Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Kje si pa ti? Kje je Senza? Kje je matjažko? Se bi ti malo s sabo ukvarjala?

Čas bo, da ujamete svojo nišo, resne zveze vam tudi niso na kožo pisane…Sami ste, sicer najbrž nesprotovoljno….[/quote]

Kaj naj ujamem?:) Meni nič ne manjka, tebe pa ves čas poslušamo, kako stokaš, se trudiš ohranjati svoj beden položaj. Ne moreš se ravno pohvaliti, da si v zavidljivem svetu. V badu si, to je čutiti že na daleč. Zberi se.

Kje si pa ti? Kje je Senza? Kje je matjažko? Se bi ti malo s sabo ukvarjala?

Čas bo, da ujamete svojo nišo, resne zveze vam tudi niso na kožo pisane…Sami ste, sicer najbrž nesprotovoljno….[/quote]

Mogoče si se osvobodil žensk, potrebe po tem, da si ljudi vztrajno zamišljaš nesrečne in osamljene, pa definitivno ne. Sorry, ampak futranje z negativo je bolano.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ma ja, ti internetnica mi boš pamet solila..Ko da si kaj boljša od kogarkoli tukaj..

Keri psihič:)))). Pazi na pritisk. Za tvoja leta to ni dobro. Zdaj pa pokaj.

Bolano je mogoče malo to, da mi ga je v nedeljo zjutraj ena 18-letna vlekla…No meni je bilo všeč..

Ma dajte zblojenci, komu boste vi pamet prodajali, skoz nabijate o razmerjih bla bla bla..pa kdo vam bo verjel no??? Kdo bo tebi ali matjažku verjel da imata vezo, no?

A ti še kaj napišem o svojem “zafuranem lajfu”, da boš lažje prenašala bolečino svojega zankirnega malomeščanskega vsakdana?

Ti pokaj v kuhno, kamor kmetavzarske babe spadate..

In kaj, če ti ga je vlekla 18-letnica? Je to zate prestiž?:))) Smešiš se. Kaj si občutljiv na razmerja drugih. Ti ga ne moreš imeti, ker ne bi zdržal, ker nisi dorasel zahtevnejšim situacijam. In? Naj ti ga vlečejo smrklje, katerim se smiliš.

Ti pokaj v kuhno, kamor kmetavzarske babe spadate..[/quote]

Ob tej uri je že vse pospravljeno. A tvoja mamica ob tem času še poha?:)) Siromak.

Vi imate razmerja edino z vibratorji…

Ma nehaj se smešit no, kmetavzarka, bila si tu 24 ur na dan tudi ko sem jaz bil na morju…In ti boš nekomu srala o lajfu, razmerjih, normali???

In ti si bil 28 ur tukaj, ko sem bila 3 tedne na morju. Kaj si hotel povedati? Ja, jst ti lahko vse povem. Ti boš pa tiho! Na kolena…kuj! Ne želi si, da boš celo noč jokal kot dež, ker te bom prbila na kovinski križ.

Redko zahajam v lokal, tvoj pogovorni nivo je zadnje čase tudi vse bolj lokalski. 😉
Spider, opiši nam svoje pestro življenje? Aja, vsakodnevno pisanje na MON že enih 5 let o eni in isti lajni na temo o ubogih tradicionalistih in o ženskah, ki pretvarjajo moške v copate, in o moških, ki obiskujejo lokale, da se lahko sproščeno pogovarjajo. :D[/quote]

Lahko ti opišem, kako mi je tvoja punca k.urca fafala, medtem ko si bil na predavanjih..[/quote]

Mi je žal, da tvoj ženski spoznavni domet ni nič daljši od Daterjevega, ki ravno tako ni imel priložnosti spoznati zveste in spoštovanja vredne ženske, ki ne bi v nobenih okoliščinah varale – to so ženske, ki te imajo rade. Mnoge lahke ženske so žal pogosto tudi čustveno siromašne, ki se ne navežejo na moškega, tako da si lahko prepričan, da nisi bil ti ne prvi in ne zadnji, ki je bil deležen določenih ugodnosti iz. zadovoljstva na javnem wc-ju. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Internetnik, kako se pa ti počutiš v obleki življenja? Povej kaj o sebi, ne meni. Imaš sploh kaj za povedatI?

To se vprašaj…

Boš kadarkoli doživel to, česar si želiš….Če ne boš, jaz zagotovo nisem kriv..

..Punca, ti si že zdavnaj pribila na križ svoje družinske sanje in si obsojena na uživanje mojih mentalnih iztrebkov…

..Punca, ti si že zdavnaj pribila na križ svoje družinske sanje in si obsojena na uživanje mojih mentalnih iztrebkov…[/quote]

Ti že veš ja:))). Tavajoč na svojih ruševinah, bi še mene pahnil čez rob. Ne moreš, pa če se cel dan zaganjaš. Odprl si svojo gnijočo dušo. To je tvoj problem, s tem se soočaš, mi smo le mimohodci.

Vi ste uživalci mojega dreka, jaz se poserjem, vi jeste, tega se niti ne zavedate…Ko se bom do konca posral, se bom bolje počutil, tvi pa boste imeli polna usta mojega dreka…

Seveda da ne, vam internetnikom, ki ste ves dan tu priklopljeni, se v življenju za računalnikom res nič usodnega ne miore zgoditi. Prežite pa vojerski na zgodbe drugih, saj svojih NIMATE.[/quote]
Ne razumem te le v tem, ali si nam fauš ali nam pa zavidaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če ti to pomaga, da se izvlečeš…izvoli. Močnemu in stabilnemu človeku ne moreš ničesar vzeti. Lahko pa podariš sebi, notranji mir. Ampak za to boš moral oditi. Alo, spat!

Kako ljubile, če pa so jamrale o teh in onih problemih doma oziroma z možem? Ali ti ne veš, ali pa kar oba skupaj nimata pojma, kaj pomeni ljubiti nekoga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda da ne, vam internetnikom, ki ste ves dan tu priklopljeni, se v življenju za računalnikom res nič usodnega ne miore zgoditi. Prežite pa vojerski na zgodbe drugih, saj svojih NIMATE.[/quote]
Ne razumem te le v tem, ali si nam fauš ali nam pa zavidaš?[/quote]

Česa naj bi zavidal nekomu, ki cele dneve je piškote….Špeha, holesterola, kil…?

Kako ljubile, če pa so jamrale o teh in onih problemih doma oziroma z možem? Ali ti ne veš, ali pa kar oba skupaj nimata pojma, kaj pomeni ljubiti nekoga.[/quote]

Tako kot pač ženske ljubijo vas terdicionaliste. Vas ljubijo, z mano pa kavsajo. Ti še kaj ni jasno…

Ne razumem te le v tem, ali si nam fauš ali nam pa zavidaš?[/quote]

Česa naj bi zavidal nekomu, ki cele dneve je piškote….Špeha, holesterola, kil…?[/quote]
Ja, glede na tvoj odziv mi samo to pride na pamet. V tvojem sporočilu ni bilo zaznati nekega veselja. 🙂

Kako ljubile, če pa so jamrale o teh in onih problemih doma oziroma z možem? Ali ti ne veš, ali pa kar oba skupaj nimata pojma, kaj pomeni ljubiti nekoga.[/quote]

Tako kot pač ženske ljubijo vas terdicionaliste. Vas ljubijo, z mano pa kavsajo. Ti še kaj ni jasno…[/quote]
Ma ne, saj mi je. Slab dan imaš.

Tako kot pač ženske ljubijo vas terdicionaliste. Vas ljubijo, z mano pa kavsajo. Ti še kaj ni jasno…[/quote]

Če si pa naredil križ nad ženskami pred parimi leti, odkar sta se s kljukcem v hlačah sprla in okrivil za vse ženske, si omenjal. Malo nekonsistentno pišeš. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšen križ. Se ti meša. Phahahahaaa….Vidiš, ko vedno evrjameš vse, kar napišem, kot nebogljen otrok si..

Zdaj pa odsviraj…

Če si pa naredil križ nad ženskami pred parimi leti, odkar sta se s kljukcem v hlačah sprla in okrivil za vse ženske, si omenjal. Malo nekonsistentno pišeš. :)[/quote]
Pisal je v past present času. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close