Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

S kom se ti pogovarjaš?

Ah, kje pa, koliko 20-letnic si nikoli ni poželelo 40-letnikov, kot so bili Brad Pitt, Jude Law, George Clooney, Johnny Depp…

Ko bom 39, bom v najlepših moških letih tja do 65. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bi razumela, da do moških si previdna, ampak tud do spoznavanja žensk nisi za to?

Ko bom 39, bom v najlepših moških letih tja do 65. :D[/quote]

Tako se govori. Še pri 65 se babe lovi ne pa pri 39. letih 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

O pa vemo nekaj o tebi, to da si BAJE (tak si trdila) diplomirala na univerzi….. kar je pa zelo žalostno da nekdo tak neumen kot si ti lahko diplomira kjerkoli 🙂

Stara pa itak si…. vsak ki je starjši od mene več kot 2 leti je star, za mene, zdaj pa zračunaj…. jaz sem cca 25, pa poglej če si stara al ne za mene 🙂

Ja tudi moja starša sta STARA 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako se govori. Še pri 65 se babe lovi ne pa pri 39. letih 😀 :D[/quote]

Phuuu, pri 65 smo lahko še korenjaki! 🙂
Komot očaramo kakšno 30-letnico, ki jo pritegnemo s svojim šarmom, bogatimi življenjskimi izkušnjami in modrostjo. 😉

Tako se govori. Še pri 65 se babe lovi ne pa pri 39. letih 😀 :D[/quote]

Se strinjam, vedno se lovi, samo ne 19-25 letnice no! Jaz mislim, da je do 10- ravno pravšja številka. Moški pri 40 lahko peca 30 letnice in gor, 50 letni 40 letnice in gor. Tako so vsi veseli, ena 30 letnica si najde tipa (končno – ker njenih vrstnikov več ni) 40 letnik pa ima malo mlašo od sebe, itd

O pa vemo nekaj o tebi, to da si BAJE (tak si trdila) diplomirala na univerzi….. kar je pa zelo žalostno da nekdo tak neumen kot si ti lahko diplomira kjerkoli 🙂

Stara pa itak si…. vsak ki je starjši od mene več kot 2 leti je star, za mene, zdaj pa zračunaj…. jaz sem cca 25, pa poglej če si stara al ne za mene 🙂

Ja tudi moja starša sta STARA :)[/quote]

Star si, ko ne greš več v koraku s časom

Star si, ko ne greš več v koraku s časom[/quote]

Stare ste, ko vam osivijo sramne dlake, razne če se depilirate. 😀

Stare ste, ko vam osivijo sramne dlake, razne če se depilirate. :D[/quote]

Kaj pa če so trajno odstranjene?

Ne vidim problema v tem, da 40 letnik lovi 25 letnice. Niti najmanjšega 🙂

Stare ste, ko vam osivijo sramne dlake, razne če se depilirate. :D[/quote]

Kaj pa če so trajno odstranjene?[/quote]
A misliš od obrabe? Ja saj maš prav, na prometnih cestah noben plevel ne raste…

saj goldfishica ziher ni korak s časom…. sicer pa je to tudi zelo relativen pojem…. kaj pa je to korak s časom? uporaba smartphona ali to, da si znaš na androidu sam sprogramirat program?

oboje je korak s časom ali pa nobeno, odvisno od perspektive.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda, da ni problema saj, ko postanemo polnoletni odgovrajmao zase in za svoja dejanja. Če se nekdo zaplete s starejšim in jo ta pol samo ponuca, si je sama kriva, ker ni znala nucat možganov, do takrat. Tle pa ne more bit nihče kriv! Zato pa je pregovor s pametjo po svetu!

Babe so za ponucat. Zakaj drugega bi pa še naj bile?

Seveda, da ni problema saj, ko postanemo polnoletni odgovrajmao zase in za svoja dejanja. Če se nekdo zaplete s starejšim in jo ta pol samo ponuca, si je sama kriva, ker ni znala nucat možganov, do takrat. Tle pa ne more bit nihče kriv! Zato pa je pregovor s pametjo po svetu![/quote]

Ne vidim nič slabega v tem, če se mlada ženska zaplete s starejšim moškim. Pamet pa naj uporabi pri drugih stvareh, ki so bolj pomembne.

jaz niti ne razumem, kaj jamra folk…. torej vsak ki se mu to zdi čudno, se vam zdi čudno tudi 2 leti razlike? So od vas ženske ki komentirajo vsi fantje in ljubimci bli ENAKO stari (torej siti letnik) ????

Če vam je +/- 5 let ok, ste enaki kot vsi ostali, samo da drugi majo tam drugo cifro….

za vazo na britofu

za vazo na britofu[/quote]
recimo da bi bile uporabne…

Kaj pa če so trajno odstranjene?[/quote]
A misliš od obrabe? Ja saj maš prav, na prometnih cestah noben plevel ne raste…[/quote]

Ne tipček v mislih sem imela, da si ženske dajo trajno lasersko odstranit “ta plevel”, kar pa mislim, da si me dobro razumel, samo si ti mene privoščiš 🙂 mal zajebavat, ti kar dej 😉

Ne tipček v mislih sem imela, da si ženske dajo trajno lasersko odstranit “ta plevel”, kar pa mislim, da si me dobro razumel, samo si ti mene privoščiš 🙂 mal zajebavat, ti kar dej ;-)[/quote]
Saj bi si te še kako drugače privoščil… a to tud lahko? 🙂

Ne tipček v mislih sem imela, da si ženske dajo trajno lasersko odstranit “ta plevel”, kar pa mislim, da si me dobro razumel, samo si ti mene privoščiš 🙂 mal zajebavat, ti kar dej ;-)[/quote]
Saj bi si te še kako drugače privoščil… a to tud lahko? :)[/quote]

Človek ti prst ponudi, ti bi pa kar celo roko

Zdaj išče nadomestek, da mu ne bo spet cuker padu:).

Saj bi si te še kako drugače privoščil… a to tud lahko? :)[/quote]

Človek ti prst ponudi, ti bi pa kar celo roko[/quote]
Ne nebi roko, to lahko sam. Raje kaj drugega…. Pa tud prsta nočem, lahko ga pa ti dobiš .. saj veš tako za v drugo 🙂

saj goldfishica ziher ni korak s časom…. sicer pa je to tudi zelo relativen pojem…. kaj pa je to korak s časom? uporaba smartphona ali to, da si znaš na androidu sam sprogramirat program?

oboje je korak s časom ali pa nobeno, odvisno od perspektive.[/quote]

Ehh korak s časom pomeni, da v določenih stvareh nisi zakrnel ali da si ostal nekje v pamtiveku in se še zgražaš nad tem.
Glej jst rečem, če ti je glede sexa in takih stvari nerodno se pogovarjat pol se nimamo kaj lotit od kake kvantne fizike in kakih drugih vprašanj sploh obdelovat, ker, če nisi se sposoben od stvari, ki je že tisočletja tabu tema, torej je vse skupi brezveze in nisi kaj dosti napravil za svoj možganski razvoj.
koliko folka se še vedno zgraža nad pedri in lejzbikami, pa namesto, da bi jih po karakterju ocenjevali, jih po tistem, s kom in kako sexajo!!! Koliko ljudi se zgraža, če je tip spodaj urejen!? Koliko ljudi se zgraža nad analnim sexom?! Ali pa da sex je dolžnost in ne užitek dveh, to je bila izjava, ki sem jo pred kratkim slišala od ženske, ki je stara 30 let, me je kar prtisk dvignilo, kako je lahko tako omejena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close