Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mogoče pa…

mogoče pa…

Po eni strani je to prav, če si zahteven do sebe. Vendar si tu zamenjal vzrok in posledico. Nisi zahteven do sebe zato, ker bi želel biti zadovoljen, ampak zahtevnost izhaja iz tega, ker v osnovi nisi zadovoljen s sabo.
Svoje želje in zahtevnost je treba regulirati na ta način, da si večino časa zadovoljen.
Saj je to cilj. Biti zadovoljen. Ne pa, da si zahteven in s tem na nek način suženj samemu sebi, kot nek perfekcionist.

Ma kakšen perfekcionist. Joj. Nikoli nisem bil perfekcionist. Vidiš, kako narobe me razumeš.

Vidva z Markom kar bodita zadovoljna v popolnosti sama s sabo, nihče vama ne brani. Jaz si niti predstavljati ne morem, kakšna mentalna lenoba mora biti nekdo, da trdi, da je čisto zadovoljen in da je dosegel vse, kar želi in podobne absolutistične izjave.

Vidva proti meni izpadeta kot Maruša ferk, ki pomiluje Tino Maze, ki je nesrečna, ker ni dobila 3 medalj. Približno tako vaju dojemam.

zakaj bi poslušal nasvete slabših od sebe, čeprav se delajo srečne? Čisti nesmisel.

Ravno to se jaz že cel čas sprašujem lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kdo pa je kje kdaj napisal, da je popolnoma zadovoljen s sabo in svojim življenjem ?
Dvomim, da sploh obstaja takšen človek.
Sprašujem se, zakaj tako razmišljaš…Kaj ustvarja takšne misli ?

Če je človek v resni vezi, še to ni noben vrhunec in ne recept za večno srečo. Je le eden izmed ciljev.

Nisem trdil da si. Napisal sem, kot nek perfekcionist.

Vseeno pa te pritegnejo in imaš nek razlog, da se z njimi ukvarjaš. Pa čeprav so to slabi občutki.

Marko med drugim nenehno trdi, da je tak, ti ga pa pri tem podpiraš.:)

Tudi ti zase v bistvu nekako trdiš, da si tak, vsaj tako te jaz dojemam.

Marko med drugim nenehno trdi, da je tak, ti ga pa pri tem podpiraš.:)

Tudi ti zase v bistvu nekako trdiš, da si tak, vsaj tako te jaz dojemam.[/quote]
Če bi bil tak, bi se že zdavnaj poročil in verjel v večno ljubezen. 🙂
Verjamem, da tako dojemaš. Vendar na to vpliva način pisanja in odzivanja na druge. Če je kdo tečen, pa siten, pa nenehno nekaj obtožuje in žali…Ga vsi dojemamo kot nesrečnega.
In obratno seveda.

Tečen tu izpadem zato, ker ne morem napisat enega samega mnenja, dne da bi prihrumel tvoj kompanjonček Marko in mi izvlekel en stavek iz konteksta, ter me začel spraševati neumnosti.

Če pa ne marko, ga pa nadomešča On_.

Sami izvabljate take reakcije od mene.

Če mene sprašuje kdo neumnosti, se samo nasmejim. Saj pa je vse samo virtuala.
Razen, če je v teh neumnostih tudi še kaj resnice. 🙂
Mogoče pa hoče, da se jeziš..Ti pa s tem kažeš svojo šibkost.

V življenju sem se dovolj trudil za prave stvari. En od rezultatov tega truda recimo je, da mi ni treba delat za minimalca. Nič mi ni padlo z neba nikoli. Čas, ki si ga ti prevegetiral za neumnosti, sem jaz preživel ob knjigah in na izpopolnjevanjih.

za dobit žensko s emi res ni treba trudit, priznam. To je rezultat mojega dela na sebi. zdaj se pa usajaj dalje..[/quote]In ti meni očitaš, da ne znam brat?

Kdor se je res moral namučit za nek uspeh ta zna to tudi cenit, razume tudi druge. Pri tebi pa vsaj razumevanje do drugih manjka, če ne tudi tisto prvo.

Ok, mi smo budale, ker ti vlečemo besede iz konteksta. Kdo si pa potem ti ki na naše odgovore odgovarjaš?

Sploh pa v tej temi nisi kaj prida pripomogel avtorju in si se bolj ali manj vpikoval v nas “tradicionaliste” kot pa kaj resnega napisal – zgolj posmeh.

Ponavadi nimam navade pisati po forumih, ampak tukaj se bom pa oglasila, ker mi gre na bruhanje ko berem tega “sončka”.
Prepoznala sem te dragi “D” alias sonček… me kar malo čudi, da ga redni monovci niste, ker je že jokal tukaj in po drugih forumih z istim nickom in s svojimi forami…

Sem imela opravka z njim, tip je totalna čustvena nula, vase zaverovan in samovšečen človek, večno blebetanje o spoštovanju žensk… ha ha, se še predobro spomnim kako “spoštovanje” je pokazal do mene. V času najinega prijateljevanja ni nikoli omenil otroka, evo tukaj sem prebrala, da je dejansko oče. Materialno je res dobro preskrbljen, s čimer se zna na nek pritajen način zelo dobro pohvalit, zato tudi zviška gleda na manj premožne ljudi. Ampak po duši je dečko siromak. Sam se ima za idealnega tipa in seveda išče tudi idealno žensko po svojih merilih. Kakšna so ta merila, je pa pri njem zelo težko ugotoviti.

Saj ne bom dolgovezila, ampak drage punce, pazite se v kaj se spuščate pri takih tipih!

PS: Aja za vse tiste, ki se boste zdaj vsuli name, da sem pač ena užaljena bivša, ker to pišem… Mogoče sem res, ampak sem vseeno človek, ki si zaslužim spoštovanje, čeprav nisem najlepša in nimam idealne postave.

A je to ta?

http://med.over.net/forum5/read.php?95,9432463

in

http://med.over.net/forum5/read.php?95,6568684,6568684#msg-6568684

??

Well, jaz bom nevtralen. Ne verjamem ne njemu, ne tebi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A dokler si bila z njim je bil pa dober? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

To je tvoja cenena psihoanaliza, da lahko opravičiš svoje nenehne napade name na forumu. Da me lahko dalje zmerjaš z razvajencem in podobno.

Če bi ti bil res tako zadovoljen sam s sabo in res tako razumevajoč do drugih, bi razumel tudi način življenja drugih.

Žal, On_, iz tvojih izvajanj ni zaznati, da bi ti res bil tak, kot trdiš, da si. Jaz nisem noben biser, ampak ti tudi ne.

Ne delaj se svetnika, ker nisi…In nekdo, kot si ti, mi zagotovo ne bo solil pameti..

Kdo pa tebi sploh daje kake nasvete? Saj vse veš. 🙂 In potem ti nam praviš, da se delamo, kot da vse vemo? Ti si res čudak. Ves čas svoje lastne dvome in svojo sliko o sebi zrcališ na druge. Škoda, ker se tega, kot nekdo, ki je veliko naredil na sebi, ne zavedaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zeh. Krneki, Marko.

Seveda je kr neki, ko te nekdo zaloti pri budalaštinah in se je treba soočit z obtožbami, ki si jih izmišljuješ, da opravičiš svojo jezo, razočaranje oziroma, da očrniš druge, sam pa izpadeš čistun.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšen čistun, kam spet bezljaš? Mar ne pišem nenehno, da nisem noben čistun?

Ti, On_ in Robi se delate čistune in popolneže. Ne zdaj projicirat svojih domislic o samemu sebi name.

Napišem lahko jaz tudi, da nisem tečen, pa se ne boš strinjal a ne. :)) Vsak lahko napiše o sebi, kar želi, veliko pa poveš o sebi med vrsticami. S tem, ko ti “nas” obtožiš, naj te ne filamo z nasveti, češ da nimamo pojma, sebe poveličuješ z neko izmišljeno stvarjo, torej neresnico,ker v resnici ti noben ne daje nasvetov. To si si izmislil, se očitno sploh ne zavedaš.

Kako dolgo sta bila skupaj?

Jaz pa menim, da moraš ti najprej nekaj sam na sebi narediti. Morda enostavno samo pri vsaki iščeš dlako v jajcu, da ni v redu. Ne vem. Morda te je strah vezati se. Lahko je tisoč razlogov, na katere boš lahko odgovoril le sam, če si boš kaj prebral, šel na kakšen pogovor ipd.

Na sosednem forumu Ljubezenski nasveti piše en zelo podobno kot ti. Pa se je izkazalo, da je neresen in nezrel. Preglej si to in razmisli, ali se morda tudi ti kje najdeš.

Vso srečo želim.

Jaz pa menim, da moraš ti najprej nekaj sam na sebi narediti. Morda enostavno samo pri vsaki iščeš dlako v jajcu, da ni v redu. Ne vem. Morda te je strah vezati se. Lahko je tisoč razlogov, na katere boš lahko odgovoril le sam, če si boš kaj prebral, šel na kakšen pogovor ipd.

Na sosednem forumu Ljubezenski nasveti piše en zelo podobno kot ti. Pa se je izkazalo, da je neresen in nezrel. Preglej si to in razmisli, ali se morda tudi ti kje najdeš.

Vso srečo želim.[/quote]

Če nebi vedel kaj si želim,bi bil v vezi,kot 80% drugih,ker pa vem kaj želim imeti ob sebi,pa sem še sam in iščem.

lp

Bravo sonček, dober odgovor.

Ampak, želiš si v zvezo. Se pravi, da ko boš v zvezi, boš med 80% tistih, ki ne vejo, kaj si želijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close