Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Ja to trdi Robi.

En svet se ti sigurno bo. Pač tisti del, kateri je vezan na partnerja in skupne načrte ter skupno preživljanje časa.

Mislim, da vsak rabi nekoga, saj je potreba po bližini in ljubezni ena izmed osnovnih potreb.
Zadovoljstvo v nekem odnosu ne more biti merilo za to, kako močna je ta potreba.
Razumljivo je, da si tisti, katere odnos zadovoljuje, le tega želijo. Ostali pa ne in zato poskušajo nekaj spremeniti, da bi bili v odnosu zadovoljni ter s tem izpolnjevali svojo potrebo po ljubezni.

Seveda jo rabi. Kot jo bolj ali manj vsi rabimo. Vendar ni problem v sami potrebi, ampak v načinu in prepričanjih s katerimi poskuša realizirati to potrebo.
Lakota je prav tako potreba in če mi je po tistem, ko pojem neko hrano, slabo, še ne pomeni, da je problem v lakoti, ampak v tisti hrani. Oziroma v samem načinu kako sem poskušal zadostiti sami potrebi.[/quote]

Vse moje dosedanje zveze so izšle iz spontanega zbliž(ev)anja, saj partnerja nikoli nisem načrtno iskala – če bi mislila, da zvezo rabim, bi najbrž ga.
Zame samskost ni noben bav-bav, se pa zgrozim ob misli, kam bi me pripeljala zveza, v katero bi se podala iz nuje. Če ti v takih zvezah ne vidiš patologije, ti žal ne morem pomagati.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

škoda, da tukaj nimamo vojne … ti 39+ bi bili krasne tarče ☺

Res je, da ga delajo. Saj ne trdim, da resna veza že hkrati s sabo prinese srečo in zadovoljstvo
Resna veza je le eden izmed načinov, kjer bi človek naj udejanjal svojo potrebo po bližini, intimnosti in s tem ljubezni..
Kot pa sem že napisal, če človeku tega ne uspe doseči, še to ne pomeni, da si resne veze ne želi ali je ne rabi. In da je potem takšen človek srečen, če je samski. Mogoče ima manj problemov, ker je večino časa sam s sabo, v sebi pa je lahko grozno nesrečen, ker ne zna ali ne zmore na zadovoljiv način realizirati svojih želja.

Na nek način je to res, da je naše zadovoljstvo povsem odvisno od drugih.
Saj nismo nič drugega, kot le produkt okolja in tistega, kar smo vsrkali ter prevzeli iz okolja.
Večinoma smo že tako ali tako determinirani z geni, ostali del pa še potem določi vzgoja.
Neke velike svobode pri tem kaj smo in kako bomo v življenju zadovoljni, pač nimamo.

Zato imamo senzibilne in nežne MON-ovke, da me potolažijo. :)))

Nisem tega trdil, da v takšnih zvezah ne vidim problema.
Pravim, da se marsikdo poda v zvezo iz potrebe, pa tega ne občuti, če je v sami zvezi zadovoljen.

Ne, naše zadovoljstvo ni odvisno od drugih. Ampak od nas samih. Zato pa je toliko slabih vez, ker so/ste ljudje sveto prepričani, da vam bodo drugi dali, česar ne morete dati sami sebi. In ko se to ne zgodi, se zgodi: odtujitev od partnerja, nespoštovanje, beg v alkoholizem, nasilje, prevara…

Robi, vidim, da si velik zagovornik teorije, da je vse že vnaprej določeno, da posameznika zaznamujejo geni in vzgoja, sam pa nič ne more…Jaz se s tem ne strinjam, ogromno je odvisno od nas samih, res pa je, da se večina ljudi raje sebi smili, kot d abi iz svojega življenja naredili kaj sebi všečnega.

Saj zato pa tudi so tam kjer so.

To so neambiciozni ljudje, ki se bojijo novih izzivov, poprijet za kakšno malo bolj zahtevno/raznoliko delo, ker si že v naprej govorijo “itak mi ne bo ratal, to ni zame, ne bo mi všeč”. No potem so pa še hujši primeri, ko namesto, da bi pri sebi iskali krivdo za neuspehe, se pa zgovarjajo na zunanje okoliščine, kriva je politika, sistem v katerem živimo itd. Namesto, da bi se preprosto prilagodili okolju in poskušali čim več izvlečt iz tega, sedijo nekje v kotu in cel čas samo jamrajo, k stare babice.

Jaz tu še enega nisem prebral, da bi napisal, da je s svojo partnerko zato, ker mu je ona seksi, privlačna, lušna, ker je nor nanjo, ker jima je super, ker na polno uživata..

Treba je brati med vrsticami, pravilno seveda. 🙂
Ne vem sicer zakaj bi nekdo šel take osebne stvari pisat na forum. Ker, če bi jih, že vidim odzive, kot so “a to sam sebe prepričuješ, da moraš to pisat”…
Jaz veliko tega namerno ne napišem, ker v tem ne vidim smisla. Nisem tukaj, da bi se kdo MORAL ukvarjati z menoj ali mojim življenjem, niti za to, da bi mi ga kdo želel spreminjat ali pa ga občudovati. Če pa me je kdo kdaj kaj vprašal, predvsem na privat, pa sem tudi kaj takega brez težav povedal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem sicer zakaj bi nekdo šel take osebne stvari pisat na forum. Ker, če bi jih, že vidim odzive, kot so “a to sam sebe prepričuješ, da moraš to pisat”…
Jaz veliko tega namerno ne napišem, ker v tem ne vidim smisla. Nisem tukaj, da bi se kdo MORAL ukvarjati z menoj ali mojim življenjem, niti za to, da bi mi ga kdo želel spreminjat ali pa ga občudovati. Če pa me je kdo kdaj kaj vprašal, predvsem na privat, pa sem tudi kaj takega brez težav povedal.[/quote]
Ki pa so predvsem vaši/tvoji odzivi. Kaj se zdaj delaš nekaj poštenega, ti hinavec grdi ?

Mogoče pa zato vsi tukaj poznajo “tvojo zgodbo”, ker si se razpisoval počez in ‘izlival svoja čustva’ na anonimni forum, ker nimaš žive osebe ob sebi (punce, žene, dobre prijateljice), ki bi te poslušala? Samozadosten pač ni nihče.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz veliko tega namerno ne napišem, ker v tem ne vidim smisla. Nisem tukaj, da bi se kdo MORAL ukvarjati z menoj ali mojim življenjem, niti za to, da bi mi ga kdo želel spreminjat ali pa ga občudovati. Če pa me je kdo kdaj kaj vprašal, predvsem na privat, pa sem tudi kaj takega brez težav povedal.[/quote]
Ki pa so predvsem vaši/tvoji odzivi. Kaj se zdaj delaš nekaj poštenega, ti hinavec grdi ?[/quote]
Kje se pa delam poštenega? Ne razumem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče pa zato vsi tukaj poznajo “tvojo zgodbo”, ker si se razpisoval počez in ‘izlival svoja čustva’ na anonimni forum, ker nimaš žive osebe ob sebi (punce, žene, dobre prijateljice), ki bi te poslušala? Samozadosten pač ni nihče.[/quote]

Spet ti gobezdavko. In spet se vam vpletaš na osebnem nivoju.

Kaj pa ti posrane teoretizerski, imaš ti kaj za delit? Si že kaj doživel v življenju? Ti ga je kdaj vsaj kakšna na wc-ju pofafala?

Kera obramba…pa se imaš za nekega intelektualca, z duhovno podlago…fej in fuj.

Seveda da ne, vam internetnikom, ki ste ves dan tu priklopljeni, se v življenju za računalnikom res nič usodnega ne miore zgoditi. Prežite pa vojerski na zgodbe drugih, saj svojih NIMATE.

Z vami drugače ne gre.

Takega matjažka bi jaz v enem lokalu recimo prižgal čez gobec. meni taki posraneti v živo ne otresajo. Ker nimajo jajc. Samo tu so glasni, bolniki brez življenja..

Kaj si smešen, kakšna doživetja! :=)
Spider, te je že katera ženska ljubila? Ne…

Z vami drugače ne gre.

Takega matjažka bi jaz v enem lokalu recimo prižgal čez gobec. meni taki posraneti v živo ne otresajo. Ker nimajo jajc. Samo tu so glasni, bolniki brez življenja..[/quote]

Potem skrajni čas, da začneš krotiti svoj bes v sebi. Če ti nekdo že tukaj pride blizu, kaj bi šele bilo v reali. Tvoj odziv kaže na pomanjkanje lastnega poznavanja. Ne znaš uravnavati svojih čustev, predajaš se plehkim situacijam, ob katerih postajaš še manjši. In odgovor, da z nami drugače ne gre…ja, to je najlažje reči, da ti ni treba delati na sebi. Samo ne imej se za nekega uauu specialca, z globino.

Ne, ženske so ljubile svoje može, meni pa so ga fafale, ko je šel njihov možek po opravkih…

Z vami drugače ne gre.

Takega matjažka bi jaz v enem lokalu recimo prižgal čez gobec. meni taki posraneti v živo ne otresajo. Ker nimajo jajc. Samo tu so glasni, bolniki brez življenja..[/quote]

Zenf budizem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

…ampak one so odšle nazaj k možeku, ti pa nosiš ves ta shit vseh spletk in skrivnosti. S tabo ni želela nobena ostati. Vidiš zdaj, kje si, a ne. Saj res, tebi tako paše:))).

Kaki budizem, provokatorka? Do vas sem tak, kot vi do mene…Posranci..

Z vami drugače ne gre.

Redko zahajam v lokal, tvoj pogovorni nivo je zadnje čase tudi vse bolj lokalski. 😉
Spider, opiši nam svoje pestro življenje? Aja, vsakodnevno pisanje na MON že enih 5 let o eni in isti lajni na temo o ubogih tradicionalistih in o ženskah, ki pretvarjajo moške v copate, in o moških, ki obiskujejo lokale, da se lahko sproščeno pogovarjajo. 😀

Kje si pa ti? Kje je Senza? Kje je matjažko? Se bi ti malo s sabo ukvarjala?

Čas bo, da ujamete svojo nišo, resne zveze vam tudi niso na kožo pisane…Sami ste, sicer najbrž nesprotovoljno….

Kaki budizem, provokatorka? Do vas sem tak, kot vi do mene…Posranci..[/quote]

Ah, nič, nič, samo pred kakim mesecem si pisal o tem, da si v nekakšnem zenu, odkar si se osvobodil žensk. Glede na to, kako ven padaš, to ne more biti nikakršen zen, kvečjemu zenf.

Z vami drugače ne gre.

Redko zahajam v lokal, tvoj pogovorni nivo je zadnje čase tudi vse bolj lokalski. 😉
Spider, opiši nam svoje pestro življenje? Aja, vsakodnevno pisanje na MON že enih 5 let o eni in isti lajni na temo o ubogih tradicionalistih in o ženskah, ki pretvarjajo moške v copate, in o moških, ki obiskujejo lokale, da se lahko sproščeno pogovarjajo. :D[/quote]

Lahko ti opišem, kako mi je tvoja punca k.urca fafala, medtem ko si bil na predavanjih..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close