Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Bolano je mogoče malo to, da mi ga je v nedeljo zjutraj ena 18-letna vlekla…No meni je bilo všeč..

Ma dajte zblojenci, komu boste vi pamet prodajali, skoz nabijate o razmerjih bla bla bla..pa kdo vam bo verjel no??? Kdo bo tebi ali matjažku verjel da imata vezo, no?

A ti še kaj napišem o svojem “zafuranem lajfu”, da boš lažje prenašala bolečino svojega zankirnega malomeščanskega vsakdana?[/quote]

Meni se to, da ti ga je 2x mlajša punca fafala, ne zdi nič bolanega. Če je bilo všeč tudi njej, je to itak win-win situacija.
To, ali ti verjameš temu, kar napišem sem, me v bistvu sploh ne zanima, zate me niti ne prizadane, če si moj vsakdan predstavljaš kot zanikrn in malomeščanski, trdim pa, da je tvoje vedenje, ko si življenja neznanih ljudi vztrajno umišljaš kot mizerna, polna bolečin, osamljenosti, you name it…, patološko.
Za tak zaključek ne potrebujem poznati tvojega življenja, niti nimam potrebe po tem, da bi si poskušala predstavljati, kakšno je v resnici, komentiram samo to, kako z načinom sporočanja izpodbijaš zapisano vsebino.
Glede na to, da si očitno spregledal; jaz ne nabijam o razmerjih (za razliko od tebe) – zame je vsako zase totalen unikat, za katerega ne obstajajo neka splošna pravila, niti univerzalne resnice, niti se ga ne da zapisati z enačbo, tako da se mi okoli tega sploh ne da pameti prodajat. Sorry, samo meni je jasno, da se ne palimo na iste stvari, in da ni nujno, da se “moj prav” in “tvoj prav” izključujeta.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Svašta. Preveč zenfa, ti povem. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

huh … tebe je pa črna vdova dobro zmatrala, Spajderček ☺

Svašta. Preveč zenfa, ti povem. :)[/quote]

Tako je, zato imam drisko…

Ma daj nehaj se pametno delat, ti si del istega legla, kot ribica, matjažko in ostali…zato pa si tako pristavila skledico.

Vi ste vsi obični pacienti brez lajfa, zato pa čutite potrebo napadati ljudi tu na osebnem nivoju, ko se vam vrne, pa je spet nasprotnik čuden..

Vsi ste isti, zato pa ste prijatelji, ker se samo v skupini čutite močni in zganjate organiziran mobing na druge, saj ste kot posamezniki niko i ništa…

Tako je, zato imam drisko…[/quote]

Uff, sploh ti ne zavidam.
Eno jedilno žlico suhih borovnic zmečkaj zavreš v 250ml vode, kuhaš 10 minut, lahko pa tudi cele posušene borovnice žvečiš, ali si narediš cimetov čaj (1 čajno žličko cimeta preliješ z 250ml vode, pokriješ, počakaš 10 minut, piješ toplo pred obroki). Proti driski sta fajn tudi trpotčevo seme in srčna moč.
Če imaš krče, pomaga kamilčni čaj, metin čaj, kumina (približno pol čajne žličke zdrobljene kumine preliješ s 150ml vode in pustiš počivati 10 minut), rmanov čaj (2-4 čajne žličke preliješ s 150ml vode, pokrito naj stoji 10 minut).

Pa srečno! 🙂

Kje je tvoj lajf? Trudim se ga poiskati vsaj v kakšnem tvojem stavku. Ampak ga ni in ni.

Tako je, zato imam drisko…[/quote]
Smo zdaj mi krivi za to, kar ti ješ? Saj si rekel, da ima človek veliko več moči in kontrole nad svojim življenjem, kot pa si mislimo. Poznaš to le v teoriji? Pa boš menda ja gledal, kaj daš vase.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moj lajf je moja sperma na tvojem obrazu, nekoč, ko si bila študentka…Ti je zdaj jasno..

Ti reči svoji, naj pazi, katerega da vase..

Ti reči svoji, naj pazi, katerega da vase..[/quote]
O ne ne. Ona že ve, kako je treba. Ji ne rabim več nič rečt. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moj lajf je moja sperma na tvojem obrazu, nekoč, ko si bila študentka…Ti je zdaj jasno..[/quote]

To so tvoje mokre sanje:)). S takšnimi kot si ti nisem nikoli niti kofetkala. Mi ni treba, kapiš?

Ma daj nehaj se pametno delat, ti si del istega legla, kot ribica, matjažko in ostali…zato pa si tako pristavila skledico.

Vi ste vsi obični pacienti brez lajfa, zato pa čutite potrebo napadati ljudi tu na osebnem nivoju, ko se vam vrne, pa je spet nasprotnik čuden..

Vsi ste isti, zato pa ste prijatelji, ker se samo v skupini čutite močni in zganjate organiziran mobing na druge, saj ste kot posamezniki niko i ništa…[/quote]

O kakšnih prijateljih govoriš? Jaz tu nikogar ne poznam (razen enega, ki pa v teh debatah ni relevanten) – če je tebi tipkana beseda dovolj, da z ljudmi sklepaš prijateljstva, meni ni.
Pa zelo patetično izpade, da nekdo, ki serje po neznancih, da bi se bolje počutil, piše o tem, kdo je niko i ništa. No, v malo bolj posranem jeziku bi se temu reklo, da si se sam sebi usral v usta. Čestitke.

Ooo, tukaj tudi. Ste se izbruhali drug drugemu v usta. Bravo!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ulivali smo drug v drugega:))). Mošt je zdaj aktualen. Margot, ti si vedno tako svetniška?:)

Mhm, meni ni bilo nič slabo. Če je komu bilo, komot priporočim kak čajček…

Najbrž nisem. Ker so mi všeč moški pod 39, nad 39 … :))

Tega štosa sicer ne razumem, ampak zihr je fajn:).

Glej, jaz se rada zabavam, ne kregam. Zato se držim teme. :))

Saj pravim, svetiš se od svetniškega sija:)).

To se ti samo tako zdi. Ker ste ostali vsi pobruhani :))
Mislim … pa kaj vam je folk?

:)))) Res je veliko kozlanja, ampak takšni smo in ti nas imaš rada, a ne mami?:)))

Mene preseneča samo to, da te čudi. Tole se ni zgodilo prvič, pa tudi zadnjič najbrž ne.

Le kdo s polnimi usti dreka ne bi bruhal? 🙂

Lahko ti opišem, kako mi je tvoja punca k.urca fafala, medtem ko si bil na predavanjih..[/quote]

Mi je žal, da tvoj ženski spoznavni domet ni nič daljši od Daterjevega, ki ravno tako ni imel priložnosti spoznati zveste in spoštovanja vredne ženske, ki ne bi v nobenih okoliščinah varale – to so ženske, ki te imajo rade. Mnoge lahke ženske so žal pogosto tudi čustveno siromašne, ki se ne navežejo na moškega, tako da si lahko prepričan, da nisi bil ti ne prvi in ne zadnji, ki je bil deležen določenih ugodnosti iz. zadovoljstva na javnem wc-ju. ;)[/quote]
Joj, matjazko, ti si en tak naivni pezde, da mi gre prav na smeh, ko to precitam. Tako neizkusen si, pa tako pametnega se delas. Pojma nimas ti o zivljenju, pojma. Ampak to je tvoj problem. Pa ceprav se ga ne zavedas. No, pliden bodi… lol

Hočeš morda povedat, da bomo vsi, ki še nismo šli po tvoji poti, spoznali, da ženske niso zaupanja vredne? Mogoče pa samo ti nisi, si pomislil na to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close