mogoče pa…
Mislim, da mu lahko svetuješ kaj lahko naredi, da bo žensko držal vsaj eno noč za rit in se bo ta veselo hihitala. To menda obvladaš, ti ki si neresen.
Tisto, da on napiše, da jo spoštuje je gledano iz njegovega zornega kota in je resnica – njegova.
Koliko je res spoštovanja v njegovem obnašanju in besedah in kakšna je reakcija nasprotne strani pa ostaja neznanka nam in tudi njemu zato sprašuje.
A če se mu je zveza sfižila očitno nekaj dela narobe al je vsega baba kriva? Če bi jih menjal vsako za drugo noč se mu to ne bi dogajalo, a ne Pajki? 🙂
Spet neko bluzenje.
No , sej sem odgovoril namesto vas:
Naj najde kr eno in se ji prilagodi do konca in naprej.[/quote]Torej obstaja neka absolutna resnica in odgovor nanjo? Ni druge? Ni skupne odgovornosti za razpad zveze dveh?
Sem JAZ in ostali, ki so krivi in naj plačajo kazen oz se bom že maščeval, imam pravico?…
Kakšno zvezo ima to, On_, kot ponavadi si zašel čist ven iz teme.
Povejte že enkrat temu fantu, ki je odprl temo, kako ste vi prišli svojih zvez. To je vse, kar pravim. Mu ne privoščite sreče, ki jo sami doživljate?
Če ste izbirali, povejte, kako, da ste zadovoljni.
Ta mon je neverjeten, eni se tu bahajo, d aimajo dobre veze, ko nekdo vpraša, kako naj spozna žensko za resno zvezo, pa ne znajo dati relevantnega odgovora.
Najbolj hecno in ironično je to, da tisti, ki so svoje partnerje našli na forumih, e-oglasih, so zdaj še vedno skupaj. Tisti pa, ki prisegajo na spoznavanje v reali, pa samo menjavajo postelje svojih ljubic in nesojenih babnic, mislim res smešno no. Iz tega lahko sklepam, da veze in poznanstva iz reale niso trdna, dočim tista z virtuale so.
Trdnost razmerja ne pomeni, da je razmerje kvalitetno. Kaj če sta dva trdno skupaj zato, ker se bojita biti sama?[/quote]
Skupaj so, da jim ni dolgčas čez dan. Z nekom se pač morejo pogovarjat. Najprej so prijatelji, potem pa se to počasi razvije v resno zvezo. Upam, da jim vsaj fu*at da, ker tile prijazni in preveč pošteni možakarji včasih tudi od svoje ženske težko dobijo.
Forum je zaprt za komentiranje.