Moški in bližina
Prosim? :)) Ne razumem, čemu tako vprašanje in kaj lahko ta odgovor doprinese k celotni situaciji…
Najbrž misliš v smislu, če in koliko je sposoben neverbalnega izražanja?[/quote]
Vprašanje bližine je povezano z vprašanjem zadržanosti. Koliko je oseba zadržana (in kdaj, če sploh, se popolnoma sprosti) najbolje vidiš pri plesu. Ali pomaga kakšen kozarec alkohola ali ne pomaga in je situacija ista. Ali sploh pleše (v disku, klubih, ipd.), ali pa sploh ne … Ali mu je nerodno, kako reagira, če postane tvoj ples bolj drzen, …[/quote]
Da ne bi bil sproščen, ne opažam. Je pa umirjen in precej zadržan človek, izogiba se središču pozornosti, v družbi ni nikoli pobudnik (za karkoli), glavni zabavljač ali govorec, raje je v ozadju oz. raje ima enakovreden odnos in dolge debate v dialogu.
Ples. 🙂 Sicer ima tudi sam željo (kot jaz), da bi nekoč plesala standardne plese, s plesanjem pa imava drugače malo, premalo izkušenj. Bila sva parkrat zunaj, bilo je posredi tudi nekaj alkohola- ni najbolj “ritmičen”, v plesu je precej tog in lesen, četudi se trudi.. 😉 Njegov oče je totalno lesen, sploh nima nobenega ritma. (Videla ravno pred nekaj meseci na enem roj. dnevu). Čeprav- roko na srce- ogromno moških poznam, ki ne plešejo. Vsaj radi ne.
Če bi bi ga ljudje gledali in ocenjevali (kar se npr. po klubih dogaja, če plešeš nekje na “vidnem polju”), bi mu najbrž bilo nerodno. A to bi mu, po mojem, bilo tudi, če bi bil dober plesalec. Ne mara biti najbolj opažen, ne rad vzbuja pozornost.
Ja, povezava…
Tako malo krat sva šla plesat, da se prav težko spomnim.. Če pa že, sem jaz bila precej “odklopljena” z zaprtimi očmi izražala čustva v gib.. 😉 Ja, videla sem ga uživat, to že. Čeprav, kot pravim, takih prilik je bilo izredno malo.. Od vedno si želim več plesat, pa vem, da on ni najbolj za to..
Je ples edini ali najboljši pokazatelj sproščenosti ali zadržanosti, zategnjenosti? 😉
Sproščenost ljudje izražamo na različne načine, kar je odvisno od značaja. Ne vem, kam Pandora meri. 🙂
Tako malo krat sva šla plesat, da se prav težko spomnim.. Če pa že, sem jaz bila precej “odklopljena” z zaprtimi očmi izražala čustva v gib.. 😉 Ja, videla sem ga uživat, to že. Čeprav, kot pravim, takih prilik je bilo izredno malo.. Od vedno si želim več plesat, pa vem, da on ni najbolj za to..
Je ples edini ali najboljši pokazatelj sproščenosti ali zadržanosti, zategnjenosti? ;)[/quote]
Sploh ne. Ampak na tem področju imam največ izkušenj in znam lažje dešifrirat, v čem je štos 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.