Moški, po 39. letu
Pameten nobeden. Tako, kot pameten ne bo padal ne te njihove marketinške finte.[/quote]
Ja, ja, prej ženska zavist, zdaj pa še moška lisica o kislem grozdju. 🙂
No, povej, koliko marketinško zainteresiranih deklet je že kdajkoli (po)kazalo interes zate, Robi? 😉
Pameten nobeden. Tako, kot pameten ne bo padal ne te njihove marketinške finte.[/quote]
No, povej, koliko marketinško zainteresiranih deklet je že kdajkoli (po)kazalo interes zate, Robi? ;)[/quote]
Kakšna zavist neki! Predlagam, da post komentirajo moški okrog 40 in naj mi pove kdo pri milem bogu hoče 20 letnico? Enkrat mlajo od sebe, kot da bi svojega otroka pecal!!To ptrebujejo le nedozoreli plejboji. Jaz lahko za sebe rečem, ko sem bila stara 20 so mi bili všeč 20 letniki nekaj let+ in to tudi vsem mojim kolegicam. Sem pa imela nekaj časa cimro, ki je imela 35 letnika in takrat se je meni zdelo da ima starca – no potem pa sem zvedla, da jele njegova ljubica in da ji kupuje stvari. Tako je to in dajte se moški sprijaznit s tem. Res vam ne bi škodila kakšna literatura. Sprejmite svoja leta, saj ste z leti vedno bolj šarmanti ampak za ženske do največ -10 let.
No, povej, koliko marketinško zainteresiranih deklet je že kdajkoli (po)kazalo interes zate, Robi? ;)[/quote]
Kakšna zavist neki! Predlagam, da post komentirajo moški okrog 40 in naj mi pove kdo pri milem bogu hoče 20 letnico? Enkrat mlajo od sebe, kot da bi svojega otroka pecal!!To ptrebujejo le nedozoreli plejboji. Jaz lahko za sebe rečem, ko sem bila stara 20 so mi bili všeč 20 letniki nekaj let+ in to tudi vsem mojim kolegicam. Sem pa imela nekaj časa cimro, ki je imela 35 letnika in takrat se je meni zdelo da ima starca – no potem pa sem zvedla, da jele njegova ljubica in da ji kupuje stvari. Tako je to in dajte se moški sprijaznit s tem. Res vam ne bi škodila kakšna literatura. Sprejmite svoja leta, saj ste z leti vedno bolj šarmanti ampak za ženske do največ -10 let.[/quote]
Haha saj se šališ kajneda?
Kakšna zavist neki! Predlagam, da post komentirajo moški okrog 40 in naj mi pove kdo pri milem bogu hoče 20 letnico? Enkrat mlajo od sebe, kot da bi svojega otroka pecal!!To ptrebujejo le nedozoreli plejboji. Jaz lahko za sebe rečem, ko sem bila stara 20 so mi bili všeč 20 letniki nekaj let+ in to tudi vsem mojim kolegicam. Sem pa imela nekaj časa cimro, ki je imela 35 letnika in takrat se je meni zdelo da ima starca – no potem pa sem zvedla, da jele njegova ljubica in da ji kupuje stvari. Tako je to in dajte se moški sprijaznit s tem. Res vam ne bi škodila kakšna literatura. Sprejmite svoja leta, saj ste z leti vedno bolj šarmanti ampak za ženske do največ -10 let.[/quote]
Ah, kje pa, pri tebi še pomislil nisem, da bi šlo za žensko zavist, saj je nekaj povsem vsakdanjega,
ko 25-letnice proglasiš za otroke in 39-letnike za njihove legitimne zastopnike in “starševske skrbnike”. 🙂
A sedaj si pa prešla na spodnjo mejo 20, ker prej so bile otroci po sili razmer zavisti tudi 25-letnice? 😀
Upam, da z naslednjim postom ne boš pristala na 15-letnicah? 😉
Ah, kje pa, pri tebi še pomislil nisem, da bi šlo za žensko zavist, saj je nekaj povsem vsakdanjega,
ko 25-letnice proglasiš za otroke in 39-letnike za njihove legitimne zastopnike in “starševske skrbnike”. 🙂
A sedaj si pa prešla na spodnjo mejo 20, ker prej so bile otroci po sili razmer zavisti tudi 25-letnice? 😀
Upam, da z naslednjim postom ne boš pristala na 15-letnicah? ;)[/quote]
Matjažko a tebi rata kdaj dobiti GF na svoj privatni chat za klepet? 🙂
Upam, da z naslednjim postom ne boš pristala na 15-letnicah? ;)[/quote]
Matjažko a tebi rata kdaj dobiti GF na svoj privatni chat za klepet? :)[/quote]
Ne vem, če ne bo “prehoh”, ne pogovarja se ona kar z vsemi. 😀
Moraš ji biti kos in znati v redu podrezat, da ustvariš jo-jo efekt, potem se vrača, ker ima občutek, da ti je vedno nekaj dolžna. To pa pri njej ne gre, če nima zadnje … haha :))
Matjažko a tebi rata kdaj dobiti GF na svoj privatni chat za klepet? :)[/quote]
Moraš ji biti kos in znati v redu podrezat, da ustvariš jo-jo efekt, potem se vrača, ker ima občutek, da ti je vedno nekaj dolžna. To pa pri njej ne gre, če nima zadnje … haha :))[/quote]
Da dragi:).
Ste dons že prej končali na njivi?:))
Moraš ji biti kos in znati v redu podrezat, da ustvariš jo-jo efekt, potem se vrača, ker ima občutek, da ti je vedno nekaj dolžna. To pa pri njej ne gre, če nima zadnje … haha :))[/quote]
Da dragi:).
Ste dons že prej končali na njivi?:))[/quote]
Hahaha 😀 😀
A ste krompir pobirali? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.