mogoče pa…
Ti nisi njen pravi moški, ti si moški, ki ga je vzela, ker ni imela druge izbire.[/quote]
A tako se počutiš, če želi katera tebe izbrati ? Da je potem razočarana ?[/quote]
Ponavadi sem jaz tisti, ki izbiram. Pristopim do ženske, ki mi je všeč, če me impresionira dovolj ji dam šanso, v nasprotnem primeru grem naprej in probam še pri kateri drugi. Tako zelo enostavno je 🙂
Lažemo pa ne. Žal ni tako preprosto. Če bi bilo, bi tudi si “znalec” že zdavnaj našel in živel s ta pravo. Se kdaj vprašaš, zakaj vse tvoje teorije, ki bi naj bile PRAVE, pri tebi ne delujejo? Enkrat se boš moral.
A ko se pa ti ogreješ za kako, pa nobena ni vesela ali pa se samo zate ne ogreje nobena tako, da bi bil še ti vesel? 🙂
A tako se počutiš, če želi katera tebe izbrati ? Da je potem razočarana ?[/quote]
Ponavadi sem jaz tisti, ki izbiram. Pristopim do ženske, ki mi je všeč, če me impresionira dovolj ji dam šanso, v nasprotnem primeru grem naprej in probam še pri kateri drugi. Tako zelo enostavno je :)[/quote]
In ko boš našel pravo, bomo lahko njej rekli, da se je je končno nekdo usmilil in da je s teboj iz usmiljenja. Tako preprosto je to. :))
Jaz si nočem najti ženske na način, kot si si jo ti.
Raje živim po svoje. Moje teorije pa so v praksi dobro vidne, tudi pri tebi.[/quote]
Saj ti imaš svoje načine, ki so še boljši, ampak zakaj ne delujejo?
Ponavadi sem jaz tisti, ki izbiram. Pristopim do ženske, ki mi je všeč, če me impresionira dovolj ji dam šanso, v nasprotnem primeru grem naprej in probam še pri kateri drugi. Tako zelo enostavno je :)[/quote]
In ko boš našel pravo, bomo lahko njej rekli, da se je je končno nekdo usmilil in da je s teboj iz usmiljenja. Tako preprosto je to. :))[/quote]
To edino, če bom šel po tvojih stopinjah. Se še sam registriral na Badoo, talal všečke, prva, ki me bo všečkala nazaj, pa zagrabil. Btw, tvoj vzornik Robi si je pa na Monu našel žensko (včeraj priznal). Zdaj vidiš kje si pristal, če bi poslušal Spiderjeve nasvete, bi danes imel že Jessico Albo v postelji. Ampak bo tudi Adele dovolj dobra ane ? Važna je notranjost lol
In ko boš našel pravo, bomo lahko njej rekli, da se je je končno nekdo usmilil in da je s teboj iz usmiljenja. Tako preprosto je to. :))[/quote]
To edino, če bom šel po tvojih stopinjah. Se še sam registriral na Badoo, talal všečke, prva, ki me bo všečkala nazaj, pa zagrabil. Btw, tvoj vzornik Robi si je pa na Monu našel žensko (včeraj priznal). Zdaj vidiš kje si pristal, če bi poslušal Spiderjeve nasvete, bi danes imel že Jessico Albo v postelji. Ampak bo tudi Adele dovolj dobra ane ? Važna je notranjost lol[/quote]
Ne ne, v vsakem primeru bomo lahko to rekli. Saj tudi, če jo najdeš zunaj v parku, ne pomeni, da nisi nekdo, ki se ga je le usmilila. Ali dobiš kako osebno potrdilo od parka, da ni tako? 🙂
Jaz imam svojo “Albo”, če bi pa Spiderja poslušal, pa bi verjetno bil brez, še danes, tako kot je on. 🙂
To edino, če bom šel po tvojih stopinjah. Se še sam registriral na Badoo, talal všečke, prva, ki me bo všečkala nazaj, pa zagrabil. Btw, tvoj vzornik Robi si je pa na Monu našel žensko (včeraj priznal). Zdaj vidiš kje si pristal, če bi poslušal Spiderjeve nasvete, bi danes imel že Jessico Albo v postelji. Ampak bo tudi Adele dovolj dobra ane ? Važna je notranjost lol[/quote]
Ne ne, v vsakem primeru bomo lahko to rekli. Saj tudi, če jo najdeš zunaj v parku, ne pomeni, da nisi nekdo, ki se ga je le usmilila. Ali dobiš kako osebno potrdilo od parka, da ni tako? 🙂
Jaz imam svojo “Albo”, če bi pa Spiderja poslušal, pa bi verjetno bil brez, še danes, tako kot je on. :)[/quote]
Težko se me bo ona usmilila, če sem jaz pristopil do nje ( jaz zbiram do katere pristopim ), po tem, ko sem eno uro nazaj njeno prijateljico obdeloval na wcju. Prej se bo morala ona meni dokazovat, kot pa jaz njej. Pri vas se pa ravno obratno godi.
Ja, zdaj če se te ni usmilila, potem si jo lahko samo še posilil. Saj tako se temu reče ne, usmislila, če te nekdo izbere? Al ne?
Kaj pa mi vemo, mogoče ni imela druge izbire in si bil ti njena edina. 🙂 Sicer pa, jaz vedno pravim, da se tudi taki lahko najdejo in s tem ni nič narobe. 😉
Pa kje piše, da ne delujejo?
Kaj ti moram še 1000-krat razložit, da ne iščem resne zveze?
Če bi jo iskal, bi jo že imel.[/quote]
Če si pa rekel Margot, da iščeš eno tako kot je ona, za resno zvezo. Zdaj si jo pa po moje malo užalil, ko vidi, da nisi mislil resno. 🙂
Mojster, zdaj pa čisto pošteno.
Kaj imaš ti takega, česar jaz nimam?
Seksam verjetno več od tebe, čustveno podporo pri svojih prijateljicah tudi dobim, družbo tudi.
Toliko se duvaš, kaj ti imaš, jaz pa ne..
Povej že enkrat KAJ je to, kar naj bi ti jaz zavidal.[/quote]
Pa kje sploh pravim, da mi kaj zavidaš? Relax. Bil je le odziv na Sadnega, ki pravi, bi imel Albo, če bi tebe poslušal. Imaš ti to Albo, o kateri Sadni govori?
Ja vidiš, zahteven sem. Nisem zadovoljen z vsako.
Če bi bil na nivoju tebe, bi kakopak že zdavnaj bil v vezi.[/quote]
Saj je prav, da si, jaz sem bil tudi. :))
Ti povem zakaj se tu motiš ? Ker ženske med katerimi jaz izbiram so vse nadpovprečnega videza.
Eat your heart out :)[/quote]
Ja, to vsi rečejo za svojo izbranko. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.