti zruši? To nič ne šteje? 🙂

Matjažko..Pralni stroj je bolj pomemben….Katera ženska pa bo ti prala na roke…:)))

Jaz tudi znam popraviti Winse…Najraje pa ponavadi izberem “format”…:)

Matjažko..Pralni stroj je bolj pomemben….Katera ženska pa bo ti prala na roke…:)))

Jaz tudi znam popraviti Winse…Najraje pa ponavadi izberem “format”…:)[/quote]

Jaz sem že programiral za Katenjko v PHP-ju!!! :D, pa tudi v JavaScript sem tekmoval proti njej, dokler me ni ugnala s Photoshopom (še sedaj ne vem, zakaj se gre)! 😀 😀

Ja nisem pač vedela, kako bi razložila nekomu, ki ima toliko intuicije… pa ne zna risati…?
A to velikokrat? Kaj maš to neki spyware gor ali kaj… Kaj pa gledaš “tiste” strani…

Odvisno…..Jaz rad preizkušam nove stvari in zato si naložim OS še preden je sploh v redni prodaji…:)

A misliš kuharske recepte, pa to…? :))
Ne gre vedno vse tako, kot piše v receptu….:)

Hm, to verjetno zato, ker tvoja ne zna kuhat, pa jo ti še vedno učiš. No saj, pač več eksperimentirata, ali pač…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close