Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ločenka s tremi otroki bi rada spoznala novega partnerja

Ločenka s tremi otroki bi rada spoznala novega partnerja

Temu se ne rečevreden naziva moški ampak papučar kateti neve utišat ženske in ji pokazat kje je njeno mesto

Ne sekiraj se prej ko slej bos našla nekoga, res pa je da je odvisno vse od tebe, tudi jaz imam otroke od prej in če spoznam katero je prva stvar da se pove za otroke im potem tudi takoj vidiš kakšen je odziv prej ko pobegne manj boli?.

I kva pol c ma 3 otroke  to ni prtlaga. J

Saj zame ne

Ko kemija laufa je vse super… Potem pa pride prilagajanje… In ta prilagajanje moti ženske in moške.

Pocakaj, da otroci malo odrastejo… Bo vec svobode in manj obveznosti do njih

Odgovor na objavo uporabnika
Nevenič, 06.08.2020 ob 07:22

Jaz bi jo vzel s 7 otroki, samo da bi imel redno prehrano in reden seks.

Lejga frija.

Zakaj pa ne. Otroci niso nikoli ovira.

mitjaA, 04.08.2020 ob 18:02

Bi zelel spoznati obe ki so srecno loceni… Vec o meni pa kasneje lahko po ZS ali mailu…

ki sta -saj sta dve ane?

Zakaj te nebi vzeli z 3 otroci tudi jaz imam 3 pa sem sam in imava z bivšo partnerko skupno skrbništvo .

Iz kod si jaz te vzamem takoj ni problema meni je to da imajo otroci lepo otroštvo meni sex ni pomemben tovko javi se mi pošlji mi cifro!

Ločenka z naraščajem, 03.08.2020 ob 19:03

Stara sem 34 let in ločena 2 leti. Z bivšim možem imam tri otroke, stare 10, 9 in 7 let. Z bivšim možem sem bila skupaj 17 let, od tega sva bila 12 let poročena. Z njim si tudi deliva skrbništvo nad tremi otroki. Po dveh letih od ločitve sem si zaželela novega začetka in rada bi spoznala partnerja, ki bi sprejel mene in moje tri otroke. Zavedam se, da je to skoraj misija nemogoče, saj “ženske s prtljago” res niso nekaj najbolj iskanega, poleg tega pa so tu kar trije otroci. Močno dvomim, da bi bil kater koli moški sploh pripravljen sprejeti tri tuje otroke. Vseeno ne bi rada ostala sama do konca življenja. Lani sem poskusila z iskanjem partnerja, nekaj moških sem spoznala tudi prek prijateljic. Od začetka so bilo zame zelo zagreti, a je do zdaj čisto vsak v trenutku, ko sem mu povedala, da imam tri otroke, takoj izgubil ves interes zame in pobegnil, da se je kar kadilo za njim. Čisto sem že obupana in res se sprašujem, če je na svetu kak moški, ki bi sprejel mene in moje tri otroke.

Težka bo, a vse je mogoce. Podoben primer je moja kolegica. Locena ze 12 let. 3 otroke. Zenska delavna, mladostna, lepa. In v teh letih ni najdla primernega partnerja. Starejsa si, tezje bo.

Ona je povedala mlajsi bi samo sex, njenih let bi mlajse, brez otrok, nic resnega. Vezali bi se pa z njo starejsi 15, 20 in vec let starejsi, starejsi iscejo pa mlajse. Ampak ona je povedala. Raje sama, kot da bi imela toliko starejsega. Mislim, da se je ze sprijaznila, da bo ostala sama.

Vso sreco.

Kvalitetna roba gre vedno za med. Ne glede na starostni rang. Se najdejo tudi vrstniki samski in ločenci, samohranilci, … ki niso imeli sreče v ljubezni, pa si želijo kvalitetnega partnerstva in ga tudi najdejo. Redki najdejo redke

Pozdravljeni, siguren sem da je, jaz sicer sem “sprejel ” žensko z dvema otrokoma 6 in 9 let pred 11 leti. Imeli smo se čudovito celih 9 let vse dokler me je želela…

Moje mnenje – zdaj ni čas za iskanje “nove sreče z novim partnerjem”. Zdaj je čas, da se umiriš, posvetiš otrokom, ko bo najmlajši nad 15 ali 20, pa bo spet prišel čas “zate”, ko boš lahko iskala “svojo srečo” vse dni preostalega življenja.

Zdaj pa se posveti otrokom, ki te rabijo bolj kot ti rabiš “novega partnerja”, ki bo vstopal v življenje tvojih otrok, prinašal nepotrebne spremmebe, vnašal stres in po možnosti novo čustveno razvalino v obliki mame, ki jo bo spet zapustil še en “nov partner”.

zdaj ni čas za novega partnerja, 17.08.2021 ob 07:53

Moje mnenje – zdaj ni čas za iskanje “nove sreče z novim partnerjem”. Zdaj je čas, da se umiriš, posvetiš otrokom, ko bo najmlajši nad 15 ali 20, pa bo spet prišel čas “zate”, ko boš lahko iskala “svojo srečo” vse dni preostalega življenja.

Zdaj pa se posveti otrokom, ki te rabijo bolj kot ti rabiš “novega partnerja”, ki bo vstopal v življenje tvojih otrok, prinašal nepotrebne spremmebe, vnašal stres in po možnosti novo čustveno razvalino v obliki mame, ki jo bo spet zapustil še en “nov partner”.

Ma ja pa kaj še. Najboljše da kar crkne dokler otroci ne odrastejo.. 🙂 Vsi imamo določene potrebe po bližini, ljubezni in nič ni narobe, če si ženska to zaželi tudi ko so otroci mlajši. Normalen, razumevajoč in zrel partner bo vse to pohendlal brez drame in dodatnih težav. Zakaj ste tako negativni?

Po dveh letih od ločitve sem si zaželela novega začetka in rada bi spoznala partnerja, ki bi sprejel mene in moje tri otroke

Ja, do kdaj? Do takrat ko se tudi tega debila naveličaš in ga naženeš. Upam, da ni kdo tako nor, da se bo zapletal s takim škartom kot si ti!

Anonimno 3210, 17.08.2021 ob 08:01

Po dveh letih od ločitve sem si zaželela novega začetka in rada bi spoznala partnerja, ki bi sprejel mene in moje tri otroke

Ja, do kdaj? Do takrat ko se tudi tega debila naveličaš in ga naženeš. Upam, da ni kdo tako nor, da se bo zapletal s takim škartom kot si ti!

Če se je tebe ena naveličala, ne pomeni da se bo avtorica tudi. Nehajte projecirati svoje težave na druge, halo?! Madona ste ihtavi ko se gre za ločenke in samohranilke.. saj če vam niso po volji, ni treba drugih odvračati s takimi nizkimi zapisi. Človek ko vas bere dobi občutek kot da se gre za zmajevke dio buh..

Mona, sedaj bos bila imela priloznost spoznati kaksnega bpgatega afganiatanca.

Spet isti vzorec. Napišeš kar je očitno, potem se pa te zblojenke spravijo nate osebno.

Če ni bila sposobna ostat niti s fotrom njenih otrok, kako bo ostala z enim xy? Sreča enega, za katerega se ji zdi, da je boljši kot sedanji, naivneža se znebi kot smet in hop, že je z drugim. Za katerega je pa samo vprašanje časa, da doživi usodo njenih prejšnjih. Monkeybranching, kot so to poimenovali.

To je realnost, pa bluzite in sanjajte kakorkoli hočete. Je pa prav, da opozorimo ostale kaj jih čaka. Če hočejo v to, kar…

ali ima ženska enega otroka ali tri, ali gre za željo po potomstvu in izberi napačnega partnerja, ali vzdrževanje že tako neuspešne zveze z delanjem otrok in potem zahtevati preživnino ali od novega moškega zahtevati, da je otrokom enako kot biološki foter, to ne gre, sami problemi, če je ženska še tako lepa in zanimiva, otroci odženejo stran normalne moške.

Anonimno 3210, 17.08.2021 ob 08:23

Spet isti vzorec. Napišeš kar je očitno, potem se pa te zblojenke spravijo nate osebno.

Če ni bila sposobna ostat niti s fotrom njenih otrok, kako bo ostala z enim xy? Sreča enega, za katerega se ji zdi, da je boljši kot sedanji, naivneža se znebi kot smet in hop, že je z drugim. Za katerega je pa samo vprašanje časa, da doživi usodo njenih prejšnjih. Monkeybranching, kot so to poimenovali.

To je realnost, pa bluzite in sanjajte kakorkoli hočete. Je pa prav, da opozorimo ostale kaj jih čaka. Če hočejo v to, kar…

In ti jo poznaš osebno ali kako, da to tako vehementno trdiš? Ne, kajne..? Ampak svoje strahove projeciraš na xy ljudi in jih blatiš, ne da bi poznal njene zgodbe. Kaj pa če se je znebila narkomana, nasilneža ali alkoholika? Rešila še otroke pred njim?  Ne moreš vedeti, zato ni prav da posplošuješ, še manj pa da udrihaš po celi skupini žensk, ne da bi poslušal njihovo zgodbo in razumel ali se vsaj potrudil razumeti.

Razlika je, 17.08.2021 ob 08:26

ali ima ženska enega otroka ali tri, ali gre za željo po potomstvu in izberi napačnega partnerja, ali vzdrževanje že tako neuspešne zveze z delanjem otrok in potem zahtevati preživnino ali od novega moškega zahtevati, da je otrokom enako kot biološki foter, to ne gre, sami problemi, če je ženska še tako lepa in zanimiva, otroci odženejo stran normalne moške.

Noben otrok še ni uspel odgnati Moškega. To je samo poceni izgovor.

Kaj pa če se je znebila narkomana, nasilneža ali alkoholika?

Takega je zbrala za fotra svojih otrok? Še en razlog več, da se razbežimo… Bluzi kar hočeš, že zdavnaj smo vas spregledali. Ženske, vredne naše pozornosti so vsaj v Sloveniji redke kot diamanti. Ostale so pa kot ti in avtorica tega fake posta. Sicer se lahko repenčite ampak na koncu ostanete same, s kupom mačkov in hrane, s katero se bašete… Bedna, s strani levičarskega feminizma uničena bitja, nevredna naše pozornosti.

Locenka567.8, 16.08.2021 ob 03:37

Coach Dr Marton, 04.08.2020 ob 14:59

Res je, samske mamice ne pričakujte kvalitetnega moškega. Se bo treba sprijazniti z nekim obupancem. Noben moški, ki ima izbiro, ne bo vzel samske mamice. To je rezervirano za moške, ki težko dobijo žensko in se sprijazni s tako, ki ima otroke. Edino kar lahko dobite, če ne želite obupanca je, da vzamete moškega, ki ima tudi že sam otroka iz prejšnjega zakona a tudi oni raje vzamejo žensko brez prtljage. Vso srečo

Uuf kaksna groza da si nekdo rece Coach pa pise takele nebuloze :). Jaz sem locena tri leta, imam dva otroka. Neskromno bom rekla, da sem kvalitetna, ker skrbim za svojo zunanjost in notranjo rast.  Pred dvemi leti sem nasla moskega, ki mi je dvignil vse kriterije, ki sem jih imela postavljene za novega partnerja, pa glede na izkusnje niso bili nizki. Tako vredu cloveka se nisem spoznala, poleg tega je se hud tip :). Po locitvi sem mislila, da bo res lazje imeti nekoga z otrokom od prej, ampak on mi je dokazal obratno. Sprejel nas je v paketu. Moja dva otroka je vzel za svoja in ona dva ga obozujeta. Iskreno lahko recem, da tako srecna se nisem bila v zivljenju :). In ves kdo po moje rece, da morajo locenke z otroki sprejeti samo ostanke, obupance? Tisti, ki ga tudi mamice z otroki ne povohajo in bi bil vesel, ce bi dobil vsaj kaksno zensko. Ker je ne, svoje frustracije izliva na internet ?. Pa srecno vsem mamicam. Ne pozabite, da nas je ravno materinstvo naredilo zrelejse, bolj zenstvene in bolj previdne pri temu, koga bomo spustile v svoje zivljenje. Pomembno je da ne pozabimo, koliko so nam vredni otroci, pa tudi to, da mora imeti tudi novi partner posebno mesto v nasem zivljenju. Tega, da bo vedno drugi nihce ne bo trpel. Partner ima prvo mesto kot partner, kot zivljenjski sopotnik, otroci kot del nas. Prava zenska bo znala vse postaviti na prvo mesto, ampak to le v primeru partnerja, ki bo tudi njo in otroke postavil na prvo mesto.

TI bi želela, da si ti in tvoj podmladek na prvem mestu, svojega partnerja oz. partnerje bi imela pa za tretje kolo zdraven kot bi ti v tistem trenutku odgovarjalo. Normalni tipi se takih zvez ne grejo, mogoče za zabavo, ampak za resno zvezo, a se hecaš?

Anonimno 3210, 17.08.2021 ob 08:38

Kaj pa če se je znebila narkomana, nasilneža ali alkoholika?

Takega je zbrala za fotra svojih otrok? Še en razlog več, da se razbežimo… Bluzi kar hočeš, že zdavnaj smo vas spregledali. Ženske, vredne naše pozornosti so vsaj v Sloveniji redke kot diamanti. Ostale so pa kot ti in avtorica tega fake posta. Sicer se lahko repenčite ampak na koncu ostanete same, s kupom mačkov in hrane, s katero se bašete… Bedna, s strani levičarskega feminizma uničena bitja, nevredna naše pozornosti.

Kje pa piše, da si kdo želi kakšno pozornost? Komentiramo temo, fejk gor ali dol, zato je forum…Chill bro.

Ni nujno, da si ga je izbrala, lahko je takrat bil normalen, pa ga je obrnilo čez toliko let. Kaj veš. Ali jo je prevaral. A to mu je pisalo na čelu, ko ga je spoznala? Lahko ima narcistično motnjo kot ti na primer pa je postalo nevzdržno in se je rešila toksičnega razmerja, taki si znani manipulatorji in ti uničijo življenje s svojim strupom? Kaj veš kaj je bilo.. si pa hiter za sodit drugim, naj te tvoji diamantki nikoli ne razočarajo tako kot je verjetno avtorico njen bivši. Naj nikoli ne doživiš tega kar velik del ženske populacije doživlja na dnevni bazi. Naj ti nikoli ni treba začeti znova in iskati srečo v brezupnem stanju in počutju. Naj se tvojim 3 otrokom nikoli ne zgodi, da doživijo ločitev. Naj ti nikoli nihče ne reče, da nisi vreden pozornosti, ljubezni ali novega življenja, z nekom ki te bo spoštoval in cenil. Naj nikoli ne ostaneš sam na svetu in začneš zbirati mačke ali se bašeš s hrano.

Naj bo mir s tabo in v tvoji duši

Huh, a to pohaš kakšno hudo robo?

Primeri, ko ena nabaše na napačnega in se zmoti ne po svoji krivdi, so redki kot inteligenca na FDV.  Realnost je taka, da se današnja ženska obnaša kot razvajen otrok. Gre s tistim, od katerega ima v danem trenutku največ koristi (ne nujno materialne), za jutri jo prav malo briga. Ko pridejo leta in ji je izstavljen račun pa jok in stok ter posti kot je ta.

75% + ločitev zahtevajo ženske, v veliki večini naslednjega najdejo že v obstoječi zvezi. V mladih leih so deležne veliko pozornosti, lahko se zmišljujejo in menjajo moške kot se jim zazdi, mislijo da bo to večno trajalo. Zato se tudi fotra svojih otrok znebijo s tako lahkoto. Ko pa pridejo leta in je kandidatov vedno manj, pa imamo situacijo kot je ta… Pametne si ustvarijo družino v mladih letih in ostanejo z njo, škart roba pa, khm, s to se pa sedaj ukvarjamo tukaj. Noben, ki ima malo pameti se ne bo zapletal s tako, za njih obstaja celo izraz ‘pump and dump….’

Obstajata dve vrsti žensk. In vemo v katero spadajo single moms.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close