Moški, po 39. letu
Kje si pa ti? Kje je Senza? Kje je matjažko? Se bi ti malo s sabo ukvarjala?
Čas bo, da ujamete svojo nišo, resne zveze vam tudi niso na kožo pisane…Sami ste, sicer najbrž nesprotovoljno….[/quote]
Kaj naj ujamem?:) Meni nič ne manjka, tebe pa ves čas poslušamo, kako stokaš, se trudiš ohranjati svoj beden položaj. Ne moreš se ravno pohvaliti, da si v zavidljivem svetu. V badu si, to je čutiti že na daleč. Zberi se.
Kje si pa ti? Kje je Senza? Kje je matjažko? Se bi ti malo s sabo ukvarjala?
Čas bo, da ujamete svojo nišo, resne zveze vam tudi niso na kožo pisane…Sami ste, sicer najbrž nesprotovoljno….[/quote]
Mogoče si se osvobodil žensk, potrebe po tem, da si ljudi vztrajno zamišljaš nesrečne in osamljene, pa definitivno ne. Sorry, ampak futranje z negativo je bolano.
Bolano je mogoče malo to, da mi ga je v nedeljo zjutraj ena 18-letna vlekla…No meni je bilo všeč..
Ma dajte zblojenci, komu boste vi pamet prodajali, skoz nabijate o razmerjih bla bla bla..pa kdo vam bo verjel no??? Kdo bo tebi ali matjažku verjel da imata vezo, no?
A ti še kaj napišem o svojem “zafuranem lajfu”, da boš lažje prenašala bolečino svojega zankirnega malomeščanskega vsakdana?
Redko zahajam v lokal, tvoj pogovorni nivo je zadnje čase tudi vse bolj lokalski. 😉
Spider, opiši nam svoje pestro življenje? Aja, vsakodnevno pisanje na MON že enih 5 let o eni in isti lajni na temo o ubogih tradicionalistih in o ženskah, ki pretvarjajo moške v copate, in o moških, ki obiskujejo lokale, da se lahko sproščeno pogovarjajo. :D[/quote]
Lahko ti opišem, kako mi je tvoja punca k.urca fafala, medtem ko si bil na predavanjih..[/quote]
Mi je žal, da tvoj ženski spoznavni domet ni nič daljši od Daterjevega, ki ravno tako ni imel priložnosti spoznati zveste in spoštovanja vredne ženske, ki ne bi v nobenih okoliščinah varale – to so ženske, ki te imajo rade. Mnoge lahke ženske so žal pogosto tudi čustveno siromašne, ki se ne navežejo na moškega, tako da si lahko prepričan, da nisi bil ti ne prvi in ne zadnji, ki je bil deležen določenih ugodnosti iz. zadovoljstva na javnem wc-ju. 😉
..Punca, ti si že zdavnaj pribila na križ svoje družinske sanje in si obsojena na uživanje mojih mentalnih iztrebkov…[/quote]
Ti že veš ja:))). Tavajoč na svojih ruševinah, bi še mene pahnil čez rob. Ne moreš, pa če se cel dan zaganjaš. Odprl si svojo gnijočo dušo. To je tvoj problem, s tem se soočaš, mi smo le mimohodci.
Seveda da ne, vam internetnikom, ki ste ves dan tu priklopljeni, se v življenju za računalnikom res nič usodnega ne miore zgoditi. Prežite pa vojerski na zgodbe drugih, saj svojih NIMATE.[/quote]
Ne razumem te le v tem, ali si nam fauš ali nam pa zavidaš?
Kako ljubile, če pa so jamrale o teh in onih problemih doma oziroma z možem? Ali ti ne veš, ali pa kar oba skupaj nimata pojma, kaj pomeni ljubiti nekoga.
Seveda da ne, vam internetnikom, ki ste ves dan tu priklopljeni, se v življenju za računalnikom res nič usodnega ne miore zgoditi. Prežite pa vojerski na zgodbe drugih, saj svojih NIMATE.[/quote]
Ne razumem te le v tem, ali si nam fauš ali nam pa zavidaš?[/quote]
Česa naj bi zavidal nekomu, ki cele dneve je piškote….Špeha, holesterola, kil…?
Ne razumem te le v tem, ali si nam fauš ali nam pa zavidaš?[/quote]
Česa naj bi zavidal nekomu, ki cele dneve je piškote….Špeha, holesterola, kil…?[/quote]
Ja, glede na tvoj odziv mi samo to pride na pamet. V tvojem sporočilu ni bilo zaznati nekega veselja. 🙂
Kako ljubile, če pa so jamrale o teh in onih problemih doma oziroma z možem? Ali ti ne veš, ali pa kar oba skupaj nimata pojma, kaj pomeni ljubiti nekoga.[/quote]
Tako kot pač ženske ljubijo vas terdicionaliste. Vas ljubijo, z mano pa kavsajo. Ti še kaj ni jasno…[/quote]
Ma ne, saj mi je. Slab dan imaš.
Kako ljubile, če pa so jamrale o teh in onih problemih doma oziroma z možem? Ali ti ne veš, ali pa kar oba skupaj nimata pojma, kaj pomeni ljubiti nekoga.[/quote]
Tako kot pač ženske ljubijo vas terdicionaliste. Vas ljubijo, z mano pa kavsajo. Ti še kaj ni jasno…[/quote]
Če si pa naredil križ nad ženskami pred parimi leti, odkar sta se s kljukcem v hlačah sprla in okrivil za vse ženske, si omenjal. Malo nekonsistentno pišeš. 🙂
Če si pa naredil križ nad ženskami pred parimi leti, odkar sta se s kljukcem v hlačah sprla in okrivil za vse ženske, si omenjal. Malo nekonsistentno pišeš. :)[/quote]
Pisal je v past present času. :))
Forum je zaprt za komentiranje.