Naj naskočim ali ne?
Star sluzavec ji lahko ponudi veščine 70-ih let, v slow motion verziji. Kakšno izobraževanje, kakšne izkušnje…mlada ženska ima lahko s starčkom kvečjemu travme in slabo podobo spolnosti.[/quote]
Imaš kako slabo izkušnjo s starejšim? Ker niso spet vsi enaki veš. 😉
Star sluzavec ji lahko ponudi veščine 70-ih let, v slow motion verziji. Kakšno izobraževanje, kakšne izkušnje…mlada ženska ima lahko s starčkom kvečjemu travme in slabo podobo spolnosti.[/quote]
Imaš kako slabo izkušnjo s starejšim? Ker niso spet vsi enaki veš. ;)[/quote]
Si zasledil razliko v letih…31 let. Saj tipson je lahko čisto ok za svojo starostno skupino žensk. Ne razumem njegovih vzgibov, težnje po intimnem zbližanju s hčerko. Prepričaj me, da je to normalno?:)
Imaš kako slabo izkušnjo s starejšim? Ker niso spet vsi enaki veš. ;)[/quote]
Si zasledil razliko v letih…31 let. Saj tipson je lahko čisto ok za svojo starostno skupino žensk. Ne razumem njegovih vzgibov, težnje po intimnem zbližanju s hčerko. Prepričaj me, da je to normalno?:)[/quote]Ženska se mora sčistit…..
Še strokovna utemeljitev poznavalca:
https://www.youtube.com/watch?v=nP3m2rgWrmo
kako ne razumeš? Stari zna obračat besede, možno, da ima kak položaj v družbi, kjer je ona na praksi, kaj podobnega, pa verjetn ne zgleda glih švoh…oblečen, haha
Nasvet za avtorja… daterjev odgovor si parkrat preberi.[/quote]
Ni nujno. Lahko pa, da bo spoznal, da ta letnik bejbik le ni več njegova domena in bo ividel kakšen zaklad ga čaka doma :)[/quote]
Itak pravijo, da je v vsaki stvari nekaj dobrega, čeprav na prvi pogled zgleda slabo. Na življenje je vedno treba gledati z optimizmom 🙂
Ampak tebe res močno žuli…glej posilil je ne bo…ni pa garancije, da bi bilo z dvajsetletnikom punci boljš in da ji ne bi pustilo kakšnih posledic. Če si sama naredila tako napako, jo dovoli še drugim in prenehaj s tem starim sluzavcem…je videt, da je tud punca kar za.
France Prešeren,
Lepa Vida
Lepa Vida je pri morju stala,
tam na produ si plenice prala.
Črn zamorc čez morje pride,
ustavi barko, vpraša lepo Vido:
»Lepa Vida, zakaj več nisi tak dehteča,
tak cvetoča nisi, kakor ti si nekdaj bila!«
Lepa Vida mu je odgovorila:
»Kako bi jaz b’la lepa, kako cvetoča,
ko pa mene zadela je nesreča.
Omožila sem se, starca vzela,
malokdaj sem s’rotica vesela.«
Mogoče se pa tejle naši nasmehne sreča in bo ravno tokrat s’rotica vesela 🙂
Ampak tebe res močno žuli…glej posilil je ne bo…ni pa garancije, da bi bilo z dvajsetletnikom punci boljš in da ji ne bi pustilo kakšnih posledic. Če si sama naredila tako napako, jo dovoli še drugim in prenehaj s tem starim sluzavcem…je videt, da je tud punca kar za.[/quote]
Takšne izkušnje ne bi privoščila sebi, me že od nekdaj spremlja zdrava pamet:). Spogledovanje s starejšimi pomeni, da ti nekaj manjka oz. da ni nobenega ustreznega vrstnika. Mogoče jo bo bogato nagradil, pa bo punca zadovoljna, tudi take imaš.
Ampak tebe res močno žuli…glej posilil je ne bo…ni pa garancije, da bi bilo z dvajsetletnikom punci boljš in da ji ne bi pustilo kakšnih posledic. Če si sama naredila tako napako, jo dovoli še drugim in prenehaj s tem starim sluzavcem…je videt, da je tud punca kar za.[/quote]
Takšne izkušnje ne bi privoščila sebi, me že od nekdaj spremlja zdrava pamet:). Spogledovanje s starejšimi pomeni, da ti nekaj manjka oz. da ni nobenega ustreznega vrstnika. Mogoče jo bo bogato nagradil, pa bo punca zadovoljna, tudi take imaš.[/quote]
pa ti veš da je starejši od tebe vsak ki se je rodil pred tabo pa četudi par minut ali sekund? Mlajši pa vsak ki se je rodil sekundo za tabo…..
Torej pride vpoštev samo enojajčni dvojček? Če mu je uspelo skoz pičko zlest identično kot ti…. toliko o incestu lol
No zdaj pa zares, torej če ne najdeš istega letnika pomeni da ni ustreznega oz ti nekaj manjka? Dobro ker vrstnik generalno gledano pomeni isti letnik rojstva…. pa še to bi blo bolj pravilno ista generacija…
Napisala si VRSTNIK!
Prvo si pisala o 31 letih razlike potem si povedala še malo več
ustrezni vrstnik je v najbolšem primeru oseba z isto letnico rojstva kot je tvoja…..
Torej s tem si povedala da je ”čudno” vse kar ni poparčkano po istih letnicah rojstva.
No pa reči, če to ni res… kaj pa pomeni vrstnik v Slovenskem prostoru če ne nekdo ki bi, če redno dela šolo bil tvoj sošolec teoretično po letih…..
to je za mene vrstnik…. enako kot generacija 90 generacij 80 itd…. to je vse isto…. če je nekdo star 35 drug pa 30 potem nista vrstnika….
Napisala si VRSTNIK!
Prvo si pisala o 31 letih razlike potem si povedala še malo več
ustrezni vrstnik je v najbolšem primeru oseba z isto letnico rojstva kot je tvoja…..
Torej s tem si povedala da je ”čudno” vse kar ni poparčkano po istih letnicah rojstva.[/quote]
Saj nekako je povezano, se ti ne zdi? Ti iščeš 31 let starejše od sebe? Ali 15, 20 let? Vejramem, da si odprt za vse vrste izkušenj, samo da pride do tega, a ne. Meni je potegne razlika 31 let, v njenem primeru je bolje, da se drži svojih letnikov, bo prijetnejša in zanimivejša izkušnja.
No pa reči, če to ni res… kaj pa pomeni vrstnik v Slovenskem prostoru če ne nekdo ki bi, če redno dela šolo bil tvoj sošolec teoretično po letih…..
to je za mene vrstnik…. enako kot generacija 90 generacij 80 itd…. to je vse isto…. če je nekdo star 35 drug pa 30 potem nista vrstnika….[/quote]
Je res. Ampak jaz sem razumel, kaj želi povedat. Vrstnik kot nekdo, ki še ustreza nekim normam v razliki med led leti, recimo plus minus 7 let.
Kdo pa določa te meje? Ti, jaz, Nacionalni odbor za varnost ali Krajevna skupnost? Ali referendum?
Ali mogoče to odloča vsak zase?
Hmmmmmmmmmmmmmm
Težko vprašanje…..
Kdo določa te norme?
Torej 18 letnik je v normi če je z 11 letno?
Forum je zaprt za komentiranje.