Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kako bi reagirali ob ženski, ki ne bo mama?

Moški, kako bi reagirali ob ženski, ki ne bo mama?

Zanima me mnenje moških o ženskah, ki ne bodo imele otrok iz zdravstvenih razlogov?
Če vam partnerka reče, da ne bo imela otrok, zaradi zdravsttvenih težav, kako bi reagirali?
Recimo, da je težava taka: da bi otrok imel veliko možnost, da podeduje bolezen, nosečnost pa bi ženski škodovala.
Zanima pa me posebej za tiste, ki že imate otroke od prej pa bi bili v novi vezi in pa za tiste, ki še nimate otrok.
Bi se odrekli otrokom ali bi se odrekli partnerki?
Starost pa nekje 28-45.

Nisem moški, ampak nobena stvar ni absolutna, ne smrt, ne čas!, pa naj bi bilo mnenje?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne sprašujem po absolutnih stvareh, bodo relativne čisto ok -:)

In kaj ti bodo pomagala (relativna) mnenja petih freakov tu s foruma? Tebe menda zanima mnenje tvojega tipa? Napiši kaj več…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Upam, da bo kaj več kot 5 moških komentiralo zadevo :).
Jaz sem samska.
Večkrat pa poslušam spraševanje kdaj bomo zibali in tako dalje. Glede na to kako ljudje skoz težijo nam, ki nimamo otrok (in partnerja) kdaj bo otrok in tako naprej imam občutek, da smo ženske brez otrok (in samske) nekako neko čudo za druge.
Včasih bi jim naraje kar zabrusila, da nikoli ne bom imela otrok.

V bistvu me zanima, če samski, zreli moški v starosti 28-45, ki jih zanima resna veza, sploh želijo imeti kaj opravka z žensko, ki ne bo imela otrok.
Mnenja avanturistov me ne zanimajo.

Pa iz zdravstvenih razlogov ne moreš imeti otrok ali tega sploh ne veš?

[/quote]

za ljudi se pa nikar ne sekiraj, nikol ti ne bo ratalo ustrečt jim. otroke met ni lih višek vsega kr lahko nekdo naredi.. boš pač tiste živce in denar za kaj drugega porabila. ne sekiri se.
povej jim, da ko njih gledaš, da te mineva :))

kr se tipov tiče – vsaka nova metla fajn pometa, v začetku jih nič ne emoti, vse je fajn, pol pač rata manj fajn / tko zanje, tko zate…

Kot sem napisala: otrok bi veerjetno podedoval bolezen po meni. Zame pa bi bila nosečnost težka, lahko bi povzročila odpoved nekaterih organov. Zdravnik je svetoval zgodnjo nosečnost za kar sem pa že krepko prestara.

opravka? madonam se pa ceniš…….
s kom boš vse ti mela opravka, pa se oni ne bojo velik sekirali zarad tega.

45 letnik je pa kr star za otroka imet, znižaj za ene 8 :))))))) itak zgledajo zmahani že po 35-em, s silno redkimi izjemami

V bistvu sem napisala starost moškega, ki nekak spada med potencialne kandidate.
Pravzaprav je spodnja meja prenizka, ker dvomim, da bom kdaj zagreta za toliko mlajše, ampak vseeno, mogoče pa kaj pametnega povedo tudi tisti pod 30 :).
Drugače pa glede na izkušnje s kupida, moški, ki so tam okrog 40 in več, bi kar takoj naredili otroka (če ga še seveda nimajo). Vsaj precejšnji delež tistih nad 35 je takih, ki še nimajo otroka, da iščejo samo maternico, ne ženske.
Tisti nad 40 pa zelo radi pljuvajo po ženskah mojih let češ kake smo, da še nimamo otrok, da smo jalove in podobno. Govorim o izkušnjah s kupid.com.

opravka? madonam se pa ceniš…….
s kom boš vse ti mela opravka, pa se oni ne bojo velik sekirali zarad tega.

45 letnik je pa kr star za otroka imet, znižaj za ene 8 :))))))) itak zgledajo zmahani že po 35-em, s silno redkimi izjemami[/quote]

ok nebommama, ne vem, če ti bom kaj pomagala, ampak a veš, četudi se zdi da ni res, moraš verjeti v to, da narava vedno dela prav…
jaz zase vem, da z egoistom ne bi mogla biti skupaj, ne glede na absolutno stanje, (če bi npr. ostala brez otrok), pa bi zelo rada enkrat imela pač otroke….
Po drugi strani pa itak ne vem, v čem je smisel (ne)premišljene produkcije otrok? Še en nesrečen angleček, kot sem bila jaz?
Ti si malo obremenjena, ker se ti zdi, da bi še lahko imela otroka…
No naj se razpišejo naši gentlemani…

prvo je potrebno najti partnerja, ki bo te bo imel rad, tebe, potem pa pridejo na vrsto taka razmišljanja, in kdo vama brani da bi se nekoč odločila za otroka? pač ne bo biološki, gresta v posvojitev…kar je še vedno boljša izbira…pri bioloških moraš vzeti kar dobiš, pri posvojitvi pa lahk izbiraš..))

Ne vem, mogoče sem pa jaz egoist: ker ne dam svojega zdravja za nosečnost? Nekak sem se odločila zase, ne za otroka?
Ne bi pa imela nič proti, če bi imel partner kakega otroka od prej. Mogoče bi skoraj raje imela moškega, ki že ima otroke, ker se mi zdi, da ne bi pritiskal toliko name. Po drugi strani pa bi vseeno bila v družbi otrok. V tem primeru je seveda pomembno, da je oče otrok v normalnih odnosih s svojo bivšo. Ker moških, ki ne skrbijo za svoje otroke ali pa z moškimi, ki se preko otroških hrbtov prepirajo s svjo bivšo, tega res ne maram.

Malo se ustavi. Kje pa piše, da je moški s katerim želiš preživet preostanek življenja, sploh ploden, te zmožen oplodit? Tip, ki bi te zaradi tega zapusti, je pa res egoist.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zadnji stavek pa zveni kar malce kruto: kot bi šla iskat otroka na tržnico.
Ja, se strinjam, da je najprej potrebno najti partnerja, ampak toliko kot so me že popljuvali sem precej v dvomih, da resni moški sprejme kaj takega.

prvo je potrebno najti partnerja, ki bo te bo imel rad, tebe, potem pa pridejo na vrsto taka razmišljanja, in kdo vama brani da bi se nekoč odločila za otroka? pač ne bo biološki, gresta v posvojitev…kar je še vedno boljša izbira…pri bioloških moraš vzeti kar dobiš, pri posvojitvi pa lahk izbiraš..))[/quote]

Klepeti z moškimi se ponavadi začnejo tako, da oni sprašujejo, če imam otroka in če je to moški nad 40, se pogosto začne v stilu: kako, da nimam otroka, da sem jalova, da sem vse najslabše.
Če pa je nad 35 recimo pa še nima otrok pa je kar nekak obseden s tem, da jih hoče imeti takoj.

Malo se ustavi. Kje pa piše, da je moški s katerim želiš preživet preostanek življenja, sploh ploden, te zmožen oplodit? Tip, ki bi te zaradi tega zapusti, je pa res egoist.[/quote]

Mogoče bom pa plus za moške, ki se pritožujejo, da so vse samske ženske take, da nočejo moških z otroki :).
Meni je pa to skoraj prednost, da ima moški že otroke.

s čem se ti ubadaš,)) da se ti ljubi))

Resno? Tipi te začnejo zmerjat, ko poveš, da nimaš otrok? Grozljivka.

Dejstvo je, da si velika večina moških in žensk želi imeti otrok. To je nekaj naravnega. Drugo dejstvo pa je, da dejansko obstajajo ljudje, ki bi raje super partnerja in nikoli otrok kot povprečnega partnerja in tri otročke – če bi se pač znašli pred takšno izbiro. Na netu je smola zate, da ne prideš skozi prvi filter, da bi te sploh hoteli spoznati kot osebo. Je vseeno en tak bolj površinski medij za spoznavanje, da ne rečem tržnica, kjer se sprehajaš in si ogleduješ, izbereš pa tisto, kar je po vsem videzu sodeč najboljše.

Poznam nekaj moških, ki so ostali z žensko, čeprav si niso mogli obetati otrok. Nekaterim se je želja potem vseeno uresničila, nekaterim pa ne.

Sem mlada samska mamica enega navihančka. Od kar je v mojem življenju, sem spoznala različne moške, nekatere, ki si ne želijo tujih ali posvojenih, nekatere, ki si ne želijo niti lastnih, in nekatere, ki jim noben otrok, ne dela nobenih zadržkov, ki bi ga sprejeli.

Ampak pri spoznavanju moških, gledam tisto, kar prvo čustveno združuje naju. In če se tukaj poklopiva, je ostalo vse rešljivo. Res pa je, da vsi avanturisti ki me vidijo ali vedo da imam tamavčka, naredijo ovink od mene na 1000km, kar mi je super. Izjeme so poročeni, ki jim nič ne predstavlja oviro. 🙂 Tisti, ki mi pristopajo so večinoma odrasli in zreli moški, ki jim otrok predstavlja mojo kopijo dobrovoljčka. :). Glej, če te ima nekdo rad, te ima pač rad in te jemlje takšno kot si, kot nekdo ki ima lahko otroke ali ne.

Ja, resno. Ponavadi ne ugodim njihovim željam (večina bi seks) in potem začne žalit na vse mogoče načine.
Če ne daš takoj telefonske, ko te prvič klikne, je ponavadi začetek žaljenja.
Zato sem se tudi izpisala s kupida.
Vseeno pa sem v skrbeh, da so na kupidu povprečni moški in če je tam neko povprečje, je to potem grozljivo stanje.

Le kje se skrivajo ti normalni moški :).
No, če po pravici priznam:
Moškim z otroki je dosti lažje kot ženskam, ker ponavadi imajo moški otroke le tu in tam, živijo pa pri mami. Tako, da imajo večinoma dosti manj skrbi.
Res pa je tudi, da razmerje z nekom, ki že ima otroke, verjetno ni tako zelo enostavno: otroke moraš znati sprejeti oz. moraš zadeve kar dobro obvladat in se potrudit, da te otrok sprejme.
Tako, da verjetno bi me bilo pošteno strah pred prvim srečanjem z otroki :). In tudi zavedam se, da znajo potem nastati marsikateri problemi. Ampak tako pač je :).

Sem mlada samska mamica enega navihančka. Od kar je v mojem življenju, sem spoznala različne moške, nekatere, ki si ne želijo tujih ali posvojenih, nekatere, ki si ne želijo niti lastnih, in nekatere, ki jim noben otrok, ne dela nobenih zadržkov, ki bi ga sprejeli.

Ampak pri spoznavanju moških, gledam tisto, kar prvo čustveno združuje naju. In če se tukaj poklopiva, je ostalo vse rešljivo. Res pa je, da vsi avanturisti ki me vidijo ali vedo da imam tamavčka, naredijo ovink od mene na 1000km, kar mi je super. Izjeme so poročeni, ki jim nič ne predstavlja oviro. 🙂 Tisti, ki mi pristopajo so večinoma odrasli in zreli moški, ki jim otrok predstavlja mojo kopijo dobrovoljčka. :). Glej, če te ima nekdo rad, te ima pač rad in te jemlje takšno kot si, kot nekdo ki ima lahko otroke ali ne.[/quote]

[/quote]

pa mi povej nekaj, predvidevam, da si , preden si odšla iskat srečo na portale, že imela v realnem življenju par izkušenj z moškimi, kako pa so oni reagirali na dejstvo da si se zaradi skrbi za lastno zdravje pač odpovedala rojevanju otrok( kar je čist logična poteza)…delaš namrč neko statistiko ampak populacisjki vzorec imaš pač čist zgrešen in potem tud delaš milo rečeno čudne zaključke o tem kako moški razmišljamo..

Žal nisem imela v reali še nobene take izkušnje.
Tudi v virtuali, na portalih, seveda nisem nikomur tega razlagala. Če tip začne žalit v stilu, da je ženska, ki nima otrok sigurno jalova in podbne, je vreden le toliko, da ga takoj blokiram.
O tem se prvič tule gor menim. Prej se nisem še nikomer, ne v virtualni, ne v reali.

[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close