Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj naskočim ali ne?

Naj naskočim ali ne?

namaka ga itak tisti (neglede na leta); ki bejbi (meglede na leta) ponudi

Riba, a veš da si me neprijetno presenetila z mentalno omejenim pisanjem kozlarij.Če je tvoj oče sluzavec in pa tisti ,ki te ni želel “podreti” da si cela napsihirana,ti namreč priporočam da se umiriš.Vsem nam si dokazala da ti je hudo.Čustveno, kakor posledično tudi fizično trpiš.

Verjamem da bi bila vesela če bi te “ta zgornji” sluzavec napalil,samo kaj ko nisi tako čedna kot njegova potencijalna jebačica 🙂

Traži dalje mala..)

31 let starejših od sebe pa res ne potrebujem za intimno druženje. Imam svoje kriterije, etične vrednote in moralno držo. Če je to greh, ker ne padam kot domine, potem naj bo:).

Pa ti se mi boš še zadopadla 🙂

Vem:)

Po temle sodeč, ribica je komaj polnoletna… saj ni čudno da nima še nič v glavi

Če ne bi imela fanta, bi pa šla s 50-letnikom, tud s starejšim (pa ni mus poln “prftošel”).
Nekteri so kar dobri jebači, izkušeni, če so “plesnivi” – sivolasi, še tolk bolje. Sam, s poročenim ne bi, ker nimam rada, da kdo vara.

Ko zagledam kakega simpatičnega “starca”, postanem takoj mokra. V sanjah si večkat predstavljam, kako me obdeluje. Mnjami! Če bom šla s fantom kdaj narazen – si pa enga prvoščim – pazite se – sivolasci!

Ja se te že “bojimo” 🙂

Hahaha, a si že srečal abrahama? Če še nisi, daj selotejpček čez usta. Če pa si, se postavi v vrsto! Pa bod prvi, če se da. Mus pa tud ni, da stojiš u vrsti.

Daleč od abrahamčka.. tak da evo se že selotejpammmmm 🙂

mal si že ofucana, stara

Osemindvajset so za žensko že globoka srednja leta…

Kje sem pa napisala, da sem mladoletnica? In napisala sem – ČE grem kdaj s fantom narazen!
Oooo, starejši in tudi mlajši bi me še kako radi “položili”, čeprav sem že “stara”, hahaha. Če pa dobro izgledam, pa nisem sama kriva – takšno me je naredila mati narava. Po drugi strani bi bila pa raje ena navadna smotka – bi me vsaj komarji pustili pr mir. Po naravi sem pa čisto navadna, preprosta ženščina.

Takšne smo Štajerke – Lblančanke pa ko kure – z visoko dvignjeno glavo in z razprtimi nogami – take naskočte!

Ne razburjaj se nooo.. škoduje lepoti 🙂

Jaz že nisem take sorte, da bi šel iz same hudobije katero spotikat.

Kje sem pa napisala, da sem mladoletnica? In napisala sem – ČE grem kdaj s fantom narazen!
Oooo, starejši in tudi mlajši bi me še kako radi “položili”, čeprav sem že “stara”, hahaha. Če pa dobro izgledam, pa nisem sama kriva – takšno me je naredila mati narava. Po drugi strani bi bila pa raje ena navadna smotka – bi me vsaj komarji pustili pr mir. Po naravi sem pa čisto navadna, preprosta ženščina.

Takšne smo Štajerke – Lblančanke pa ko kure – z visoko dvignjeno glavo in z razprtimi nogami – take naskočte![/quote]

Kako pa naskočiš Štajerko, ki kolenčka skupaj tišči? Obstaja kakšna posebna tehnika?

Itak da obstaja. Štajerke so posebna bitja in z njimi je treba znat 🙂

taka ni štajerka

Takšne smo Štajerke – Lblančanke pa ko kure – z visoko dvignjeno glavo in z razprtimi nogami – take naskočte![/quote]

Kako pa naskočiš Štajerko, ki kolenčka skupaj tišči? Obstaja kakšna posebna tehnika?[/quote]

Ne pustimo se nikomur naskakvat – kolenčka pa razpremo samo svojmu petelinčku .)))

No pišče… zdaj bo pa treba it na jajčka sedet. Dost je bilo kokodakanja..

Ampak, zakaj bi se potem dec mučil s posebnimi bitji za tisto stvar, ki jo pri Ljubljančanki dobi mimogrede, če sledimo definiciji osemindvajsetletne spolne škrtice?

Ampak, zakaj bi se potem dec mučil s posebnimi bitji za tisto stvar, ki jo pri Ljubljančanki dobi mimogrede, če sledimo definiciji osemindvajsetletne spolne škrtice?[/quote]
Več je razlogov.
Eni se trudijo iz kolekcionarskih vzgibov. Pač želijo imet v zbirki dekleta iz vseh Slovenskih pokrajin…
Drugi iz patriotizma. Pač nobeno drugo… samo domača je najboljša
Tretji iz dokazovanja… vidi mene, tud Štajerko lahko dam dol
Četrti pa iz mazohističnih vzgibov…
Peti imajo raje, da se mal potrudijo ne pa da bejba pade še preden jo dober pogledaš….

A ti naštevam dalje?

aha … pol pa kokodakanje, ko petelin naskoči še kakšno ☺

itak pa deluješ kot bi_seksualka … saj BI, pe te nihče ne vpraša niti ti ne ponudi ☺

Ampak, zakaj bi se potem dec mučil s posebnimi bitji za tisto stvar, ki jo pri Ljubljančanki dobi mimogrede, če sledimo definiciji osemindvajsetletne spolne škrtice?[/quote]
Več je razlogov.
Eni se trudijo iz kolekcionarskih vzgibov. Pač želijo imet v zbirki dekleta iz vseh Slovenskih pokrajin…
Drugi iz patriotizma. Pač nobeno drugo… samo domača je najboljša
Tretji iz dokazovanja… vidi mene, tud Štajerko lahko dam dol
Četrti pa iz mazohističnih vzgibov…
Peti imajo raje, da se mal potrudijo ne pa da bejba pade še preden jo dober pogledaš….

A ti naštevam dalje?[/quote]

Po petih pivih tudi Štajerke dobijo ljubljanski značaj, kar se tega tiče. Obstajajo bližnjice…

Evo, je ravno prišel na kosilo (kosilo je njemu samo izgovor, da lahko pride) – pa prnesu jajčka s sabo. Komi čakam, da grem valit.

Lep dan imejte – hvala za smeh! CMOČKA!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close