Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Vsaj to, ti si dolgočasna :)[/quote]

In ti bel po glavi:). Si razmišljal o barvanju? Ker pri tvojih letih to sploh ni šarmantno.[/quote]

Podn. Barva za lase že obstaja, samo za tvoj prepih v glavi pa še niso nič iznašli.

Čak, dam še mal smejkotov :-)))))

Pameten nobeden. Tako, kot pameten ne bo padal ne te njihove marketinške finte.

In ti bel po glavi:). Si razmišljal o barvanju? Ker pri tvojih letih to sploh ni šarmantno.[/quote]

Podn. Barva za lase že obstaja, samo za tvoj prepih v glavi pa še niso nič iznašli.

Čak, dam še mal smejkotov :-)))))[/quote]
So iznašli. Čepke za ušesa 🙂

Če se ti ne barvaš, tvoj problem. Najbrž si tudi nog ne briješ. Zagovarjaš natur lepoto, a ne:))).

Če se ti ne barvaš, tvoj problem. Najbrž si tudi nog ne briješ. Zagovarjaš natur lepoto, a ne:))).[/quote]

Za depilacijo še nisi slišala? Ajme meni, iz kerega stoletja si? :-)))

Pameten nobeden. Tako, kot pameten ne bo padal ne te njihove marketinške finte.[/quote]

te bedaste razikae prav silijo ljudi, da ne bi nikol odrasli. Moški naj bi bili cel čas s mladenkami, ženske pa naj bi še pri 50 ugledale kot 30 letnice. Vse skupaj eno samo marketinško nakladanje.

Če se ti ne barvaš, tvoj problem. Najbrž si tudi nog ne briješ. Zagovarjaš natur lepoto, a ne:))).[/quote]

Za depilacijo še nisi slišala? Ajme meni, iz kerega stoletja si? :-)))[/quote]

Saj nisem govorila o konkretni tehniki, nisem dobesedno mislila, da možu vzameš brivnik in se pobriješ, kjer se pač že ali pa tudi ne. Nisi duhovita.

A prnesem bazenček in ga z blatom nafilam?

Dej sebe namaži z blatom, potem speri vso to umazanijo s sebe. Ampak, saj ti ne bo pomagalo:). Duša ostaja takšna kot je, pa se lohka umivaš dan in noč.

Za depilacijo še nisi slišala? Ajme meni, iz kerega stoletja si? :-)))[/quote]

Saj nisem govorila o konkretni tehniki, nisem dobesedno mislila, da možu vzameš brivnik in se pobriješ, kjer se pač že ali pa tudi ne. Nisi duhovita.[/quote]

Mislila si???? Ne me poskušat smejat..sva ugotovili, da sva obe brez vsakega smisla za humor.

eh škoda, nič ne bo z babjim fajtom. Jaz sem pa že karte printal

Saj nisem govorila o konkretni tehniki, nisem dobesedno mislila, da možu vzameš brivnik in se pobriješ, kjer se pač že ali pa tudi ne. Nisi duhovita.[/quote]

Mislila si???? Ne me poskušat smejat..sva ugotovili, da sva obe brez vsakega smisla za humor.[/quote]
haha tale je pa the best 🙂

Dejmo se vsi smejat…hahahaha. Keri bedniki…

hehe Fiši je pa danes nataknjena. Spet ni blo nič snočkaj? eh ja… nocoj je še ena noč, upanje umre zadnje…

Ej en vic sem se spomnil…
So dali Črnolasko na detektor laži, da naj kaj pove o sebi.
In pravi: Jaz sem pametna… BIIIP
Pa rjavolaska: Jaz sem lepa… BIIP
Bjonda: Mislim …BIIIP

hehe

Sem bila nataknjena včeraj, predvčerajšnjim, pred predvčerajšnjim in tako nazaj do mojega otroštva. Zakaj me hočeš spreminjati? Saj ti ni treba živeti z mano:))).

Noup ni mi treba in tud ne bom. Ampak včeraj nisi bila nataknjena. Za predvčeraj se pa ne spomnim, je že predaleč 🙂
Kdo te spreminja? Imaš preganjavico? Si kakršna si, ne vidim razloga zakaj bi te kdo spreminjal..

Ti me na vsak način želiš po svoji podobi. Saj nisem več stara 7 let, da bi me lahko gnetel kot glino:))). Alora, posveti se keri drugi.

Hmmm A se ti še s kom pogovarjaš, pa jaz ne vidim njegovih postov… ali pa je eden od naju nor. Nekaj bo.
A si sploh prebrala kaj si nazadnje napisala in če si meni replicirala…. naj ti povem tvoja replika nima ne repa ne glave. Kaj si hotela s tem sploh povedat?

Povej, kje si izgubil rdečo nit, da ti lahko pomagam?:))

Povej, kje v mojih postih si zaznala željo po gnetenju tebe oz spreminjanju tebe po moji podobi? 🙂
Ajde začniva tukaj…
Pa pohiti ker grem na kavo

Sicer pa, ko že govorimo o “zabavnem” prcanju. Matkića jebeš v glavo, s podatki, ki nam jih je sam izdal, torej, predvidevam, da so resnični. Ko bi pa tebe kdo na podoben način prcal, glede videza, bi bila pa prec užaljena. Dvojna merila opet in ja ful si zabavna…me zanima za koga.

Ti lahko jaz povem? Z tisto bjondo v njenem ogledalu … 🙂

EB, prcaj me glede tistega, v kar si prepričan, da je res in sem kdaj v preteklosti povedala. Če si tako načelen, potem bodi povsod, a ne. Poznaš moj videz? Ne. Torej, o čem bi rad diskutiral? O tisti majonezi, ki jo šparaš za mene, ker v mojem hladilniku je ne boš našel.

Nič v zvezi s tabo ni resnično. Če se pa že imaš za tok pogumno, potem nam pa prilepi svojo fotko gor 😉

Takoj za tabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close