Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj naskočim ali ne?

Naj naskočim ali ne?

Očitno se tule ena buni, da ji bom “popačil”predstavo o seksu. Pa zdaj ti meni povej: je bolje, da gospodičnico razdeviči en najstnik, ki nima pojma, ne izkušenj, ne ve, kaj ženski paše in bi verjetno ali se pri dejanju usral ali pa porival ko majmun ali da jo v seks vpelje en, ki ve kako pa kaj? Mislim, da je odgovor na dlani.
Jaz jo obrihtam, potem se itak razideva in nikoli več ne vidiva, ona gre v lajf naprej z novo izkušnjo, ki ji bo prišla še kako prav. In ona se s tem strinja…

Kdo pa določa te meje? Ti, jaz, Nacionalni odbor za varnost ali Krajevna skupnost? Ali referendum?

Ali mogoče to odloča vsak zase?

Hmmmmmmmmmmmmmm

Težko vprašanje…..

Kdo določa te norme?

Torej 18 letnik je v normi če je z 11 letno?[/quote]
Glupi Marko, se zakolje vedno ko hoče biti všečen kaki babi. Kar je pa seveda, da se kolje venomer 🙂

Torej pri tebi, če moški ni isti letnik kot ti avtomatsko odpade? :P[/quote]

Neeeeee. Avtomatsko odpadejo starostniki, ki bi lahko bili teoretično in praktično moji očetje. Tebi je vseeno, samo da ima lepo srce?:)))

Vedno je tako pri takih, ki so šele pri predstavah 🙂

Torej pri tebi, če moški ni isti letnik kot ti avtomatsko odpade? :P[/quote]

Neeeeee. Avtomatsko odpadejo starostniki, ki bi lahko bili teoretično in praktično moji očetje. Tebi je vseeno, samo da ima lepo srce?:)))[/quote]

zakaj potem prcaš z besedo vrstniki? Nekdo ki je od tebe +5 let ni tvoj vrstnik veš…. baje si diplomirala po starem sistemu si se enkrat pohvalila…. pa sem mel mnenje da je blo takrat težje… ah joj

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Prvo se poduči, koliko so stari najstniki, kdaj preideš v odraslo dobo in se pač ne moreš več sklicevati na najstništvo. 19 letnica z lahkoto najde primernega kandidata (seveda mlajšega kot njen oče), ki bi ji pokazal vse radosti seksualnega življenja. Prednost mladega je v zdržljivosti, gibalnih spretnostih in čisto preprosto: mladi dišijo:). Sploh ni potrebna kilometrina, da bi žensko uspešno zadovoljil. Starček pri 50-ih se bo prej obnašal kot majmun, ker se mu bo ta priložnost zdela uauuuuu…še je top, še se mu dvigne, še zmore zadovoljiti mlado telo. Phe.

Z literarnega stališča je bolje, da jo neroden najstnik. To je potem cela zgodba. Če ji nekdo tako rekoč kirurško odstrani himen.., v tem ni nobene drame…

Za tisto eno se ne sekiraj. Njeno mnenje je itak samo njeno, čeprav najprej govori, kot da je to svetovno priznana norma, potem pa, ko ji traparije ne gredo skozi, pa se vadi na svoje stališče… Pusti. Nekoč je bila zlorabljena in zdaj je mal … saj veš…

Ja pa daj! A finančno boš tudi zmogel? Veš… 5 tednov je kar dolga doba.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

EnTip, star si…koliko že? 47 let, je tako? Mi je povsem jasno, da se počutiš “zlorabljeno”, ko je govora o starostnikih:))).

To že, ampak dajmo mu malo veselja, če se je potrudil. Zdaj si vse pokvaril. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo določa te norme?

Bom ti napisal formulo z dvema ali pa tremi neznakami, če bi rad. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo določa te norme?

Bom ti napisal formulo z dvema ali pa tremi neznakami, če bi rad. :)[/quote]

Daj ker to bi pa rad vido… Samo glej da je ne najdem potem na googlu kje 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Eh GF, nisem vedel da si toliko naivna.. Kaj misliš da jaz nadutim neznankam kar tako dajem podatke o sebi? Joj joj kaj so ti storili. Sami stereotipi vejejo iz tebe. Smrdljivi starčki, telesno nezmogljivi.. mi je prav žal zate. Morala si imeti kar težko mladost ane?

EnTip, podatek drži. Lažeš predvsem sebi, a veš. Zdaj pa obvoz.

Ti stalkaš Tipčka GF? LOL

Hočeš da ti izkušen tipčke (EnTip) vzame nedolžnost pri tvojih 35tih?

😛

Prvo se poduči, koliko so stari najstniki, kdaj preideš v odraslo dobo in se pač ne moreš več sklicevati na najstništvo. 19 letnica z lahkoto najde primernega kandidata (seveda mlajšega kot njen oče), ki bi ji pokazal vse radosti seksualnega življenja. Prednost mladega je v zdržljivosti, gibalnih spretnostih in čisto preprosto: mladi dišijo:). Sploh ni potrebna kilometrina, da bi žensko uspešno zadovoljil. Starček pri 50-ih se bo prej obnašal kot majmun, ker se mu bo ta priložnost zdela uauuuuu…še je top, še se mu dvigne, še zmore zadovoljiti mlado telo. Phe.[/quote]
Saj po moje je poanta tega, da se bo obema zdelo uauuuu. :))

🙂 morda bi šla na kakšne terapije?

Njega se že kakšno leto poskušam izogibati, pa stari še kar rine vame:))).

Njega se že kakšno leto poskušam izogibati, pa stari še kar rine vame:))).[/quote]

Čist preveč ti veš o EnTip-u malo si mi sumljiva 😛

Njega se že kakšno leto poskušam izogibati, pa stari še kar rine vame:))).[/quote]

Čist preveč ti veš o EnTip-u malo si mi sumljiva :P[/quote]

Tudi o tebi vem Igor:).

Očitno se trudi me izbrskat pa je naletela na nekoga drugega. Revica se mi bo še zasmilila…

Zdaj pa rečte če ni bedna, ko ji stopiš na plavut. Začne podjebavat in neke podatke ven metat. Čista mizerija

Čist preveč ti veš o EnTip-u malo si mi sumljiva :P[/quote]

Tudi o tebi vem Igor:).[/quote]

Kaj veš o meni?

A misliš da je tisto moje ime kar si nazadnje napisala?

hahahahaha…. 😀

Če mu pa ves čas sporočaš, da ti paše. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close