Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mogoče pa…

mogoče pa…

O tem bi lahko debatirala, ampak ne bova, ker ti ne veš, kaj jaz imam, jaz pa ne vem, kaj ti želiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsi trije ste že zreli za psihiatra. To prepucavanje sploh ni več normalno. Omeniš enkrat, dvakrat, ok še tretjič…ampak stokrat na dan…wtf.

Hehe Marko, jaz imam jajca pristopit do najlepše, do ženske, ki bi jo večina moških označilo z 8-10. Toliko poguma, kot imam jaz, ga ti nikoli ne boš imel, šalabajzer 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No, ne znaš povedati ene same stvari, ki naj bi ti jo jaz, kakor samski, zavidal.

Zapomni si to za drugič, ko se boš spet bahal, kako je tebi “uspelo”, meni pa ne.

Poznaš kakega dobrega? 🙂 Danes te pa ne zabava? Saj se lahko priključiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pravijo, da med pogumom in norostjo je nevidna meja. 🙂

To rabijo (pod nujno!) namesto tabletk sreče – antidepresivov 🙂

Poznaš kakega dobrega? 🙂 Danes te pa ne zabava? Saj se lahko priključiš. :)[/quote]

Sem iz te stroke, lahko se obrneš neposredno name. To ni prvoaprilska šala:)). Ma dons me tolele res ne zabava, pogrevanje ene in iste župe, vrtenje okoli iste osi, bockanje za lopatko, igranje s poleni, kazanje (pre)moči, tolčenje po prsih, kazanje s prstom oz. kar z vsemi 10-imi, laufanje gor in dol po istih štengah…

Pravijo, da med pogumom in norostjo je nevidna meja. :)[/quote]

ni nevidna meja ampak TANKA meja Marko 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To bi bilo že zlobno od mene, če bi to šel iskat a ne?

Tako kot ne verjamem, da obstajajo recepti za uspešno dvorjenje, tako tudi ne verjamem, da obstaja recept za kje najti in kako najti. Jaz bi temu rekla, da gre za natančnost naključja, če me razumeš…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To rabijo (pod nujno!) namesto tabletk sreče – antidepresivov :)[/quote]

Včasih mislim, da sem edina nora, pa vidim, da so še hujši (boljši) od mene:)))).

Poznaš kakega dobrega? 🙂 Danes te pa ne zabava? Saj se lahko priključiš. :)[/quote]

Sem iz te stroke, lahko se obrneš neposredno name. To ni prvoaprilska šala:)). Ma dons me tolele res ne zabava, pogrevanje ene in iste župe, vrtenje okoli iste osi, bockanje za lopatko, igranje s poleni, kazanje (pre)moči, tolčenje po prsih, kazanje s prstom oz. kar z vsemi 10-imi, laufanje gor in dol po istih štengah…[/quote]
Pa to ti je kot fuzbal. Vedno isto, ampak vedno zabavno. 🙂

Samo Margot tale mi je top 😀 vedno se nasmehnem ko ga preberem haha!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sem iz te stroke, lahko se obrneš neposredno name. To ni prvoaprilska šala:)). Ma dons me tolele res ne zabava, pogrevanje ene in iste župe, vrtenje okoli iste osi, bockanje za lopatko, igranje s poleni, kazanje (pre)moči, tolčenje po prsih, kazanje s prstom oz. kar z vsemi 10-imi, laufanje gor in dol po istih štengah…[/quote]
Pa to ti je kot fuzbal. Vedno isto, ampak vedno zabavno. :)[/quote]

Aja:))). Zdaj sem prepričana, da potrebuješ pomoč:))).

Pravijo, da med pogumom in norostjo je nevidna meja. :)[/quote]

ni nevidna meja ampak TANKA meja Marko :)[/quote]
nevidna meja je prbil, hahahahaha

Jaz te razumem, ampak:

– Marko je našel na portalu
– Robi na monu
– skromnemuT je žensko predstavila prijateljica
– On_ noče povedat

To ni dvorjenje, to je odsotnost dvorjenja.

Jaz bom relevantne nasvete dajal, ko bom v resni zvezi. Takrat bom napisal: meni je uspelo, tako, pa tako.

Zaenkrat lahko napišem le, kako učinkovito ubosti seks prijateljico, v bistvu sem že, mojim nasvetom so se pa posmehovali.

Naj se posmehujejo naprej!

ni nevidna meja ampak TANKA meja Marko :)[/quote]
nevidna meja je prbil, hahahahaha[/quote]
Ma če je dost tanka, je tudi težko vidna. Razen, če imaš mikroskop. 😉

Fak stari, s kakšnimi ljudmi se mi pogovarjamo 😀

Pa to ti je kot fuzbal. Vedno isto, ampak vedno zabavno. :)[/quote]

Aja:))). Zdaj sem prepričana, da potrebuješ pomoč:))).[/quote]
Tebi pa ni težko prepričat. 🙂

Fak stari, s kakšnimi ljudmi se mi pogovarjamo :D[/quote]

Oba sta sebe spregledala…čudno to, a ne. Jst bi dodala: Spider, ki ne zmore in Sadni, ki bi lahko, pa zanalašč noče.

Jaz te razumem, ampak:

– Marko je našel na portalu
– Robi na monu
– skromnemuT je žensko predstavila prijateljica
– On_ noče povedat

To ni dvorjenje, to je odsotnost dvorjenja.

Jaz bom relevantne nasvete dajal, ko bom v resni zvezi. Takrat bom napisal: meni je uspelo, tako, pa tako.

Zaenkrat lahko napišem le, kako učinkovito ubosti seks prijateljico, v bistvu sem že, mojim nasvetom so se pa posmehovali.

Naj se posmehujejo naprej![/quote]
Kake neumnosti? A ti, ko se ženski predstaviš, je že kar tvoja? 🙂 Spider, daj malo pomisli, preden napišeš. Vdiiiiihni.

Kiri luzerji, no comment…

To je oni isto govoril drugim, ko se je edini vozil v kontra smer po avtocesti. 🙂

Moški, ki se v živo ne upajo dvorit ženski, me označujejo za neresneža in otročaja. Staaaari…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close