Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj naskočim ali ne?

Naj naskočim ali ne?

Tak je. Sem poročen, star okoli 50 let, najmlajši otrok v 8. r. OŠ. Zakon štima, nekaj zelo strastnega sicer tole ni, je že prešlo v rutino, seks no ja (jaz sem še kar za, ženi ni toliko). Se mi zdi nekaj čisto povprečnega. Zdaj pa pozor! Ponudla se mi je šansa, da malo popedenčkam eno 19 letno frajlico. Ona je še nedolžna, jaz bi to lepo obrihtal, pa da jo malo naučim kako pa kaj. Ona je za. Pravi, da kakemu svojemu vrstniku itak ne bi dala, ker so to po njenem otroci.
Kaj naj? Ja al ne? To bi se dogajalo nekje 5 tednov, potem je tak in tak nebom več vidu. Nikoli. Žena pa tudi ne bo zvedela. Malo za razvedritev, da jo naučim seksa pa da jo malo našeškam po napeti ritki, potem pa čao. Ka bi vi naredli? Samo to da še napišem: do sedaj sem bil 100% zvest.

Ja, upam, da se ti erotične sanje uresničijo, nekoč, nekdaj… Vendar je to možno le pod pogojem, da “nedolžnim” 19 letnicam daš zelo dobro napitnino v večkratniku po 100€. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kot žabar ti povem, da kar naskoči! Saj boš imel potem še celo življenje čas biti zvest. Zdivjat se pa tudi enkrat moraš…

Bog ne daj, da naskočiš, tega zakonski možje ne delamo.

Pa še tako mladi mesek, pa nedolžen.

Če te žena ne vzburja več, potem ne vem kaj sploh še počneš z njo ?

Predvidevam, da tvoja zena vec ni postavna mladenka, vsaj v primerjavi s to 19-letnico. Najbrz je ze zgubana, vsa “mehka” in s kaksnim slaufom okoli trebuha. Utegne se ti zgoditi, da po avanturi spoznas, da te zena vec ne privlaci. Pa se kaj drugega te utegne mikati. Gres se zelo nevarno igro. Toliko da ves. Ne teoretiziram. 😉

O fuj. 19-letnica išče v tebi svojega očeta. Grem bruhat.

Lahko dobi pa sina ali hčerko. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če ne boš ti, bo pa kdo drug. Zdaj se pa odloči…

Lahko dobi pa sina ali hčerko. :)[/quote]

Ne razumem te 19-letnice, da ji paše pozornost starega sluzavca.

Lahko dobi pa sina ali hčerko. :)[/quote]

Ne razumem te 19-letnice, da ji paše pozornost starega sluzavca.[/quote]

kako ne razumeš? Stari zna obračat besede, možno, da ima kak položaj v družbi, kjer je ona na praksi, kaj podobnega, pa verjetn ne zgleda glih švoh…oblečen, haha

Nasvet za avtorja… daterjev odgovor si parkrat preberi.

kako ne razumeš? Stari zna obračat besede, možno, da ima kak položaj v družbi, kjer je ona na praksi, kaj podobnega, pa verjetn ne zgleda glih švoh…oblečen, haha

Nasvet za avtorja… daterjev odgovor si parkrat preberi.[/quote]

50-lenik bo vedno 50-letnik. Lahko se obleče v ne vem kaj, še vedno bo star sluzavec. In ima se za največjega poznavalca spolnosti, a hkrati pove, da je ves čas zvest ženi, torej se res sprašujem, kakšne so njegove kvalitete:)). Lahko bi bila njegova hčerka. Ona bo z njim dobila ogabno predstavo o tem, kaj je sploh ljubezen. Res mi gre na bruhanje, še jutranje kave ne morem spiti do konca.

Ni nujno. Lahko pa, da bo spoznal, da ta letnik bejbik le ni več njegova domena in bo ividel kakšen zaklad ga čaka doma 🙂

50-lenik bo vedno 50-letnik. Lahko se obleče v ne vem kaj, še vedno bo star sluzavec. In ima se za največjega poznavalca spolnosti, a hkrati pove, da je ves čas zvest ženi, torej se res sprašujem, kakšne so njegove kvalitete:)). Lahko bi bila njegova hčerka. Ona bo z njim dobila ogabno predstavo o tem, kaj je sploh ljubezen. Res mi gre na bruhanje, še jutranje kave ne morem spiti do konca.[/quote]

Kje pa si ti najdla, da je govora o ljubezni?

Sicer ne vem zakaj ti gre na bruhanje? Saj menda nisi ta 19letna frklja, za druge naj te ne briga…če jim paše. No, tako je moje mnenje

50-lenik bo vedno 50-letnik. Lahko se obleče v ne vem kaj, še vedno bo star sluzavec. In ima se za največjega poznavalca spolnosti, a hkrati pove, da je ves čas zvest ženi, torej se res sprašujem, kakšne so njegove kvalitete:)). Lahko bi bila njegova hčerka. Ona bo z njim dobila ogabno predstavo o tem, kaj je sploh ljubezen. Res mi gre na bruhanje, še jutranje kave ne morem spiti do konca.[/quote]

Sicer ne vem zakaj ti gre na bruhanje? Saj menda nisi ta 19letna frklja, za druge naj te ne briga…če jim paše. No, tako je moje mnenje[/quote]

Njene predstave za naprej se lahko popačijo. Takrat, ko bo želela imeti resno zvezo, ki bo izhajala iz ljubezni. Morda ji ta starec vse zagravža. Ona zdaj tega ne ve, ker je relativno mlada. Zato mi jo je žal.

Če bi se tako resnično sekirala za druge, kot se tukaj delaš svetnico, bi se raje vrgla pod vlak in odrešila vse, ki morajo brat tvoje bruhanje. Moški lahko pridobijo napačno predstavo o ženskah iz tvojih zapisov.

In zakaj me še vedno bereš, če ti povzročam žolčne kamne? Vem, kaj te žuli. Ti si isti starček, ki peca mnogo mlajše od sebe, zato ne preneseš mojega mnenja. Boš že preživel.

go, just do it ☺

v moralno podporo: Beri J. Jalem triologija Bobri, Sam, Vrh ☺

čisto praktično: če imam vsak bebo, ki je kdaj dal gol na vaški tekmi nekaj za debato za šankom, je 30 let mlajša mnogo boljša “karta” za zmago v debati ☺

Imam bulimijo in mi branje tvojega sranja pomaga.. Ne rabim prsta tišat v grlo…

Saj se mi ne smiliš.

Sicer ne vem zakaj ti gre na bruhanje? Saj menda nisi ta 19letna frklja, za druge naj te ne briga…če jim paše. No, tako je moje mnenje[/quote]

Njene predstave za naprej se lahko popačijo. Takrat, ko bo želela imeti resno zvezo, ki bo izhajala iz ljubezni. Morda ji ta starec vse zagravža. Ona zdaj tega ne ve, ker je relativno mlada. Zato mi jo je žal.[/quote]
Tako kot so to naredile ženske že nekaterim tukaj?
Mislim, da ona že v osnovi ni imela neke dobre predstave o ljubezni, če se je zagrela za 50 letnika, ki bi jo “uporabil” samo “vemo za kaj”. Mogoče pa tudi ona išče samo “zabavo”, kar sicer močno dvomim.
Sicer pa vsak naj sam odgovarja za svoje odločitve, ki jih sprejme.
Težko skuhaš dober golaž, če imaš za osnovo recept za zelenjavno juho. Če na koncu nikoli ne ješ dobrega golaža, je dobro preverit svoj recept, ne pa jamrat, kako je vsak golaž nagravžen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se je tebi ponudila šansa anskočiti 19-letnico, ja, malo sutra…

Njene predstave za naprej se lahko popačijo. Takrat, ko bo želela imeti resno zvezo, ki bo izhajala iz ljubezni. Morda ji ta starec vse zagravža. Ona zdaj tega ne ve, ker je relativno mlada. Zato mi jo je žal.[/quote]
Tako kot so to naredile ženske že nekaterim tukaj?
Mislim, da ona že v osnovi ni imela neke dobre predstave o ljubezni, če se je zagrela za 50 letnika, ki bi jo “uporabil” samo “vemo za kaj”. Mogoče pa tudi ona išče samo “zabavo”, kar sicer močno dvomim.
Sicer pa vsak naj sam odgovarja za svoje odločitve, ki jih sprejme.
Težko skuhaš dober golaž, če imaš za osnovo recept za zelenjavno juho. Če na koncu nikoli ne ješ dobrega golaža, je dobro preverit svoj recept, ne pa jamrat, kako je vsak golaž nagravžen.[/quote]

Itak vsak odgovarja za svoje odločitve. Oba sta polnoletna. Od starca bi pričakovala uravnovešenost, zdrav razum, ampak očitno čuti, da mu bije poslednja ura in se bo izživel na mladem telesu, ki bo to občutilo še desetletja naprej. Meni je to ostudno, ker gre za razliko 31 let.

pa, ko boš že ravno pri tej firmi – še mamo daj – lahko v mojem imenu ☺

kakorkol obračamo, če že, bosta izkoristila drug drugega. Enkrat mora biti za njo prvič, za njega pa…bog mu požegnaj, če mu rata obvladat vse kar mu bo tole prineslo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close