mogoče pa…
O tem bi lahko debatirala, ampak ne bova, ker ti ne veš, kaj jaz imam, jaz pa ne vem, kaj ti želiš. 🙂
Poznaš kakega dobrega? 🙂 Danes te pa ne zabava? Saj se lahko priključiš. :)[/quote]
Sem iz te stroke, lahko se obrneš neposredno name. To ni prvoaprilska šala:)). Ma dons me tolele res ne zabava, pogrevanje ene in iste župe, vrtenje okoli iste osi, bockanje za lopatko, igranje s poleni, kazanje (pre)moči, tolčenje po prsih, kazanje s prstom oz. kar z vsemi 10-imi, laufanje gor in dol po istih štengah…
Poznaš kakega dobrega? 🙂 Danes te pa ne zabava? Saj se lahko priključiš. :)[/quote]
Sem iz te stroke, lahko se obrneš neposredno name. To ni prvoaprilska šala:)). Ma dons me tolele res ne zabava, pogrevanje ene in iste župe, vrtenje okoli iste osi, bockanje za lopatko, igranje s poleni, kazanje (pre)moči, tolčenje po prsih, kazanje s prstom oz. kar z vsemi 10-imi, laufanje gor in dol po istih štengah…[/quote]
Pa to ti je kot fuzbal. Vedno isto, ampak vedno zabavno. 🙂
Sem iz te stroke, lahko se obrneš neposredno name. To ni prvoaprilska šala:)). Ma dons me tolele res ne zabava, pogrevanje ene in iste župe, vrtenje okoli iste osi, bockanje za lopatko, igranje s poleni, kazanje (pre)moči, tolčenje po prsih, kazanje s prstom oz. kar z vsemi 10-imi, laufanje gor in dol po istih štengah…[/quote]
Pa to ti je kot fuzbal. Vedno isto, ampak vedno zabavno. :)[/quote]
Aja:))). Zdaj sem prepričana, da potrebuješ pomoč:))).
Jaz te razumem, ampak:
– Marko je našel na portalu
– Robi na monu
– skromnemuT je žensko predstavila prijateljica
– On_ noče povedat
To ni dvorjenje, to je odsotnost dvorjenja.
Jaz bom relevantne nasvete dajal, ko bom v resni zvezi. Takrat bom napisal: meni je uspelo, tako, pa tako.
Zaenkrat lahko napišem le, kako učinkovito ubosti seks prijateljico, v bistvu sem že, mojim nasvetom so se pa posmehovali.
Naj se posmehujejo naprej!
ni nevidna meja ampak TANKA meja Marko :)[/quote]
nevidna meja je prbil, hahahahaha[/quote]
Ma če je dost tanka, je tudi težko vidna. Razen, če imaš mikroskop. 😉
Pa to ti je kot fuzbal. Vedno isto, ampak vedno zabavno. :)[/quote]
Aja:))). Zdaj sem prepričana, da potrebuješ pomoč:))).[/quote]
Tebi pa ni težko prepričat. 🙂
Jaz te razumem, ampak:
– Marko je našel na portalu
– Robi na monu
– skromnemuT je žensko predstavila prijateljica
– On_ noče povedat
To ni dvorjenje, to je odsotnost dvorjenja.
Jaz bom relevantne nasvete dajal, ko bom v resni zvezi. Takrat bom napisal: meni je uspelo, tako, pa tako.
Zaenkrat lahko napišem le, kako učinkovito ubosti seks prijateljico, v bistvu sem že, mojim nasvetom so se pa posmehovali.
Naj se posmehujejo naprej![/quote]
Kake neumnosti? A ti, ko se ženski predstaviš, je že kar tvoja? 🙂 Spider, daj malo pomisli, preden napišeš. Vdiiiiihni.
To je oni isto govoril drugim, ko se je edini vozil v kontra smer po avtocesti. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.