mogoče pa…
Jaz pa menim, da moraš ti najprej nekaj sam na sebi narediti. Morda enostavno samo pri vsaki iščeš dlako v jajcu, da ni v redu. Ne vem. Morda te je strah vezati se. Lahko je tisoč razlogov, na katere boš lahko odgovoril le sam, če si boš kaj prebral, šel na kakšen pogovor ipd.
Na sosednem forumu Ljubezenski nasveti piše en zelo podobno kot ti. Pa se je izkazalo, da je neresen in nezrel. Preglej si to in razmisli, ali se morda tudi ti kje najdeš.
Vso srečo želim.[/quote]
Če nebi vedel kaj si želim,bi bil v vezi,kot 80% drugih,ker pa vem kaj želim imeti ob sebi,pa sem še sam in iščem.
lp[/quote]….iščeš napake pri drugih in vedno jih boš našel dovolj, da boš lahko iskal naprej in naprej… 😉
Ampak, želiš si v zvezo. Se pravi, da ko boš v zvezi, boš med 80% tistih, ki ne vejo, kaj si želijo?[/quote]
Marko:))))
On bo potem med tistimi 20%, ki so našli to, kar so iskali…če verjameš in za kolk minut:))).[/quote]
Aja, delitev znotraj delitve je bila. Ja, to pa verjamem, zakaj pa ne.
Če nebi vedel kaj si želim,bi bil v vezi,kot 80% drugih,ker pa vem kaj želim imeti ob sebi,pa sem še sam in iščem.
lp[/quote]….iščeš napake pri drugih in vedno jih boš našel dovolj, da boš lahko iskal naprej in naprej… ;)[/quote]
Človek se vsega slabega enkrat naveliča. 🙂
Ponavadi iščejo in iščejo tisti, ki ne vedo kaj bi radi, ker se ne morejo odločiti.
Kdor ve kaj išče, tudi najde.[/quote]
Iščem konec mavrice:). Misliš, da ga bom našla?:)) Zdaj sem znižala kriterije in mi zadostuje, če najdem zaklad tudi na pol poti:).[/quote]
Rajši si vzemi voščenke, pa si jo nariši. :)))
Goldfish
“Bodi zelo previden, da ne spraviš ženske v jok, kajti Bog šteje njene solze.
Žensko je ustvaril iz moškega rebra in ne iz stopal, da bi hodil po njej.
Ne iz njegove glave, da bi ji vladal, ampak iz boka, da mu bo enaka.
Izpod roke, da bo zaščitena, in zraven srca, da bo ljubljena.”
Tudi moške solze šteje Bog.
Forum je zaprt za komentiranje.