Moški, po 39. letu
Seveda, da ni problema saj, ko postanemo polnoletni odgovrajmao zase in za svoja dejanja. Če se nekdo zaplete s starejšim in jo ta pol samo ponuca, si je sama kriva, ker ni znala nucat možganov, do takrat. Tle pa ne more bit nihče kriv! Zato pa je pregovor s pametjo po svetu![/quote]
Ne vidim nič slabega v tem, če se mlada ženska zaplete s starejšim moškim. Pamet pa naj uporabi pri drugih stvareh, ki so bolj pomembne.[/quote]
Seveda ni problema tud obratno, da se ženska z mlajšim moškim zaplete, pa se vi zgražate 🙂
Ja, ja, prej ženska zavist, zdaj pa še moška lisica o kislem grozdju. 🙂
No, povej, koliko marketinško zainteresiranih deklet je že kdajkoli (po)kazalo interes zate, Robi? ;)[/quote]
Kakšna zavist neki! Predlagam, da post komentirajo moški okrog 40 in naj mi pove kdo pri milem bogu hoče 20 letnico? Enkrat mlajo od sebe, kot da bi svojega otroka pecal!!To ptrebujejo le nedozoreli plejboji. Jaz lahko za sebe rečem, ko sem bila stara 20 so mi bili všeč 20 letniki nekaj let+ in to tudi vsem mojim kolegicam. Sem pa imela nekaj časa cimro, ki je imela 35 letnika in takrat se je meni zdelo da ima starca – no potem pa sem zvedla, da jele njegova ljubica in da ji kupuje stvari. Tako je to in dajte se moški sprijaznit s tem. Res vam ne bi škodila kakšna literatura. Sprejmite svoja leta, saj ste z leti vedno bolj šarmanti ampak za ženske do največ -10 let.[/quote]
Je že Gazela pokomentirala in povedala bistvo.
In jaz ne sprašujem žensk, koliko so stare in katerim sem zanimiv. 🙂
Seveda, da ni problema saj, ko postanemo polnoletni odgovrajmao zase in za svoja dejanja. Če se nekdo zaplete s starejšim in jo ta pol samo ponuca, si je sama kriva, ker ni znala nucat možganov, do takrat. Tle pa ne more bit nihče kriv! Zato pa je pregovor s pametjo po svetu![/quote]
Je pa problem, ker pamet ne raste sorazmerno z leti. 🙂
Potem pa pride do nesorazmerja. 🙂
Spet fantazirate, fantje? Povprečen štiridesetletnik ni privlačen niti povprečni štiridesetletnici, kaj šele pol mlajši frklji, ki jo je itak sama površina in obsedenost z vizualnimi efekti. Je pa po drugi strani res, da so res privlačni moški v teh letih privlačni tako za mlade kot za stare. Ampak ti so zelo redki.
Vazno, da je to tebi ocitno, lol.
Meni pa so vazni rezultati. Tako se nobena ni podvomila v mojo starost. Sem se pa malo umiril. Sedaj imam le po eno novo na teden. Lotim se le tistih, ki se zame prve potrudijo. Pa tudi do prekrivanja, dve na dan, pride kvecjemu 1x mesecno. Pa ti? Te sploh se kdo povoha?
Bravo za tebe Dater. Nisem rekla, da do tega ne pride. Rekla sem, da povprečni 20 letnici v 99 % tipi okrog 40 niso zanimivi, ker so stari. Izjema so le bogataši. meni se pač zdi bedno, da se tak starček po mladini slini. Tvojih 7- se mi zdi ok, je v okviru mojih do -10 let.[/quote]
Čakaj zdaj se lahko odločite…. eni jokajo na MONu da pri 40 nisi ”starček” ti pišeš o starčkih…. nekak bo treba to zdaj določit končno, kdaj si ”starček” in kdaj ne………
Meni se tudi zdi bedno gazela, da večina žensk ne odobrava da ma njen moškiveč ljubic zraven nje, pa kaj naj? Pusti jih pri miru tipa si poišči svoj letnik 🙂
Ko se pa ženske zlažete glede števila spolnih partnerjev je pa kul ?[/quote]
To so tvoje izkušnje. Meni je tudi v tem kontekstu blesavo šušmariti. Če pa ima moški problem z vedenjem o premajhni ali preveliki cifri spolnih partnerjev nove simpatije, pa bolje, da se razmerje sploh ne začne.[/quote]
A mislis, da tip kot sem jaz, pove zenski s kolikimi je bil? Tako se sam ne ve.
Mi je pa prejsnji teden ena rekla, da raje vidi, da je bil tip s 100 puncami, kot pa 10. Se je vsaj izzivel. Pa ji iz previdnosti se vedno nisem kaj dosti povedal.
Forum je zaprt za komentiranje.