Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Matjažko, Marko, Robi, GF, Senza, Krivokljun…sama golazen no. Za posrat v skret in potegnit vodo.

Vam pač ni ratal v lifu, si je tako težko to priznat ?

Hočeš morda povedat, da bomo vsi, ki še nismo šli po tvoji poti, spoznali, da ženske niso zaupanja vredne? Mogoče pa samo ti nisi, si pomislil na to?[/quote]
Dezurni filozof, najdi koga drugega, da mu pametujes o zenskah. 😉

Hočeš morda povedat, da bomo vsi, ki še nismo šli po tvoji poti, spoznali, da ženske niso zaupanja vredne? Mogoče pa samo ti nisi, si pomislil na to?[/quote]
Dezurni filozof, najdi koga drugega, da mu pametujes o zenskah. ;)[/quote]
Nekaj te je zmotilo. Saj sem samo vprašal, nič pametoval.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolk imaš dela z nami:))). Mi pa s tabo popolnoma nič. Tako to je.

Če opazujem tebe, se mi zdi, da je to nekaj nemogočega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zadovoljstvo, ki ga doživljamo, je najprej odvisno od tega kdo smo. Vzorce razimšljanja pa smo prevzeli od okolja.
Do te mere, je naše zadovoljstvo odvisno od drugih, pozneje pa seveda od nas. Kakšnih velikih sprememb pa človek pozneje ne more pri sebi narediti. Če bi lahko, potem nihče ne bi bil nesrečen. Vzorci in naše nezavedno deluje, pa če ti je všeč ali pa ne. Lahko le poskušaš iskati neke kompromise in se truditi zakrivati simptome.
Tud ti mi ne deluješ ravno srečen in miren v sebi, ampak si poln neke jeze in sovraštva. Zakaj potem tega ne spremeniš, da bi bil srečen ?

Zakaj pa ti svojega življenja v vezi ne spremeniš v neko srečno zgodbo? Zdiš se mi primer neke osebne zdolgočasenosti. Živiš po receptu, ki so ti ga napisali drugi, ampak še evdno rabiš neko mašilo, še vedno te to nikakor ne izpopolnjuje. Podobno velja za vse vezane tega foruma oz. tiste, ki trdijo, da so vezani…

In ker se raje ukvarjate s tem, kaj vse je narobe s takimi, kot sem jaz, stopicate na mestu v svojih lastnih razmerjih, življenje pa gre mimo vas.

Zakaj pa ti svojega življenja v vezi ne spremeniš v neko srečno zgodbo? Zdiš se mi primer neke osebne zdolgočasenosti. Živiš po receptu, ki so ti ga napisali drugi, ampak še evdno rabiš neko mašilo, še vedno te to nikakor ne izpopolnjuje. Podobno velja za vse vezane tega foruma oz. tiste, ki trdijo, da so vezani…

In ker se raje ukvarjate s tem, kaj vse je narobe s takimi, kot sem jaz, stopicate na mestu v svojih lastnih razmerjih, življenje pa gre mimo vas.[/quote]
Zakaj misliš, da gre življenje mimo nas? A če se človek določene stvari sprašuje, to pomeni, da gre življenje mimo njega? A ti že vse veš in se nič več ne sprašuješ? Ti, ki praviš zase, da živiš.

Ne, ničesar se ne sprašujem. Moj namen sodelovanja na forumu v bistvu v osnovi je, d abi si izmenjavali izkušnje z življenjem. Samo ugotavljam, da ste tu v bistvu večinoma neki pacienti, ki nimate izkušenj in raje razpredate o izkušnjah drugih. tako pa to ne gre…

Potem pa predlagam, da začneš sam, poveš kako izkušnjo in poveš še, kakšno debato si želiš. Če si tega želiš, je pošteno, da to tudi pokažeš.

In ker se raje ukvarjate s tem, kaj vse je narobe s takimi, kot sem jaz, stopicate na mestu v svojih lastnih razmerjih, življenje pa gre mimo vas.[/quote]
Saj moje življenje ni nesrečna zgodba. Vsebuje vsega po malem.
Iz tvojega vidika je družinsko življenje primer zdolgočasenosti, za mene pa je biti samski, primer dolgočasnega življenja.

Vsi, bolj ali manj živimo po receptu, ki so ga napisali drugi. Tudi uporabo računalnikov in interneta, so določili drugi. 🙂
Biti razočaran samec, ki pljuva po tradicionalistih, pa je daleč od nekega avtentičnega življenja ali mišljenja.

Saj si jih izmenjujemo. Samo ne vem, kaj bi ti rad slišal od nas ?

Seveda, saj sklepaš po sebi. Sklepam, da ti je kot samskemu bilo kr naprej dolgčas. zato prodajaš zdaj tu teorije, da naj bi vsi težili k vezam in podobno.

V bistvu si ti precej večji čudak, kot jaz. Si vernik v neke teorije o vegetarijanstvu in da je resna zveza tako rekoč nuja..

Evo na pa tudi tema o moških po 39 letih-JAO!!!

Pri moških je pa drugače. Do 39, so (več al manj) ok, ampak okrog 40, se jim pa strga.
Popolnoma.
Meče jih na vse strani, sem opazovala celo življenje in se res dogajajo hecne stvari.
Očitno jih zagrabi panika, da niso dosegli (na osebni, karierni, seksualni ravni) vsega, kar so
kot mulci zase sanjali – in začnejo nort.
Kupujejo avte, najdejo ljubicce, se vržejo v razne posle z zelo dvomljivim izidom, besno začnejo
športat, veliko se jih loči in začnejo “novo družino” ….

Pol, ke proti 50 se pa spet umirijo….in si ližejo rane (ki so si jih pridelali med norenjem)

;-)))))) A zato se meni trga:-)))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

;-)))))) A zato se meni trga:-)))))[/quote]

Zdej veš 😉

Samo kažem pa ne:-))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če nimaš možnosti. Najprej si poišči ženo, da boš lahko imel ljubico. 🙂
Sicer pa jaz tega tudi ne kažem. 🙂

Če nimaš možnosti. Najprej si poišči ženo, da boš lahko imel ljubico. 🙂
Sicer pa jaz tega tudi ne kažem. :)[/quote]
Moi? Ni šans. Pri meni je pa zvestoba na prvem mestu, pa čeprav samo sebi:-))

Kr tolažta se :-))
sebe itak noben ne vid… 🙂

Pa če še te žena ne vidi, pa je itak popolno. 🙂

Kdo me bo pa tolažil, če se sam ne bom;-)?

In kaj zdaj. Boljše to, kot umiranje v dolgčasu, kot samske ženske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close