Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj naskočim ali ne?

Naj naskočim ali ne?

Njega se že kakšno leto poskušam izogibati, pa stari še kar rine vame:))).[/quote]
Če mu pa ves čas sporočaš, da ti paše. :)[/quote]

Sem prijazna in vračam žogico. Nočem, da ostane pri meni:).

Tudi o tebi vem Igor:).[/quote]

Kaj veš o meni?

A misliš da je tisto moje ime kar si nazadnje napisala?

hahahahaha…. :D[/quote]

Jebote! Ti pa imaš kondicijo!

A bi se zdaj lahko vrnili k temi? Pa raznorazne živali se naj ne vpletajo. Hvala

Prvo se poduči, koliko so stari najstniki, kdaj preideš v odraslo dobo in se pač ne moreš več sklicevati na najstništvo. 19 letnica z lahkoto najde primernega kandidata (seveda mlajšega kot njen oče), ki bi ji pokazal vse radosti seksualnega življenja. Prednost mladega je v zdržljivosti, gibalnih spretnostih in čisto preprosto: mladi dišijo:). Sploh ni potrebna kilometrina, da bi žensko uspešno zadovoljil. Starček pri 50-ih se bo prej obnašal kot majmun, ker se mu bo ta priložnost zdela uauuuuu…še je top, še se mu dvigne, še zmore zadovoljiti mlado telo. Phe.[/quote]

Ne vem čega ti ne razumeš. Njej je ok. Jaz sprašujem dece ka bi v moji situaciji nardil, ne neke glupačke. Saj veš kako pravijo za ženske: če ni nataknena ponoč, je pa podnev. Zamisli se malo. In 50letniku se dvigne samo če je ženska privlačna, ti pa, popolnoma razumljivo, trdega 50letnika še nisi videla in ga tudi nikoli ne boš. Pa sem 100% prepričan da enako velja za tvoje ti. vrstnike 😉

Edina trda stvar v njeni bližini je njen ljubljeni dildo

Še vedno si pri meni?:) Samo dokauješ, kako globoko sem v tvojem spominu. Pozabi meeeee.

Res si izbrala pravo oglašanje meeeeee, ti pristoji 🙂

Petdesetletnik s trdim kurcem je zločin nad estetiko. To sem enkrat videl na eni hrvaški plaži, kamor smo prišli brez veze. Gremo se skopat, zlezemo iz vode, se usedemo na kamne in sušimo, ko začnejo okol nagi tipi motovilit s trdimi kurci. Neka lokalna buzerantska scena. Dva tipa si gresta nasproti in ko misliš, da si bosta segla v roke, drug drugega za kurac primeta. Cel naslednji dan nisem mogel žret, ker sem videl ena zgubana viseča jajca od petdesetletnika. Kulturni šok!

Ampak si ga le videl in tudi doživel. Hudoooo:)). Samo ne štekam, zakaj se ti kljub vsemu ženske zdijo bolj grozne?:)) Geji imajo ponavadi veliko ženskih prijateljic. Saj nič obveznega, klepetek gor in dol.

Prvo se poduči, koliko so stari najstniki, kdaj preideš v odraslo dobo in se pač ne moreš več sklicevati na najstništvo. 19 letnica z lahkoto najde primernega kandidata (seveda mlajšega kot njen oče), ki bi ji pokazal vse radosti seksualnega življenja. Prednost mladega je v zdržljivosti, gibalnih spretnostih in čisto preprosto: mladi dišijo:). Sploh ni potrebna kilometrina, da bi žensko uspešno zadovoljil. Starček pri 50-ih se bo prej obnašal kot majmun, ker se mu bo ta priložnost zdela uauuuuu…še je top, še se mu dvigne, še zmore zadovoljiti mlado telo. Phe.[/quote]

Prednost mladega..vzdržljivost po tvoje, pa zagotovljen orgazem, aaahhh…pa ti si res naivna. nakladačka, jaz sem o zadevah o katerih nimam pojma vsaj tih.

p.s. pisanje o privat lajfu tukaj pisočih, ki si jih nekje izvohala, pa je vsega obsojanja vredno.

Prednost mladega..vzdržljivost po tvoje, pa zagotovljen orgazem, aaahhh…pa ti si res naivna. nakladačka, jaz sem o zadevah o katerih nimam pojma vsaj tih.

p.s. pisanje o privat lajfu tukaj pisočih, ki si jih nekje izvohala, pa je vsega obsojanja vredno.[/quote]

Ragljica, o tebi ni več kaj zvohati, ker sama vse poveš. Potem vališ krivdo na druge, ker vedo, kje živiš, kaj delaš, kaj decu skuhaš za kosilo…?

p.s. pisanje o privat lajfu tukaj pisočih, ki si jih nekje izvohala, pa je vsega obsojanja vredno.[/quote]

Ragljica, o tebi ni več kaj zvohati, ker sama vse poveš. Potem vališ krivdo na druge, ker vedo, kje živiš, kaj delaš, kaj decu skuhaš za kosilo…?[/quote]

Slabo spremljaš…jaz nč ne kuham:-))) ne širiti laži o meni…

Aja še tole… teen si uradno dokler ne prideš na število 20…. teens je izpeljanka iz angleških številk od 13 do 19… thirTEEN fourTEEN nineTEEN

Torej po izvirni obliki besede najstnica po angleško teenager si najstnik ali najstnica od prvega dne ko dopolniš 13 in do zadnjega dne ure in minute ter sekunde ko si 19 …..

toliko še o tem…. da ne bomo spet napamet!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tebe je moških strah. Ne samo petdesetletnih. Če si res tako lepa in mlada kot praviš, bi imela kako intimno prijateljico. Moje razočarane sestrične so vse v nekih tajnih intimnih zvezah z drugimi babami. To je zdaj moderno. Žlahta se dela, da nič ne ve, je pa vse več kot očitno. Če se že delaš tako “normalno,” bi vsaj ljubico imela, če že ljubimca nimaš. A babe ti tudi ne pašejo? Kdo tebi sploh paše?

Tebe je moških strah. Ne samo petdesetletnih. Če si res tako lepa in mlada kot praviš, bi imela kako intimno prijateljico. Moje razočarane sestrične so vse v nekih tajnih intimnih zvezah z drugimi babami. To je zdaj moderno. Žlahta se dela, da nič ne ve, je pa vse več kot očitno. Če se že delaš tako “normalno,” bi vsaj ljubico imela, če že ljubimca nimaš. A babe ti tudi ne pašejo? Kdo tebi sploh paše?[/quote]

Mene ni nikogar strah, je morda tebe? Petdesetletni ljubimci mi ne pašejo, je to greh? Zakaj me hočeš spečati z žensko? Rodila sem se, da mešam glave moškemu spolu. To mi odlično uspeva. Le poglej, kako se zaganjaš vame, pa je le virtuala.

Ne vem čega ti ne razumeš. Njej je ok. Jaz sprašujem dece ka bi v moji situaciji nardil, ne neke glupačke. Saj veš kako pravijo za ženske: če ni nataknena ponoč, je pa podnev. Zamisli se malo. In 50letniku se dvigne samo če je ženska privlačna, ti pa, popolnoma razumljivo, trdega 50letnika še nisi videla in ga tudi nikoli ne boš. Pa sem 100% prepričan da enako velja za tvoje ti. vrstnike ;)[/quote]
Vprašanje se meni zdi neumno/otročje, ker nihče ni v tvoji situaciji. Nihče nima tvoje žene in nihče se ne počuti v odnosu s tvojo ženo, tako kot se ti. Tisti, ki pa so se, pa jih spet ni smiselno spraševat, ker eni so se opekli, drugi pa se niso. Eni morajo svojega partnerja silno prizadeti, da spoznajo, kaj imajo doma, eni pa tega ne spoznajo nikoli. Postavlja se le vprašanje, če ti veš, kaj imaš doma, glede na to, da s tem ne znaš upravljati. Isto vprašanje se postavlja tvoji ženi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, zdaj ugotavljam, da sem jaz v bistvu med mlajšimi :)))

In … kako je pa meni ime? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aja še tole… teen si uradno dokler ne prideš na število 20…. teens je izpeljanka iz angleških številk od 13 do 19… thirTEEN fourTEEN nineTEEN

Torej po izvirni obliki besede najstnica po angleško teenager si najstnik ali najstnica od prvega dne ko dopolniš 13 in do zadnjega dne ure in minute ter sekunde ko si 19 …..

toliko še o tem…. da ne bomo spet napamet![/quote]
Po tej izpeljavi so pri nas najstniki že pri 11.. saj veš enajst, dvanajst
medtem ko angleži imajo pa eleven, twelve in šele potem pride thrteen…

toliko še o tem…. da ne bomo spet napamet![/quote]

medtem ko angleži imajo pa eleven, twelve in šele potem pride thrteen…[/quote]

izpeljava se dela iz originala ne iz naših številk in besed….. najstnik je ”prevod” ali akrkoli iz besede teenager in teemager is med 13 in 19 oz do 20…..

Nima veze tu naše besede za številke 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In … kako je pa meni ime? :)))[/quote]
To pa vemo le redki. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

medtem ko angleži imajo pa eleven, twelve in šele potem pride thrteen…[/quote]

izpeljava se dela iz originala ne iz naših številk in besed….. najstnik je ”prevod” ali akrkoli iz besede teenager in teemager is med 13 in 19 oz do 20…..

Nima veze tu naše besede za številke :)[/quote]
Ne priznam da bi bila angleščina original. 🙂
Zame je najstnik ko je enajst 🙂

koliko bi se stalne stranke šele menile, ko bi tipo napisal, da ga na hčerin nasvet tudi njena mama hoče ☺

Rekel bi mu za cifro od tamale…saj 5 tednov hitro mine 🙂

In … kako je pa meni ime? :)))[/quote]
To pa vemo le redki. :)[/quote]

Tako kot tvoje, a ne:))).

Tebe je moških strah. Ne samo petdesetletnih. Če si res tako lepa in mlada kot praviš, bi imela kako intimno prijateljico. Moje razočarane sestrične so vse v nekih tajnih intimnih zvezah z drugimi babami. To je zdaj moderno. Žlahta se dela, da nič ne ve, je pa vse več kot očitno. Če se že delaš tako “normalno,” bi vsaj ljubico imela, če že ljubimca nimaš. A babe ti tudi ne pašejo? Kdo tebi sploh paše?[/quote]

Mene ni nikogar strah, je morda tebe? Petdesetletni ljubimci mi ne pašejo, je to greh? Zakaj me hočeš spečati z žensko? Rodila sem se, da mešam glave moškemu spolu. To mi odlično uspeva. Le poglej, kako se zaganjaš vame, pa je le virtuala.[/quote]

Saj ti kar odgovarja, da ti orenk tip namenja svojo pozornost. Ampak najina ljubezen je lahko samo platonska. To mora biti takoj jasno. Sem te že mislil enkrat povabit, da gremo z Miletom in Triškom nekaj spit, ampak raje ne, ker me boš začela zagotovo nadlegovat, ko boš nekaj spila. Zmeraj je to isto z vami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close