Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kako bi reagirali ob ženski, ki ne bo mama?

Moški, kako bi reagirali ob ženski, ki ne bo mama?

ONTOPIC:

Ja res je. Problem je ravno tukaj.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Najprej je treba pri sebi razčistiti, kaj bi sploh rada in se odločiti.
Ko enkrat veš, kaj si želiš, se te vse takšne neprimerne pripombe več ne dotaknejo.
Dokler pa boš v sebi nezadovoljna, ker ne moreš biti takšna, kot druge ženske, da bi ustrezala nekim merilom, pa se bodo lepili nate le takšni, ki te bodo obsojali.

Tudi tebi, Katenjka, hvala za prijetne besede. Imaš point, da. Avtorica se res pretirano obremenjuje s stvarmi, ki se sploh še niso zgodile in se morda tudi ne bodo. S tako navlako negativnih čustev bo le stežka pritegnila k sebi osebo, s katero bosta medsebojno zadovoljni. Nisem nikakršen poklicni psiholog, psihiater (hvalabogu :), ampak kot amaterka z izkušnjami, lahko rečem, da dokler nebommama ne bo zadovoljna sama s sabo, tudi z nikomer drugim ne bo. Jaz bi predlagala, da razmisli o prednostih, ki jih prinaša življenje brez otrok in si življenjske cilje organizira tako, da bo v teh prednostih uživala.
Jaz sem bila nekaj let po ločitvi v podobni krizi, ko sem razmišljala, da me ne bo nihče maral, ker imam dva majhna otroka. Bog mi odpusti, vendar sem ju v nekaterih trenutkih videla celo kot oviro. Zaljubila sem se namreč v nekoga, ki mi je po slabih dveh letih dobivanja izjavil, da se ne bi z mano resneje zvezal, ker že imam otroke. Najprej sem skoraj bruhala, ko sem ugotovila, koliko dragocenega časa in energije sem vrgla stran. Ko sem pa to predelala, sem pa ugotovila, kako zelo sem lahko hvaležna otrokoma, da sta mi nehote spodila stran sebičnega luzerja, ki bi samo jemal, nič pa dajal, pa še tisto kar bi jemal, ne bi koristno porabil.
Naj nebommamo potolažim še takole: moj problem je še “hujši” od tvojega, namreč jaz ne le da ne nameravam (več) roditi nobenega otroka (dovolj imam), jaz imam v očeh kvantitativnih tipov še dve prikolici, dvakrat sem osemenjena od konkurenta. Torej, če jaz ne obupujem, tudi ti ne boš več. Raje bodi vesela, da nisi magnet za iskalce dobrih partij.

Zakaj bi izgubila živce, saj ti si spokojna in mirna kot golobica, hladna kot špricer, niče in nič na tem svetu te ne vrže iz tira… :))) Nikar ne izgubi živcev, ni vredno, da te en kreten na forumu spravlja ob živce, saj je bil dovolj že ta, ki te prikrajšuje za spanec vsako noč, da te razburi, razhudi, razpištoli, sprovocira, razjezi, razkuri, podžge, da bi ga najraje zadrgnila, vpila na njega, ga prebunkala, zadavla, zbrcala, zavila vrat… Na to še ti pomisliš ne! :)))) Ni vredno, te bo insomnia mučila. Sanval od babice, pa gremo malo v odvisnost s pomočjo morfeusa. 😉 Jaz grem brez vsega tega pod odejo.

Misliš, da te imam jaz naštudirano v nulo, da sem prečital vsak tvoj post in imam izdelan psihološki profil o osebah? 😀

Bojim se, da imaš malo možnosti, da postaneš znana pisateljica, tudi če piliš z večimi pilami. 😀

Imaš, imaš, če bolj razgledane od sebe sprašuješ za pojasnilo. phaha :)))

hehehe…[/quote]

Matjažko- jezik imaš namazan z vsemi žavbami za uplenit kakšno mlado naivno srnico. Drugače mi je pa všeč tvoj smisel za humor in sijajen intelekt.

Ne vem, če je mlada, konju pogledaš v zobe, da določiš starost, kam pa srnici? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tjažko, starost same osebe je modrim nepomembna. Eni so mladi pri 90-ih, eni stari pri 20.

tjažko, starost same osebe je modrim nepomembna. Eni so mladi pri 90-ih, eni stari pri 20.[/quote]

Ni modrost/starost tista, ampak čustvena zrelost. Nekateri jo nikoli ne dosežejo …

moje mišlenje je tako jaz bi jo sprejel tako kot je v resnici seveda bi pa lahko bolj
seksala brez skrbi 🙂
Ne res bi jo sprejel tako kot je če je ženska vredu po značaju in ,da se spoštujeva
in razumeva mi vrjemi otroci pridejo in grejo in poznam družine ki so v svoje mulce
vtaknili ogromno denarja za izobrazbo jim nudili vse naj naj .Da jih sedaj niti povohat ne pridejo
ko so napoložajih zdravnika ,menedžerja ,odvetnika itd.. poznam veliko primerov .
In potem ko si enkrat v letih se vprašeš zakaj sem sploh imel otroke mar bi raje sam z
žensko užival tisti denar in trud ko ga vložiš v smrkavce vsa destletja .
Tako ti bom povedal ,če te zaradi tega ne bo sprejel te nikoli ni imel rad in te ni vreden
isto velja za ženske .

lep pozdrav in vse dobro

Mene in dragaga so že zdavnaj nehali spraševati o otrocih..Če se pa še kdaj kdo ali katera naslikal z tem vprašanjem jim pa kar jaz odgovorim da otrok ne bo,imava mačka in to je najin sonček. Sva pa poročena deseto leto in vedo da je dabe spraševat..So obupali nad nama hehee

Blaženost! 🙂

Moški, ki se zaradi tega odreče partnerki, je slabič. Ali sploh ima zares rad partnerko ali samo zato, da mu rodi otroke. Družba ima pa raje ženske, ki so na robu živčnega zloma po nosečnosti in da se zredijo, važno da imajo otroke. Ne sekiraj se zaradi tega. Denar porabi raje za kakšne stvari, ki te osrečujejo. Sama imam tudi bolezen in sicer epilepsijo, ki je tudi dedna. Ravno zaradi tega nočem imeti otrok, saj je moje zdravje bolj pomembno. Pa glede na to v kakšnih časih živimo, nočem da otrok odrašča v takem svetu. Bi bila egoistična, če bi ga pošiljala v takšno revščino.

no, jaz se pa ne bi parčkal s punco, ki ne bi mogla imeti otrok. ker si jih pač želim. in se zaradi tega prav nič ne počutim kot slabič. je dovolj moških ki si otrok ne želijo, si bo taka ženska že našla kakšnega takega.
da se temu izognete, bi pa predlagal da če hočete imet otroka, se najprej spoznajte s partnerjem, ne pa da šele po nevemkok letih zveze ugotovite da vam je prikrival neplodnost ali kakšno bolezen. velik problem se mi zdi to da partnerji odlašajo z resnimi pogovori o prihodnosti ali pa jih sploh nimajo.

…jst se partnerki ne bi odpovedal ne v prvi ,niti v drugi zvezi….
poznam pa primer ko je ona v mladosti prebolela levkemijo,on pa je imel v družini(sestra mongoloid),pa sta zelo oklevala z otroci ,danes sta novopečena dedi in babi,hčera zdrava ,vnuček zdrav….

Ah…. 🙁 Sploh ne vem, kako sem se lahko zapletel z baburo k noče otrok! Zadn cajt, da jo nateram!!!

Jaz pa si jih zelim imet upam da se mi bo ta zelja cim prej izpolnila. 😉

….vidva…sploh nimata ne kravce ne štalce….je vredno komentiranja?

Ni čudno, da ste brez bab. Mladi, potrebni, sanjate o otrocih, ki naj bi jih imeli z mlado svežo 20-25 letnico, ki trenutno še dela faks in se odloča, kaj pričakuje od lajfa. Ste ene par stopenj rpeskočili, punce zavohajo naivnost in nepotrpežljivost in zbežijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close