Naj naskočim ali ne?
Ampak, zakaj bi se potem dec mučil s posebnimi bitji za tisto stvar, ki jo pri Ljubljančanki dobi mimogrede, če sledimo definiciji osemindvajsetletne spolne škrtice?[/quote]
Več je razlogov.
Eni se trudijo iz kolekcionarskih vzgibov. Pač želijo imet v zbirki dekleta iz vseh Slovenskih pokrajin…
Drugi iz patriotizma. Pač nobeno drugo… samo domača je najboljša
Tretji iz dokazovanja… vidi mene, tud Štajerko lahko dam dol
Četrti pa iz mazohističnih vzgibov…
Peti imajo raje, da se mal potrudijo ne pa da bejba pade še preden jo dober pogledaš….
A ti naštevam dalje?[/quote]
matr kompliciraš – vtik je vtik … saj smo ja globalna družba
Več je razlogov.
Eni se trudijo iz kolekcionarskih vzgibov. Pač želijo imet v zbirki dekleta iz vseh Slovenskih pokrajin…
Drugi iz patriotizma. Pač nobeno drugo… samo domača je najboljša
Tretji iz dokazovanja… vidi mene, tud Štajerko lahko dam dol
Četrti pa iz mazohističnih vzgibov…
Peti imajo raje, da se mal potrudijo ne pa da bejba pade še preden jo dober pogledaš….
A ti naštevam dalje?[/quote]
Po petih pivih tudi Štajerke dobijo ljubljanski značaj, kar se tega tiče. Obstajajo bližnjice…[/quote]
Ja a nisem rekel da obstaja način? 🙂
nič ne bo danes – štajerke bodo mokre samo od dežja
http://www.24ur.com/novice/slovenija/na-stajerki-trcilo-sest-vozil-avtocesta-je-zaprta.html
Sem Štajerka po mamini strani 😉
Nisem brala vsega, le odprto temo (in da ugotoviš, kaj ja avtor želel povedati sam naslov ne pove vsebine) in me je res v želodcu zvilo – mi je pač grdo stari sluzavec + 19-letnica.[/quote]
Zakaj pa je on stari sluzavec? Daj malo korigiraj svojo domišljijo, te bo manj zvijalo. 🙂
stara sem 45 let ,ali lahko poiščem tvojega najmlajšega čez 5 let(8 razred) in mu vzamem nedolžnost,ker bo on radoveden??PLIIIISSSS[/quote]
Mali bo itak presrečen…. ženske in moški smo glede tega zelo različni, da bi jaz zvedo, da je moj sin položo 45 letno milfo (al pa 50) bi mu čestital 😀
Forum je zaprt za komentiranje.