Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?
Single33, da te spomnim kdo se je koga lotil in izzival :). Jaz te sploh nisem omenjala, sam si presodil, da to leti nate, si se že našel :).
In potem si mi ponudil poraz, kako dobrosrčno. Pravi dedec bi rekel, da me povabi na tenis ali katerikoli šport z loparjem si imel v mislih, in da me bo z veseljem naučil igrati. TI pa si mi obljubil poraz. Ha, ha, sem se ti pošteno nasmejala.
[/quote][/quote]
A to kaj name leti? :))
Koliko vidim, te še nobeden ni prišel v rovte pogledat :)))
Drugače pa je že lopar pripravljen na novo sezono. Če bi rada poraz kar pridi :))))[/quote]
No glej marko, vsi ljudje smo rojeni z izvirnim grehom ,a ne…torej imamo apriori nekja negativnega v sebi. Sicer pa jaz v ljudeh navadno vidim dobre stvari, sem menda preveč zaupljiva in to, sem slišala druge reči, da sem naivna.
Samozavest sama po sebi itak da ni negativna lastnost, je pa pogosto združljiva s samovšečnostjo, ta pa je, vsaj po moje subljektivnem mnenju, negativna lastnost. Negotovost pa pomeni, da imaš eno anarhijo v glavi in s tem v življenju, da nimaš pojma, kako bi to spravil v red, že ko zjutraj vstaneš, ne veš, če je to prav, da karkoli potem narediš, ne veš, če je prav, da stalno rabiš neke potrditve od drugih, da bližnjim piješ kri, z ostalimi pa si ne upaš stopit v stik…
(Ne)samozavet in (ne)gotoost nista sopomenki, je pa pri teh pojmih dosti odvisno od interpretacije pri drugih oziroma od same situacije. Ampak načeloma sta tudi absolutno določljivi stvari…
Ah saj nimam pojma, kaj sem zdaj napisala…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] V bistvu si v redu napisala, hehe. Ampak negotovost je posledica nizke samozavesti, tako da, to gre eno z drugim. Samozavest pa ni povezana z samovščečnostjo. Samovščečen je nekdo, ki misli, da ima vedno prav, ki ne spoštuje mnenj drugih, ne zmore sprejet kritike na svoj račun. Samozavesten pa je nekdo, ki ima ravno obratne lastnosti tega in poleg tega sledi svojim željam.
No, aleksandra je zelo kritična do moških..
Dejstvo je, da je dating sistem bolj na roko ženske, kot moškega. Ženske ste pasivne, moški mora biti aktiven. Ženska brez vsakega napora na mesec spozna tudi 20 novih moških, moški mora, če hoče spoznat 20 žensk, biti zelo aktiven.
Potem še prihrumite na forume in se pritožujete, kakšni kreteni vas osvajajo, ne vprašate pa se, ali vse skupaj ni posledica vaše pasivnosti in predvsem, kakšne signale dajete, da vas normalni tipi ne obrajtajo.
Skratka, jaz za ženska pritoževanja v bistvu nimam nekega razumevanja, ker mi vse to zgleda kot pritoževanje rzvajanjega otroka, ki je polomil že 20 igrač, zdaj pa hoče eno novo, unikatno.
Spider, smisel ni v kvantiteti, amapk v kvaliteti. Če bi nam ženskam šlo za to, da vsak mesec spoznamo 20 novih tipov je stvar enostavna: greš na portal kot je kupid ali ona-on in se odzvoveš z ja na vsa vabila na srečanje. Ni problema, vsak dan srečanje z drugim, ampak kak smisel ima to? Se srečati z vsemi, ki te povabijo na pijačo?
Kvaliteta je pomembna, ne kvantiteta.
Ronka, način kako te je Singe33 povabil na tenis, je pač samo povabilo izraženo na neroden način. Tip se je pač lotil žensko vabit, podobno kot bi moškega. To je sicer napaka, ampak če ti ne bi bila tako negotova, bi to videla, namesto, da ga začneš takoj ocenjavat in sodit o njem, da ni pravi moški. Vsaj izrazil je željo in pristopil. Ampak ne, mora bit točno tako, kot si ti predstavljaš a ne. Kot sem že ocenil, hitro in takoj najdeš pri moškem nekaj, kar sploh ne obstaja. Bojiš se.
Če bi ženske ugodile vsem povabilom na pijačko, bi imela premalo časa in denarja, da bi vse to šlo skoz :).
Moški, če ženska odpre profil na takem portalu, se nanjo vsujejo vabila in vseh pač ne moreš sprejeti. Pa čeprav skenslaš vse tiste, ki so prestari in premladi in tiste, ki je očitno, da so vezani in tiste, ki so očitno avanturisti, je še vseeno veliko veliko preveč vabil.
Spider, nekaj ne razumem. Kako potem pasivna ženska brez vsakega napora na mesec spozna tudi 20 novih moških, aktivni moški pa mora za toliko novih žensk biti toliko bolj aktiven?
Kdo pa je napisal, da nas osvajajo kreteni? Mislim, da nobena.
Posledice naše pasivnosti in signalov pa je zagotovo to, da ne samo da moški ne obrajtajo žensk, temveč tudi ženske ne obrajtajo moških.
Če je meni všeč moški, ki ga srečam v trgovini v vrsti za kruh, v lokalu za sosednjo mizo, na hribu ko si zavezuje športke, ja jaz se mu bom nasmehnila. Če mi nasmeha ne odvrne, mi s tem samo pove “bejba, sorry, nisi moj tip”. .)
Drugače pa, ne samo ti, noben moški nima razumevanja za ženska pritoževanja. 🙂
In da je Aleksandra zelo kritična do vseh moških? 🙂 Hahahahahaha… Aleksandra ni kritična, temveč razbije vsako masko moškega v prvem hipu in to prav na lep, šaljiv, neškodljiv način. 🙂
pri 33-ih neroden?
babe smo šusaste, možače in ne vem kaj še, vam je to zgolj majhna nerodnost
halo – če ženske ne zna ven povabit, kaj bosta pa pol delala?
obstajajo knjige, namesto, da po internetu nage babe gledate in fantazirate o scanju in ne vem čem še – berte mal
o moškem telesu vem več kot vi, ker me pač zanima kako ste narejeni
in pol napišem tko k včeri o boljši higieni obrezanih moških in se usujejo, da če mislim, da so umazani
pa dobr, včasih se res sprašujem, a je to kaka poslovna enota idrijske umobilnice al kaj
Se strinjam, da je važna kvaliteta.
Ampak ženske, ne se delat glupe, kdo ima več šans, da prej spozna kvaliteto, 25-letnica, ki jo peca 100 tipov, ali 25-letnik, ki ga ne peca nobena, on mora pecat???
Če pa samska ženska med ponudbami ne zna ločit dobrih od slabih tipov, pa je to že problem njene inteligence.
Marko, ja res ženske komaj čakamo, da bomo letele k prvemu tipu, ki bo dovolil, da se prepeljemo čez pol Slovenije do njega :). Kot sem napisala: zakaj LJ vedno mislijo, da moramo ženske prevozit pol Slovenije, da bomo prišle do njih, oni bi pa samo čakali?
In jaz tenisa sploh ne igram.
Sem ga pa enkrat igrala, jaz prvič lopar v rokah, z enim takim tipom kot je Single33, ki je bil tudi izrazito tekmovalen in je komaj čakal, da koga porazi. Bolj sem mu govorila, da mi ni do tekmovanja, bolj je bil vnet za štetje in tekmo in vsak napačen udarec na moji strani je zbudil posmeh na njegovi. Če je pa on naredil napako pa kar se ni razjokal tako je bil nesrečen. Ne res ne maram tipov, ki se izživljajo nad začetniki. To iz izkušenj. Da ne boš rekel, da kar tako na prazno.
Zakaj gledaš tako strogo in direktno na to vabilo? Tip te je samo “nekam” povabil. Lahko bi se odzvala na povabilo tako, da enostavno na povabilo bi šla, ampak zaenkrat še ne na tenis, ter da te lahko poišče tam in tam, če ga zanima. Zakaj čakaš, da nekdo, ki te sploh ne pozna, ugane tvoje želje? Lahko bi rekla, da si vesela povabila in bi pri tem izrazila še svoje želje, kako si želiš, predstavljaš zmenek. Pravi moški pa jo bo upošteval brez večjih težav.
še kak primer iz prakse :))
-na semaforju rdeča, čutim, da me nekdo gleda… se obrnem.. tip gleda vame – zija no, bulji, koerkol že, ga pogledam še ene dvakrat, isti un zaboden pogled.
če bi se nasmejal, bi se mu nazaj in če bi odprl okno in reku, če grem na kavo, bi šla, mogoče že zato, ker je posrečen
tko sem se pa najprej pol pogledala v ogledalo, če sem kej razmazana, ker nisem vedla zakaj zija
v trgovini – grem proti blagajni, pa tip tudi in se vidi, kako se mu mudi, da bo ja prvi (pa mam ene pet stvari v roki samo) – in tle dragi fantje parjenje nima nobene veze, ampak olika: nasmejte se ženski in jo spustite naprej – ne bo vas hudič vzel, odprite ji vrata, ne pa da jih zapirate pred nosom, spustite jo na cesti naprej in se nasmejte – je to preveč za vas al kako?
včer v trgovini se mi je zgodilo obratno, tip ko medved, res ne bi pričakovala in mi tko s tačko lepo zamahne in reče: izvolte….
kr onemela sem, ne moreš da verjameš hahaaa – sem rekla: joj kako lepo, vljuden in prijazen moški, skoraj že čudo narave, nikar opustit teh navad
mi je polepšal dan in jaz tut njem k sva se lepo smejala tam na blagajni
najlepše stvari so sila preproste
Ja Aleksandra, žal je res tako. Ljudje so zelo negotovi vase in si ne upajo zaradi tega. Me pa vseeno zanima, če bi ti res tako ravnala, ko bi se ti nekdo nasmejal, ali bi takrat našla pa kak nov izgovor. Ker tole, “bi naredila to, Če bi bilo tako” je lahko tud samo en izgovor. Je pa res, da bi naj moški lovil. Al pa tud ne vedno.
A ti se kdaj komu nasmejiš prva? A ni tako, da ženska zapeljuje, moški pa dvori? 🙂
ti povem primer – pred trgovino se naštimavam, da bom vzvratno parkirala, ker pač vedno rako parkiram in lej ga zlomka en kombi uleti in mi tik za ritjo skoči not na parking
nesramno za pop…. nisem mogla dojet, sedim v avtu in razmišljam kaj narest
grem vn in odprem tipu vrata kombija in rečem: tale avto boste zdaj odmaknili in to kr ste naredili je nesramno
folk tam gleda in čaka kaj bo, mater jim in evo, pred publiko sploh ne počuščam hahaaa
v kombiju so bili vsi južnjaki, po moje vsi skup niso meli osnovne šole – eni bojo vedli zakaj sem to napisala…
v glavnem je reku, da me ni vidu… in jaz ga lovim na besede….. in na koncu, ko je vidu, da ne bo šlo drugač mi reče – ok, kje naj bi pa parkiral, če tle ne
in sem rekla, me en drek briga kje ti BI parkiral, jaz BOM tle
in je kapituliral. se vsede v kombi, pakrira na pločnik in mi pravi gospa, ti pa ne odustaneš kar tko, ha?
ne, sem rekla, res ne
in če bi reku, da me povabi na pijačo, da se mi odkupi, bi šla, ker me je situacija zabavala in na koncu sva se lepo porangirala hahaaa
Forum je zaprt za komentiranje.