Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mogoče pa…

mogoče pa…

Lep dan vsem!

Odločil sem se, da z vami delim svoje občutke in pač želje.

Veliko tukaj na forumu prebiram, da moški ne najdejo žensk ali ženske moških za resno vezo, kar se drži tudi mene.

Tudi sam sem poskušal preko portalov,tudi agencije mi niso tuje,bil sem tudi na dogodkih za samske in, če potegnem črto vidim, da je to bila izguba časa in seveda posledično tudi denarja.

Sem oče enega otroka,skrben in poštene osebnosti. Upal sem, da bom nekako res spoznal pošteno žensko, ampak nikakor, da pride v moje življenje. Vse kar spoznaš so ženske, katere enostavno NE VEDO,kaj si sploh želijo,pač imela bi te za nekakšno trofejo s katero bi si mogoče 1 krat na teden krajšala čas,pa uživala v razvajanju tvojega denarja,..hmmm…….ja veliko takšnih žensk sem spoznal.

Res je, da želim imeti ob sebi žensko, katera ve se obnašat kot ženska,katera ve, da kot ženska lahko premika gore,,….Ne rečem, da nisem spoznal lepih,urejenih žensk, ampak če ne veš pokazati ali imeti ženskega pristnega šarma,me žal ne pritegneš.

Spoštovane ženske, zelo vas cenim in spoštujem, ste nekaj najlepšega kar je na planetu in zaslužite si vso spoštovanje,…AMPAK,……bodite ženske in se tako tudi nosite,….MOŠKIM pa prepustite, da to tudi ostanejo….

Štejem 37 pomladi,samski par let z višjo izobrazbo,športne postave in pozitivne energije.
Sem pa iz Lj.

Če je katero pritegnilo napisano se mi pa naj javi na ZS.

Lp

Zdej – al je z vsemi ženskami na svetu nekaj narobe, al pa s tabo.
Neki od tega dvojga.

Ali pa zaradi svoje miselnosti in naravnanosti vedno bolj postajamo nekompatibilni in odtujeni.

Ali pa zaradi svoje miselnosti in naravnanosti vedno bolj postajamo nekompatibilni in odtujeni.[/quote]

Ja. Ampak na svojo miselnost imamo vpliv, jo lahko spreminjamo in prilagajamo….tuje pa ne, se ti
ne zdi?
Najlažje je zahtevati, da se vsi prilagodijo in spremenijo tako, da bodo ustrezali točno meni….pa še
to samo do takrat, ko si jaz premislim….

Ma jst mu dam prav…zakaj naj bi šel v zvezo samo zaradi zveze? Ima določena pričakovanja itd.

Se mi pa zdi, da je bil v preteklosti post z zelo podobnim razmišljanjem.

Meni se zdi, da ljudje veliko prehitro sodijo in gledajo skozi svoje predsodkovne oči druge, ki jih niti dobro še ne poznajo. Enkrat bi res rad srečal/spoznal te ljudi, ki so za druge tako zelo nesprejemljivi, zahtevni itn. Vem, da vsi niso sprejemeljivi, vendar da daš toliko vsega skozi in se ti še vedno vsi drugi zdijo čudni, postane zaskrbljujoče.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Menda privlačimo tisto kar smo….

Si upam rečt, da ni vse tako, kkot zgleda na prvi pogled. Moraš se zavedat, da se sestajaš z ženskami, ki že imajo za sabo gotovo kako slabo izkušnjo in si ne želijo še ene(ga), ki jim jo bo spet omogočil. Ženske so zelo previdne, zato nezavedno ali pa tudi zavedno testirajo tvojo trdnost oziroma odločenost. Ti pa prav tako išče eno tako, ki ti ne bo kar ušla oziroma te izkoristila, zato si prav tako zelo previden pri izbiranju. Problem je v prehitrem sojenju.
Ne vem, na podlagi česa si prišel do takih zaključkov, da bi ženska le uživala v razvajanju tvojega denarja. Si jim mar ponudil samo denar? Se je to zgodilo, ali so to le tvoje prerokbe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam z Goldfish in avtorjem.
Zakaj bi se dali v neko zvezo, če to ni tisto, kar iščeš in vidiš, da stvari ne ne štimajo. Zmeraj več je takih žensk, ki dajo več poudarka na status moškega, kot na kaj drugega. Bedno do amena.

Kar pogumno ziher se tud zate kej najde. Samo pazi da ne nabašeš na kako, ki ima “skela sindrom”
:)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Na tisti del naše osebnosti in miselnosti, ki vpliva na izbor partnerja, nimamo kaj dosti vpliva.

Vsak lahko o sebi misli, da je pošten, pa dober…Ampak eno je misliti, drugo je pa biti.
Če imaš občutek, da te ženske ne cenijo, potem to pomeni, da sebe ne ceniš. Ali pa vse gledaš le skozi materializem.

Kar pogumno ziher se tud zate kej najde. Samo pazi da ne nabašeš na kako, ki ima “skela sindrom”
:)))[/quote]

Oh dej no razloži…sej vem, da se kar treseš, tako težko čakaš:

[/quote]
Na tisti del naše osebnosti in miselnosti, ki vpliva na izbor partnerja, nimamo kaj dosti vpliva.

To je točno res.
Imamo pa vpliv na svojo “izbirčnost” se pravi na kriterije, povezane s samopodobo in samokritičnostjo.
Težava nastane, ko “ni nihče dovolj dober” oziroma so vsi potencialni kandidati neprimerni…
Jaz pravim, da se je v tem primeru treba ozreti vase….in najti problem tam, kjer v resnici je….

To je točno res.
Imamo pa vpliv na svojo “izbirčnost” se pravi na kriterije, povezane s samopodobo in samokritičnostjo.
Težava nastane, ko “ni nihče dovolj dober” oziroma so vsi potencialni kandidati neprimerni…
Jaz pravim, da se je v tem primeru treba ozreti vase….in najti problem tam, kjer v resnici je….[/quote][/quote]

Pa saj ti tega problema nikoli več ne boš rešila. Ti več ali manj samo pljuvaš po moških. V bistvu si pa sama kriva, da si in boš samska 🙂

“Bodi zelo previden, da ne spraviš ženske v jok, kajti Bog šteje njene solze.
Žensko je ustvaril iz moškega rebra in ne iz stopal, da bi hodil po njej.
Ne iz njegove glave, da bi ji vladal, ampak iz boka, da mu bo enaka.
Izpod roke, da bo zaščitena, in zraven srca, da bo ljubljena.”

Pa saj ti tega problema nikoli več ne boš rešila. Ti več ali manj samo pljuvaš po moških. V bistvu si pa sama kriva, da si in boš samska :)[/quote][/quote]

:-)))) dej noooooo…..pliiiiz, dej razloži, kaj je “skela sindrom”….

(in ja, res sem sama kriva, da sem vdova, kaj pa nisem tacga najdla, ki bi živ ostal)

Me zanima iz katerega dela telesa je je ustvaril moškega :))))

Zelo lepo zapisano. Če bi moški to upoštevali, ženske pa to znale od njih zahtevati, bi bilo zelo lepo na tej zemlji.

Hudiča, da znaš pokazat tudi tisto svojo drugo plat 🙂
Lepo si citirala!

A ni to iz Korana?

To je zapisano v almudu, knjigi, v kateri so zapisani vsi rabinovi izreki in prepovedi.

Židovska stvar torej 🙂

Rebro? A to je tista edina kost brez mozga? Aha ja bi rekel da drži

Židovska stvar torej :)[/quote]

Misel je lepa, torej je vseeno od kod izvira:).

Zelo lepo zapisano. Če bi moški to upoštevali, ženske pa to znale od njih zahtevati, bi bilo zelo lepo na tej zemlji.[/quote]
Zahtevati ? Ta beseda mi nekako ne sede in dvomim, da bi bil pravi učinek. 🙂
Če ženska od moškega zahteva, da mu je enaka, potem se že s samo zahtevo postavlja nad moškega.

Se strinjam, da se je treba ozreti vase. Zato pa sem avtorju napisal, da naj razmisli zakaj srečuje same takšne ženske, do katerih ima odpor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close